mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 babkonzervre ?? :D pl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Ezzel a hozzászólásoddal ingyenes belépőt nyertél a hétvégi "mediterrán talira". :D :D :P Na még mit nem, sörre sajt??? ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Sziaasztok! Tudom nem idevágó téma :D * Tud valaki Pécsett egy jó opel-hez értő szervízt, szerelőt? Egy Opel Corsám van x12xe motorral, néha rendetlenkedik. Előre is köszi! Bence * Áthelyeztem ide, itt jó helyen van. - ivannorbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Sziaasztok! Tudom nem idevágó téma :D Tud valaki Pécsett egy jó opel-hez értő szervízt, szerelőt? Egy Opel Corsám van x12xe motorral, néha rendetlenkedik. Előre is köszi! Bence Ez valójában pont idevágó, a Találkozók-ban van rossz helyen, de majd a modik törlik!Én nem tudok segíteni, nem vagyok pécsi, de valaki tuti mond majd jó szerelőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ez valójában pont idevágó, a Találkozók-ban van rossz helyen, de majd a modik törlik!Én nem tudok segíteni, nem vagyok pécsi, de valaki tuti mond majd jó szerelőt! Ok! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ez valójában pont idevágó, a Találkozók-ban van rossz helyen, de majd a modik törlik! Csak volt rossz helyen :D :D Én nem tudok segíteni, nem vagyok pécsi, de valaki tuti mond majd jó szerelőt! Én eddig még csak 2 helyre vittem a kocsit. Az egyik helyre a műszakira való felkészítés miatt a Bokor utcába (ez egy jól felszerelt műhely), a másik helyre meg akkor, ha gondom volt a kocsival. Ez a második egy esti-garázsos szerelő (Kovácstelepen), de szerintem korrekt, és ért is az opelekhez. Meg van egy Roland nevezetű srác is, ő állítólag profi, de sajnos nem pécsi, hanem környékbeli, de ő eléggé el van havazva a melókkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Csak volt rossz helyen :D :D Én eddig még csak 2 helyre vittem a kocsit. Az egyik helyre a műszakira való felkészítés miatt a Bokor utcába (ez egy jól felszerelt műhely), a másik helyre meg akkor, ha gondom volt a kocsival. Ez a második egy esti-garázsos szerelő (Kovácstelepen), de szerintem korrekt, és ért is az opelekhez. Meg van egy Roland nevezetű srác is, ő állítólag profi, de sajnos nem pécsi, hanem környékbeli, de ő eléggé el van havazva a melókkal. A kovácstelepi srác milyen utcában lakik vagy priviben tudsz írni v.mi elérhetőséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 A kovácstelepi srác milyen utcában lakik vagy priviben tudsz írni v.mi elérhetőséget? Lehet, hogy a Norbi már elment aludni, de ne aggódj, szerintem legkésőbb holnap délután megkapod a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Lehet, hogy a Norbi már elment aludni, de ne aggódj, szerintem legkésőbb holnap délután megkapod a választ. Rendben köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2008 Lehet, hogy a Norbi már elment aludni, de ne aggódj, szerintem legkésőbb holnap délután megkapod a választ. Ezt meg miből gondolod? :D Nem látod a lap alján, hogy még itt vagyok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2008 A kovácstelepi srác milyen utcában lakik vagy priviben tudsz írni v.mi elérhetőséget? Megtörtént :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ezt meg miből gondolod? :D Nem látod a lap alján, hogy még itt vagyok? :D Hát igazából a legtöbbször nem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 sumákba nyomja ! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 sumákba nyomja ! :D :P Ahhoz ért, nem figyelted az eperpálinkára is milyen sumákba járt rá?Egyszer sem láttam, hogy ivott de a vége felé olyan volt mint a csap... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 sumákba nyomja ! :D :P Az én vagyok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2008 Ahhoz ért, nem figyelted az eperpálinkára is milyen sumákba járt rá?Egyszer sem láttam, hogy ivott de a vége felé olyan volt mint a csap... :D Milyen sumákba? Mindig körbe volt adva egy szaglászásra, ha már inni nem akart belőle senki. Azért ma reggelre megvolt a hatása: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Frici hiába próbálta rátok sózni, a végén mindenki a fagyóban felejtette az eprest. Kénytelen lesz ő meginni az egészet. Igaz a legdurvább az volt, mikor a csomitérben a CD tár mellől előhúzott egy féllityis üveget,amiben szintén pálesz volt. Vésztarcsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2008 Frici hiába próbálta rátok sózni, a végén mindenki a fagyóban felejtette az eprest. Kénytelen lesz ő meginni az egészet. Képes lenne rá?! :D Nem felejtettem ott egy zöld törölközőt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Nem felejtettem ott egy zöld törölközőt? :D De, ezt valaki említette is!Nem baj, legközelebb majd nem kell hoznod... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
index Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Köszi a segítséget mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Szivesen. Ivannorbi. Igen nálunk maradt a törcsid. Anita kimosta, és kivasalta. Legközelebbi talira elhozzuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ivannorbi. Igen nálunk maradt a törcsid. Anita kimosta, és kivasalta. Legközelebbi talira elhozzuk. THX! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Irány dícsérni és szavazni: http://videa.hu/videok/jarmuvek/omega-mv6-...sVQegDpESUvxfgr :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ki megy még a Blitz re ? augusztusban ugyi. faház miatt kérdem . van valami 4 személyes dolog . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ki megy még a Blitz re ? augusztusban ugyi. faház miatt kérdem . van valami 4 személyes dolog . Én biztos, hogyé van a faház? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts