Alex.79 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Az előző vizsgán is ezt játszottam, de nincs kedvem megint ezzel szarakodni :) Amúgy Te milyen sötétítésre gondolsz? Festék, vagy fólia? Én festésre gondoltam,mert van festékem. A nagyobbik kiszerelés mert már kelett sötétítenem pár autót. Asajátomat nem fogom mert nekem is és másoknak is így tetszik és azt mondták hogy hülye vagyok ha lesötétítem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Kb 10-15 perc. Még nem tudom, hogy mikorra kapok időpontot. Most voltam bontóban, ezek tényleg nem normálisak. 1 db irányjelző 2200Ft! :) Ennyiért kapsz bele újat. :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Csáááá fiatalok.:-) Kicsit eltüntem, de megen vagyok. ha minden igaz, pénteken elintézem a klubtagságit. Mármint a rávalót.:-) Öregszik az autó, és mindig van vele valami.:-( Szevasz! A lényeg, hogy mindig visszatalálsz :) A klubtagságit meg majd akkor hiszem, ha az avatarod alatt látom a MOTE klubtag jelzést :) Biztos a feleséged is hasonlókat ír Rólad a "Pisti fórumon" :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Az jó lesz, de készülj fel, hogy egy ismerősöm, aki pécsi, kitűzte célul, hogy ő akarja a legtöbbet gyűjteni, szóval jó nagy edény legyen! :) Áldozzam fel az egyik 200lityós "esővízgyűjtő :)" hordómat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Én festésre gondoltam,mert van festékem. A nagyobbik kiszerelés mert már kelett sötétítenem pár autót. Asajátomat nem fogom mert nekem is és másoknak is így tetszik és azt mondták hogy hülye vagyok ha lesötétítem. Az a baj, hogy a hátsó lámpa nem világító részén már olyan vastag a festék, hogy azt már "csak flexszel" lehetne leszedni. Az előző műszakin azon a részen rajtahagytam a sötétítést, oszt utána toltam rá még 2 réteget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ennyiért kapsz bele újat. :) :) :) :D Drágábban árulják a bontott cuccokat, mint amennyiért újat (az lehet, hogy UGY-t) lehet kapni pl. az Unix-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 mi kell ?? indexem van . első kettő "fehér" vagy áttetsző vagy hogy :) ingyé . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 mi kell ?? indexem van . első kettő "fehér" vagy áttetsző vagy hogy :) ingyé . ingyé minden kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2008 mi kell ?? indexem van . első kettő "fehér" vagy áttetsző vagy hogy :) ingyé . Ha találsz hozzá 2 hátsó lámpát, akkor már indulok is. Az árban talán meg tudunk egyezni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Valószínű, hogy jövő héten be kell mennem Pécsre. Ha gondolod elhozom neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2008 Valószínű, hogy jövő héten be kell mennem Pécsre. Ha gondolod elhozom neked. Gondolom! :) :) :) És mikor jönnél Pécsre? Mert már 6-án este el kell vinnem a vasat a szerelőhöz, mivel ő viszi vizsgáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Már megint találtam Pécsen egy szép kocsit,úgy látszik mostmár biztos,hogy el kell menjek hozzátok kocsiért! :) Nem ismerős a hely valakinek?Esetleg ,ha arra jártok rápillantana valaki,hogy milyen belül,mert arról nincs kép,a telefonba meg úgyis csak szépet mondanak! B Veki Tudom,hogy az 1,6 kicsi ehhez a kasznihoz,de nem vagyok szuperexpressz " csak" a család biztonságos,kényelmes szállítása a cél!Szerintem az 5 ajtós B Veki gyönyörű! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ez megintcsak a vásárnál van. És pont máig voltam szabad :) . Ha délelőtt írsz, akkor ma megnéztem volna Neked, de holnaptól jövő hét péntekig dolgozok (6-18-ig), úgyhogy én mostanában nem tudom megnézni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Már megint találtam Pécsen egy szép kocsit,úgy látszik mostmár biztos,hogy el kell menjek hozzátok kocsiért! :) Nem ismerős a hely valakinek?Esetleg ,ha arra jártok rápillantana valaki,hogy milyen belül,mert arról nincs kép,a telefonba meg úgyis csak szépet mondanak! B Veki Tudom,hogy az 1,6 kicsi ehhez a kasznihoz,de nem vagyok szuperexpressz " csak" a család biztonságos,kényelmes szállítása a cél!Szerintem az 5 ajtós B Veki gyönyörű! :) :) ha fizeted az üzemanyagját (2e) akkor beküldök egy embert aki ráér és körbe nézi . sajna én is elfoglalt vagyok a héten pedig szívesen megnézném (akkó meg is vóna nézve kottára) 70 220 95 30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ha találsz hozzá 2 hátsó lámpát, akkor már indulok is. Az árban talán meg tudunk egyezni :) kidobtam a hátsókat . ehh.... ezek még éppen jók vagyis nem olyan szarok . talán az egyiknek a belselye zörög de heckelhető . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2008 kidobtam a hátsókat . ehh.... ezek még éppen jók vagyis nem olyan szarok . talán az egyiknek a belselye zörög de heckelhető . Ha esetleg összefutsz a Korival, akkor passzold át neki. Ha nem, akkor nem kell foglalkozni vele, majd ideiglenesen szétbontom a Gergő kocsiját :) , csak észre ne vegye! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ha esetleg összefutsz a Korival, akkor passzold át neki. Ha nem, akkor nem kell foglalkozni vele, majd ideiglenesen szétbontom a Gergő kocsiját :) , csak észre ne vegye! :) :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Már megint találtam Pécsen egy szép kocsit,úgy látszik mostmár biztos,hogy el kell menjek hozzátok kocsiért! :) Nem ismerős a hely valakinek?Esetleg ,ha arra jártok rápillantana valaki,hogy milyen belül,mert arról nincs kép,a telefonba meg úgyis csak szépet mondanak! B Veki Tudom,hogy az 1,6 kicsi ehhez a kasznihoz,de nem vagyok szuperexpressz " csak" a család biztonságos,kényelmes szállítása a cél!Szerintem az 5 ajtós B Veki gyönyörű! :) :) Én lemegyek most délelőt és megnézegetem. Aztán majd írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2008 Én lemegyek most délelőt és megnézegetem. Aztán majd írok. Legalább Te konyítasz is valamit a B Vekihez (is) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Most nézem át az adataimat és csengetni a manit. Ha ráérsz eljöhetnél velem nehogy elcsesszek valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2008 Most nézem át az adataimat és csengetni a manit. Ha ráérsz eljöhetnél velem nehogy elcsesszek valamit. Helyes! :) Korábban már írtam, hogy mától egy hétig, reggeltől-estig meló van. Szóval én sajnos nem tudok menni :) Amúgy mit tudnál elcseszni :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Helyes! :) Korábban már írtam, hogy mától egy hétig, reggeltől-estig meló van. Szóval én sajnos nem tudok menni :) Amúgy mit tudnál elcseszni :) ? Csak odamegyek a számlaszámal és befizetem a manit? Nem kell semmi adat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2008 Csak odamegyek a számlaszámal és befizetem a manit? Nem kell semmi adat? A nevedet (esetleg a lakcímedet) kérik még el. A közlemény rovatba beírathatod a neved + a nickneved is. De ha behozod hozzám a zsét a melóhelyre átutalom Neked. Holnapra ott a pénz (ha nem este érsz ide). Mondjuk, ha OTP-be mész befizetni, akkor már ma odaérkezik a pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 A nevedet (esetleg a lakcímedet) kérik még el. A közlemény rovatba beírathatod a neved + a nickneved is. De ha behozod hozzám a zsét a melóhelyre átutalom Neked. Holnapra ott a pénz (ha nem este érsz ide). Mondjuk, ha OTP-be mész befizetni, akkor már ma odaérkezik a pénz. Hova menjek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Én lemegyek most délelőt és megnézegetem. Aztán majd írok. 1000 KÖSZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts