Lomha 8V Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Bitter csinált hasonlót. ebből meg asszem nem került piacra egy sem de lehet rosszul emlékszem , de lehet nem :D :D Sajnos én is úgy tudom, hogy csak pár darab készült mutatóba!Amúgy meg képpel nem idézünk... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Persze mert lusta vagy bele tölteni bármit is. :D :D :P ;) Persze, mert felesleges.Arra ott a találkozók topic és különben se szójjá be csög! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 Amúgy meg képpel nem idézünk... :P :D Ja :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 de pörgés van itt ! :rolleyes: jó éjt ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 De látom,te mostanában a műhelyben nem nagyon pörögsz :rolleyes: Nyári szabi van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Zsolti. Láttam ma lenn voltál, csak most mi siettünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na mokoltam egy kis designet beltérre jó kis cumis dolog üvegszálas motyoval melózni! :rolleyes: ;) Ez a végeredmény ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na mokoltam egy kis designet beltérre jó kis cumis dolog üvegszálas motyoval melózni! :rolleyes: ;) http://kepfeltoltes.hu/080620/DSC01111_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080620/DSC01109_www...ltoltes.hu_.jpg Ez a végeredmény ! :D K*rv* jó műszerfalat csináltál grat. ;) :lol: :lol: :lol: B) Nekem is. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Akkor ezért nem irogattál mostanában :rolleyes: Egyébként a compi szerint el van kopva a fékbetéted ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Képpel nem idézünk :rolleyes: Mindjárt jön Fittipaldi és jól kimoderál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Látom megtörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Látom megtörtént. Lassú vagy. :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 K*rv* jó műszerfalat csináltál grat. :rolleyes: ;) ;) Nekem is. :P :P nemválalom :lol: :lol: Kojak inkább 3500 ért vedd meg te is a gyárit legközelebb én is aztfogom! :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Képpel nem idézünk ;) Mindjárt jön Fittipaldi és jól kimoderál. Az ki??? Csak nem Norbi! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na mokoltam egy kis designet beltérre jó kis cumis dolog üvegszálas motyoval melózni! ;) :lol: ... Ez a végeredmény ! :lol: Jól néz ki! :lol: Én is gondoltam már ilyesmire, de nálam a megvalósítás általában elmarad ;) Ezek az alapból fekete műszerek, amik fehéren világítanak, ha ráadod a gyújtást? Konkrétan mit mérnek? És mennyibe fájtak? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 Képpel nem idézünk ;) Mindjárt jön Fittipaldi és jól kimoderál. Az ki??? Csak nem Norbi! :rolleyes: Gyerekek, nem beszólni, mert ki lesztek zárva a fórumból! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Jól néz ki! :lol: Én is gondoltam már ilyesmire, de nálam a megvalósítás általában elmarad ;) Ezek az alapból fekete műszerek, amik fehéren világítanak, ha ráadod a gyújtást? Konkrétan mit mérnek? És mennyibe fájtak? :rolleyes: Igen ezek azok szép fehéren világítanak ugyvoltam vele akkor hasznos is legyen :lol: vaterán 4600ft/db boltoltam egy sráccal ! Na ha megint megkéne csináéni nemhiszem hogy neki álnék megint tiszta szívás kicsiszolgatni a konzolt nekik! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 K*rv* jó műszerfalat csináltál grat. :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Nekem is. B) :D Azt már nem is említem, hogy wunderbaumot a váltóra kell rakni, csak előtte szépen összehajtogatni, hogy ne zavarja a váltogatást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na mokoltam egy kis designet beltérre jó kis cumis dolog üvegszálas motyoval melózni! ;) ;) http://kepfeltoltes.hu/080620/DSC01111_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080620/DSC01109_www...ltoltes.hu_.jpg Ez a végeredmény ! :lol: Gratula, jó lett! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Azt már nem is említem, hogy wunderbaumot a váltóra kell rakni, csak előtte szépen összehajtogatni, hogy ne zavarja a váltogatást ;) okés Písta -"bá" ugylessz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 nemválalom :rolleyes: ;) Kojak inkább 3500 ért vedd meg te is a gyárit legközelebb én is aztfogom! Humolnak szántam a dolgot, h komplett műszerfalat csináltál. ;) :lol: :lol: :lol: Csak nem jött be. B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Na mokoltam egy kis designet beltérre jó kis cumis dolog üvegszálas motyoval melózni! :rolleyes: ;) http://kepfeltoltes.hu/080620/DSC01111_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080620/DSC01109_www...ltoltes.hu_.jpg Ez a végeredmény ! ;) Klasz lett Laci, gratulálok hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Klasz lett Laci, gratulálok hozzá. ;) Köszi , hát nagyon leszítam vele magam! De csak csak jólessz ha meg nem akkor meg bebőröztetem :rolleyes: ;) mellesleg annyira tükrüs hogy világos nappal alig látni benne valamit! :S Jah ilyen sötétben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 szép ! más. hu de nagy a pörgés itt ;) megint nyár van pár napig :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 hu de nagy a pörgés itt ;) megint nyár van pár napig ;) Iszonyat meleg van, rendesen meg kellett magam erőszakolni, hogy leüljek a gép elé... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts