Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 'Z' verzió a csótányra? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 'Z' verzió a csótányra? B) Más ügy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Mégsem megyek Pestre, de jó, hogy így éjjel derült ki, lőttek a holnapi programoknak! B) Más: Zsolti, ha lesz nálad 3 ajtós E Kadett bódé, vagy egész kocsi papírok nélkül, akkor szólj lécci.Csakis olyan érdekel aminek jó a kasznija. én még ilyet nem láttam . B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 én még ilyet nem láttam . B) Nem azt mondtam, hogy tökéletes legyen, elég a jó is.Amúgy a válaszodat olvasva, megfogalmazódott bennem egy gondolat.Az, hogy...kabbe... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nem azt mondtam, hogy tökéletes legyen, elég a jó is.Amúgy a válaszodat olvasva, megfogalmazódott bennem egy gondolat.Az, hogy...kabbe... B) B) :D ;) háát,,, mé te láttál ilyet ?? ;) nemigen létezik ilyen már. figy 2007 et írunk ám -könyöklős gondolkozós szmájli- Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ;) :lol: :P háát,,, mé te láttál ilyet ?? :P nemigen létezik ilyen már. figy 2007 et írunk ám -könyöklős gondolkozós szmájli- 2008-at. B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 2008-at. :D ;) ;) :lol: Karcsi ! hát köszi ! bazzz tényleg :P látot milyen szórakozot vagyok ?? vagy inkáb simán hüle B) B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ;) ;) :lol: háát,,, mé te láttál ilyet ?? :P nemigen létezik ilyen már. figy 2007 et írunk ám -könyöklős gondolkozós szmájli- Kojak talált egyet ott feléjük, azt mondta majd ránéz, hogy milyen!Állítólag jó, de ez nem sokat jelent!Főleg nem így, 2007-ben... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Karcsi ! hát köszi ! bazzz tényleg :D látot milyen szórakozot vagyok ?? vagy inkáb simán hüle B) B) ;) Igazán nincs mit. :lol: Én úgy márciusig szoktam az előző évet használni. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Sziasztok, az a két sebességmérős kereszteződés hol van egész pontosan Pécsen? Csak azért kérdem, mert néha egész Norbisan B) autóztam kedden, és csak most olvastam róla B) . Nem találom a Rózsa Ferenc utcát, és a 48-as tér sem kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Én sem találtam, a Rózsa Ferenc utcát. A parasztelosztónál (Árkád) van, és minden irányba nézi a forgalmat. A 48-as térit nem tudom, pontosan hol van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 B) Ezek mióta üzemelnek? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Rumos teát akartam inni egy hirtelen ötlettől vezérelve, de nem volt itthon rum. Úgyhogy tettem bele rumaromát. Nagyon vicces. B) B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Rumos teát akartam inni egy hirtelen ötlettől vezérelve, de nem volt itthon rum. Úgyhogy tettem bele rumaromát. Nagyon vicces. :D ;) ;) :lol: :P :P tegyé hozzá HP-t ! ja akkor már tud hatni is a cucc B) HP meg csak van nem ??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 de elsőre úgy olvastam hogy reumát B) B) :D ;) ;) :lol: :P ;) geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecci :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 de elsőre úgy olvastam hogy reumát B) B) :D ;) ;) :lol: :P :P geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecci :P Tartós tejet már ne vegyél, vén csont... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Tartós tejet már ne vegyél, vén csont... B) Öregebb, mint az autója, meg rosszabb az állapota is. B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 A 48-as téri a Mekdrájv mellett van és minden irányt néz. Ez is, meg az árkádnál is nézi pluszban a piroslámpás áthaladásokat is! Szóval lassan valósággá válik a big bráner. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Öregebb, mint az autója, meg rosszabb az állapota is. B) B) :D De genyó vagy vazze ;) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 De genyó vagy vazze :D ;) ;) :lol: Tudom... B) B) :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Még jó hogy az asszony sütőrumját nem fedezted fel B) mert a fenekére vertél volna. Zsolti. Még mindig szép a Kadett B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Még jó hogy az asszony sütőrumját nem fedezted fel :D mert a fenekére vertél volna. Erre inkább nem írok semmit B) Biztos csak nekem szennyes a fantáziám! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Még jó hogy az asszony sütőrumját nem fedezted fel B) mert a fenekére vertél volna. Nem értem, ahhoz minek a rum? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gondoltam, hogy lesz aki leüti a magaslabdát :)ezért is nemírtam magyarázatot a fenékre verés témához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gondoltam, hogy lesz aki leüti a magaslabdát :)ezért is nemírtam magyarázatot a fenékre verés témához. Akkor jó, megnyugodtam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts