ivannorbi Elküldve Június15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2008 Tehát nem volt drága a felújítás, csak kifizetni sok :D Nekem mondod? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Csinálgattuk ma a Kornél Caliját(mert végre hazaért a verda), bár én inkább csak lelki támasz voltam nagyon másnaposan! :D De azért egy hátsó lengőkart lekaptam róla meg félig újjávarázsoltam pár alkatrészt!És most csináltam életemben először olyat, hogy egy létra tetején állva szereltem egy autó alját!Nem kis mutatvány volt. :D Csináltam egy sukár fotót szegény gépjárműről: Rólam is készült pár sztárfotó(ritkaság engem munka közben látni :P ), gondolom majd a Kornél feldobja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ez már fényezve is van, vagy az még csak most köv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ez már fényezve is van, vagy az még csak most köv? Az még hátravan, de a Kornél úgy áll anyagilag ahogy én(szarul), úgyhogy szerintem nem mostanában sajnos... Ui: Szerinted ha fényezve lenne ott tartanánk rajta a sok kacatot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Erre nem válaszolok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Jó, de te leszoptad érte! :D Nem alkuszom. /Ford Fairlane/ :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Nem, július 20-ig kell befizetni, ha kb július 15.-ig ideér a pénz az úgy jó!Ha valaki nem küldi addig akkor fizetem zsebből, de utána az illető sok sörrel fog tartozni! B) ;) A héten megpróbálom én is megoldani. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Tegnap furcsa dolog történt. Opelosfater Corsája nem indult. Vontattuk hozzánk, kb 70 km. Szereltük pár órát, aztán irány Győr szintén vontatva. Balatontól elkezdtem húzni 80-90-nel. Felénk már 120-nál volt a tempó. De itthon sérelmezte a lassúságot, úgyhogy az elkerülőn meghúztam 130 felett kicsivel. Győrig 100-120 volt az utazónk. :D :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Tegnap furcsa dolog történt. Opelosfater Corsája nem indult. Vontattuk hozzánk, kb 70 km. Szereltük pár órát, aztán irány Győr szintén vontatva. Balatontól elkezdtem húzni 80-90-nel. Felénk már 120-nál volt a tempó. De itthon sérelmezte a lassúságot, úgyhogy az elkerülőn meghúztam 130 felett kicsivel. Győrig 100-120 volt az utazónk. :P ;) B) B) :D :D Érdekes, valahogy nem sietett megosztani velem ezt az infót. :D :D Mikorra értetek ide? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Érdekes, valahogy nem sietett megosztani velem ezt az infót. :D :D Mikorra értetek ide? Éjfél és 1 óra között valahol azt hiszem. Negyed három előtt meg indultunk haza. Negyed hétre itthon voltunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Tegnap furcsa dolog történt. Opelosfater Corsája nem indult. Vontattuk hozzánk, kb 70 km. Szereltük pár órát, aztán irány Győr szintén vontatva. Balatontól elkezdtem húzni 80-90-nel. Felénk már 120-nál volt a tempó. De itthon sérelmezte a lassúságot, úgyhogy az elkerülőn meghúztam 130 felett kicsivel. Győrig 100-120 volt az utazónk. :D :D :P ;) B) B) És lehet már tudni mi van vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 véres a torka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Kojak ! megy már Fater vasa?? végül is az ami ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június16, 2008 Tegnap furcsa dolog történt. Opelosfater Corsája nem indult. Vontattuk hozzánk, kb 70 km. Szereltük pár órát, aztán irány Győr szintén vontatva. Balatontól elkezdtem húzni 80-90-nel. Felénk már 120-nál volt a tempó. De itthon sérelmezte a lassúságot, úgyhogy az elkerülőn meghúztam 130 felett kicsivel. Győrig 100-120 volt az utazónk. ;) B) B) :D :D :P Örömmel olvasom, hogy nem én vagyok a legnagyobb őrült a régióban :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Kojak ! megy már Fater vasa?? végül is az ami ? Megy a gép. Felvittük Győrbe. feltette még éjjel a saját másik gyújtásmodulját, és megpróbáltuk betolni. Semmi. Ma felhívott, hogy akksi feltölt, gyújtókábelek helyretesz és már ment is. :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Örömmel olvasom, hogy nem én vagyok a legnagyobb őrült a régióban :D :D :P :P Majd egyszer összemérjük a tudásunkat. ;) B) B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 Majd egyszer összemérjük a tudásunkat. :D :P ;) B) B) Fogyasztásban szívesen :D Az őrült kategória első helyét önként és dalolva átengedem Neked! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Örömmel olvasom, hogy nem én vagyok a legnagyobb őrült a régióban :D :P ;) B) Nahát erre azért ne vegyél mérget... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Fogyasztásban szívesen :D Vigyázz mert a Kojaknál van egy 1.0 D-Kadett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Van egy "Képek,videók találkozókról" topic, kissé kihasználatlan, szerintem meg is lehetne szüntetni, totál felesleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Vigyázz mert a Kojaknál van egy 1.0 D-Kadett. :D Majdnem fel is gyújtottam, amikor 10 litert evett. Mondjuk nem a 15"-ös alufelnikkel kellett volna használni. :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Van egy "Képek,videók találkozókról" topic, kissé kihasználatlan, szerintem meg is lehetne szüntetni, totál felesleges. Persze mert lusta vagy bele tölteni bármit is. :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 De durva lenne egy ilyet szerezni, Opel Geneve 1975-ből: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Megy a gép. Felvittük Győrbe. feltette még éjjel a saját másik gyújtásmodulját, és megpróbáltuk betolni. Semmi. Ma felhívott, hogy akksi feltölt, gyújtókábelek helyretesz és már ment is. :D :D :P ;) B) sirály ! B) na de az lett amiről beszéltünk végülis .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 De durva lenne egy ilyet szerezni, Opel Geneve 1975-ből: http://www.carbodydesign.com/archive/2007/...Geneve-2-lg.jpg Bitter csinált hasonlót. ebből meg asszem nem került piacra egy sem de lehet rosszul emlékszem , de lehet nem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts