kojakarettenetes Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nem értem, ahhoz minek a rum? B) B) A rum a teához kell. A Zasszonyhoz ahhoz nem kell. Régen rossz lenne, ha kellene hozzá. :D ;) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Boldog szülinapot Egyhapsi!Bár amilyen sűrűn vagy fent ezt úgysem fogod látni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Hali, B) Kellene nekem egy kis segitseg. Itt Dombovar környeken keresnek valami szakit. Van valakinek erre ismeröse vagy tapasztalata hogy hova lehetne vinni megnezetni a vectrat? Valami megbizhato szerelö kellene. Esetleg Szekszard vagy Kaposvar környeke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Hali, B) Kellene nekem egy kis segitseg. Itt Dombovar környeken keresnek valami szakit. Van valakinek erre ismeröse vagy tapasztalata hogy hova lehetne vinni megnezetni a vectrat? Valami megbizhato szerelö kellene. Esetleg Szekszard vagy Kaposvar környeke. Hát attól függ mi van vele!Kedves Kojak klubtársunk kaposvári féle, ő biztod tud valamit segíteni!Meg ő ért is hozzá(C20NE-hez főleg), lehet, hogy ő is bevállalja.Ha lejön hozzám délután akkor megemlítem neki.Ha netán nem, akkor meg majd úgyis nézi a fórumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Hát attól függ mi van vele!Kedves Kojak klubtársunk kaposvári féle, ő biztod tud valamit segíteni!Meg ő ért is hozzá(C20NE-hez főleg), lehet, hogy ő is bevállalja.Ha lejön hozzám délután akkor megemlítem neki.Ha netán nem, akkor meg majd úgyis nézi a fórumot. Megköszönem. Megkellene hallgatni a gepet es megnezni a himbakat vez.tengelyt hogy Ö mit mond ra. Velemenye szerint mit kellene cserelni stb. Valami ilyesmire gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Még jó hogy az asszony sütőrumját nem fedezted fel :D mert a fenekére vertél volna. Zsolti. Még mindig szép a Kadett B) a rumot nyeni kell nem nézni ;) köszönjük ! B) -integetős szmájli- Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Öregebb, mint az autója, meg rosszabb az állapota is. B) :D ;) a futóművet kellene szépre megoldanom a vason , és az én futóművemet is heckelni kellene lassan B) tényleg hol szerezzek szilenteket -fejvakarósszmájli- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kérdezd a Corsásokat! Azt hiszem van valaki, aki egyedi szilenteket is le tud gyártani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kérdezd a Corsásokat! Azt hiszem van valaki, aki egyedi szilenteket is le tud gyártani. Berlina Zoli barátom infójában okosságában bízom titokban B) és persze minden okos dolgot szívesen fogadok ! Sanyi ! konkrétszemély ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Most így nem tudom hírtelen, ki csináltatott. De Demó mindíg mindenről mindent tud, ami Corsa. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Most így nem tudom hírtelen, ki csináltatott. De Demó mindíg mindenről mindent tud, ami Corsa. B) ok ! köszi ! nyitott szemmel járok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Hát attól függ mi van vele!Kedves Kojak klubtársunk kaposvári féle, ő biztod tud valamit segíteni!Meg ő ért is hozzá(C20NE-hez főleg), lehet, hogy ő is bevállalja.Ha lejön hozzám délután akkor megemlítem neki.Ha netán nem, akkor meg majd úgyis nézi a fórumot. Elintéztem a dolog egy részét. Norbi volt olyan kedves és eljött velem. Úgyhogy a szükséges papír az már megvan. Remélem elég is lesz. Bocs, de téged elfelejtettelek felhívni, hogy nem megyek érted. Nagy volt a kavarodás, meg az idegbaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Megköszönem. Megkellene hallgatni a gepet es megnezni a himbakat vez.tengelyt hogy Ö mit mond ra. Velemenye szerint mit kellene cserelni stb. Valami ilyesmire gondoltam. Ha gondolod szívesen ránézek és amit tudok segítek. Ha gondolod csörögj rám. 30/3393477 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Elintéztem a dolog egy részét. Norbi volt olyan kedves és eljött velem. Úgyhogy a szükséges papír az már megvan. Remélem elég is lesz. Bocs, de téged elfelejtettelek felhívni, hogy nem megyek érted. Nagy volt a kavarodás, meg az idegbaj... Nincsen semmi gond, elmentem fagyizni egyedül te ringyó... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nagy volt a kavarodás, meg az idegbaj... Kapott is szegény Kia rendesen! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ha gondolod szívesen ránézek és amit tudok segítek. Ha gondolod csörögj rám. 30/3393477 Köszi, delutan csörgök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Köszi, delutan csörgök. Arra azért vigyázz, hogy vezetni ne engedd neki a kocsidat, mert ... B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Arra azért vigyázz, hogy vezetni ne engedd neki a kocsidat, mert ... B) B) :D ;) :P Mert nem marad se gumi se felni a kocsin! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kapott is szegény Kia rendesen! B) ;) Hát az autó nem az miatt kapott. :P :P Emlékszel mikor mentünk a tescoba?? Ott sem voltam ideges. B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hát az autó nem az miatt kapott. :lol: :P Emlékszel mikor mentünk a tescoba?? Ott sem voltam ideges. B) B) :D ;) ;) Hogy ne emlékeznék! Alapból őrült vagy! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hogy ne emlékeznék! Alapból őrült vagy! ;) :lol: Ááá. Csak kicsit. B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Erre inkább nem írok semmit B) Biztos csak nekem szennyes a fantáziám! B) Fenékre verés nesztek: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csontvaz Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Remelem nem gond hogy felteszek itt egy szakmai kerdest. B) Van ez a feklampa kapcsolo. Na most nincs megjelölve melyik a + es melyik a -. A csatlakozott 2fele modon tudom radugni. Nem baj, ha esetleg forditva van radugva? Ki kellet szednem, mert folyamatosan eget a feklampam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Köszi, delutan csörgök. Ok csörögj majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Remelem nem gond hogy felteszek itt egy szakmai kerdest. B) Van ez a feklampa kapcsolo. Na most nincs megjelölve melyik a + es melyik a -. A csatlakozott 2fele modon tudom radugni. Nem baj, ha esetleg forditva van radugva? Ki kellet szednem, mert folyamatosan eget a feklampam. Nem baj. Mivel csak összezárja a két vezetéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts