Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Csinálgattuk ma a Kornél Caliját(mert végre hazaért a verda), bár én inkább csak lelki támasz voltam nagyon másnaposan! :D De azért egy hátsó lengőkart lekaptam róla meg félig újjávarázsoltam pár alkatrészt!És most csináltam életemben először olyat, hogy egy létra tetején állva szereltem egy autó alját!Nem kis mutatvány volt. :D Csináltam egy sukár fotót szegény gépjárműről:

Fot_0205_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Rólam is készült pár sztárfotó(ritkaság engem munka közben látni :P ), gondolom majd a Kornél feldobja!

Megosztás:

Tegnap furcsa dolog történt. Opelosfater Corsája nem indult. Vontattuk hozzánk, kb 70 km. Szereltük pár órát, aztán irány Győr szintén vontatva.

Balatontól elkezdtem húzni 80-90-nel. Felénk már 120-nál volt a tempó. De itthon sérelmezte a lassúságot, úgyhogy az elkerülőn meghúztam 130 felett kicsivel. Győrig 100-120 volt az utazónk. :D :D :P ;) B) B)

Megosztás:

Tegnap furcsa dolog történt. Opelosfater Corsája nem indult. Vontattuk hozzánk, kb 70 km. Szereltük pár órát, aztán irány Győr szintén vontatva.

Balatontól elkezdtem húzni 80-90-nel. Felénk már 120-nál volt a tempó. De itthon sérelmezte a lassúságot, úgyhogy az elkerülőn meghúztam 130 felett kicsivel. Győrig 100-120 volt az utazónk. :P ;) B) B) :D :D

Érdekes, valahogy nem sietett megosztani velem ezt az infót. :D :D

Mikorra értetek ide?

Megosztás:

Balatontól elkezdtem húzni 80-90-nel. Felénk már 120-nál volt a tempó. De itthon sérelmezte a lassúságot, úgyhogy az elkerülőn meghúztam 130 felett kicsivel. Győrig 100-120 volt az utazónk. :D :D :P ;) B) B)

És lehet már tudni mi van vele?

Megosztás:

Balatontól elkezdtem húzni 80-90-nel. Felénk már 120-nál volt a tempó. De itthon sérelmezte a lassúságot, úgyhogy az elkerülőn meghúztam 130 felett kicsivel. Győrig 100-120 volt az utazónk. ;) B) B) :D :D :P

Örömmel olvasom, hogy nem én vagyok a legnagyobb őrült a régióban :D :D :P ;)

Megosztás:

Megy a gép. Felvittük Győrbe. feltette még éjjel a saját másik gyújtásmodulját, és megpróbáltuk betolni. Semmi.

Ma felhívott, hogy akksi feltölt, gyújtókábelek helyretesz és már ment is. :D :D :P ;) B)

sirály ! B) na de az lett amiről beszéltünk végülis ....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.