ivannorbi Elküldve Június9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2008 Én biztos, hogyé van a faház? ITT vannak az árak. Nekem szándékomban áll lenézni, de hogy milyen formában, az még kérdéses. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ki megy még a Blitz re ? augusztusban ugyi. faház miatt kérdem . van valami 4 személyes dolog . Én megyek, de nekünk kell egy egész faház. Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Mi is megyünk a tesómékkal gyerekestül Omegástúl Eperpálinkástúl... A Kori intézi a faházat.... Kicsit megkésve, de grat Xray (remélem jól írtam). Keveset tudok csak fórumozni.... az a sok meló.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ja és köszi Lomha a reklámot az Omegának.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Mi is megyünk a tesómékkal gyerekestül Omegástúl Eperpálinkástúl... A Kori intézi a faházat.... Kicsit megkésve, de grat Xray (remélem jól írtam). Keveset tudok csak fórumozni.... az a sok meló.... :D köszi Babu jólírtad ;) A sok a meló csak kifogás mi??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ITT vannak az árak. Nekem szándékomban áll lenézni, de hogy milyen formában, az még kérdéses. :D De az 5000 két éjszakára csak a szállás vagy ez egyben a beugró is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Keveset tudok csak fórumozni.... az a sok meló.... :D De szar duma ez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ja és köszi Lomha a reklámot az Omegának.... Azok után ami a hétvégén történt köztünk, ez igazán semmiség... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Azok után ami a hétvégén történt köztünk, ez igazán semmiség... :D :P ;) Nem készültek kompromittáló képek, vagy Kori arra értette az erősen cenzúrázást? :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Jééé tényleg csak lusta vagyok, mert ma is itt voltak a tesómék és csak nekem sikerűlt a megfelelő alkoholmennyiséget átszűrni a szervezetemen :P Tényleg cenzúrázva lettek a képek, mert a Lomhával enyhén alkoholos mámorban még nudiztun is :D POPSI TAPSI :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Pontosabban, csak ti lettetek megörökítve. :D Sztem a szállás ár egyben belépő is a BW-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 na én 4 fős házat nem bérlek ki egyedül sztem. u hogy marad egy hátsó ülés vagy akármi :P improvizálunk majd nyilván max egy napra megyek :D ezen kívül sztem. lesz belépő is :D nem ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 na én 4 fős házat nem bérlek ki egyedül sztem. u hogy marad egy hátsó ülés vagy akármi :D improvizálunk majd nyilván max egy napra megyek B) ezen kívül sztem. lesz belépő is :D nem ?? Nem a sátorhely az belépő is. Vagy a ház is. Vagy valahogy így , kissé borosan. :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Sziasztok! Egy újabb kérdésem lenne: mekkora torx csavarhúzófej kell az olajleeresztőhöz?(corsa b x12xe) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2008 Még azt se tudom, hogy az enyémhez mekkora kell, ha egyáltalán az kell hozzá :D Na, de talán a többiek nem ilyen műszaki analfabéták, mint én. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 na én 4 fős házat nem bérlek ki egyedül sztem. u hogy marad egy hátsó ülés vagy akármi :P improvizálunk majd nyilván max egy napra megyek :D ezen kívül sztem. lesz belépő is :D nem ?? Várjá mán tesó, én benne lennék a házban, ha az egyben a beugró is!Akkor már csak két ember kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Várjá mán tesó, én benne lennék a házban, ha az egyben a beugró is!Akkor már csak két ember kell! Tááááposok. Mivan a sátrazással??? :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hát, ha az árakat összehasonlítjuk, nem nagyon éri meg sátrazni :D Csak 450Ft-tal olcsóbb a sátorban alvás koponyánként és éjszakánként, mint a faházban. Szerintem elég egyértelmű a faház, ha van kivel összeállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Várjá mán tesó, én benne lennék a házban, ha az egyben a beugró is!Akkor már csak két ember kell! Még két fő lenne. Akkor meg is lennénk 4-en. Mikor kell fizetni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hát, ha az árakat összehasonlítjuk, nem nagyon éri meg sátrazni :D Csak 450Ft-tal olcsóbb a sátorban alvás koponyánként és éjszakánként, mint a faházban. Szerintem elég egyértelmű a faház, ha van kivel összeállni. Igazad van tápos városi. ;) B) B) :D :D :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2008 Igazad van tápos városi. ;) B) B) :D :D :P :D :P Nyasgem!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Na, elintéztem a szállást!Azt mondták majd e-mailben értesítenek, hogy mi a pálya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Na megjött a mail!A következő teendő, hogy a kedves "lakótársaim" eljuttatnak hozzám valami módon fejenként 4900 forintot!VAGY!Ha van valakinek a közelében Erste Bank és hajlandó ezzel foglalkozni egy befizetés erejére, akkor inkább neki.Mert itt nincs Erste sajnos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Na megjött a mail!A következő teendő, hogy a kedves "lakótársaim" eljuttatnak hozzám valami módon fejenként 4900 forintot!VAGY!Ha van valakinek a közelében Erste Bank és hajlandó ezzel foglalkozni egy befizetés erejére, akkor inkább neki.Mert itt nincs Erste sajnos! Nagyon jó. :D :D :P ;) Azt írja, hogy Júli 20-ig kell fizetni. Én a jövő hétre tudok manit intézni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Na megjött a mail!A következő teendő, hogy a kedves "lakótársaim" eljuttatnak hozzám valami módon fejenként 4900 forintot!VAGY!Ha van valakinek a közelében Erste Bank és hajlandó ezzel foglalkozni egy befizetés erejére, akkor inkább neki.Mert itt nincs Erste sajnos! oké ! mehet a dolog ! pénzt meg odadom vagy elküldöm postán vagy vagy de intézd légyszi ! danke ! danke ! (most nem rég huppantam gépmögé még meghalni sem volt időm mostanában fassszomba ..... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts