Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Mégsem megyek Pestre, de jó, hogy így éjjel derült ki, lőttek a holnapi programoknak! B)

Más:

Zsolti, ha lesz nálad 3 ajtós E Kadett bódé, vagy egész kocsi papírok nélkül, akkor szólj lécci.Csakis olyan érdekel aminek jó a kasznija.

én még ilyet nem láttam . B)

Megosztás:

Nem azt mondtam, hogy tökéletes legyen, elég a jó is.Amúgy a válaszodat olvasva, megfogalmazódott bennem egy gondolat.Az, hogy...kabbe... B)

B) :D ;)

háát,,, mé te láttál ilyet ?? ;) nemigen létezik ilyen már. figy 2007 et írunk ám -könyöklős gondolkozós szmájli-

Megosztás:

;) ;) :lol:

háát,,, mé te láttál ilyet ?? :P nemigen létezik ilyen már. figy 2007 et írunk ám -könyöklős gondolkozós szmájli-

Kojak talált egyet ott feléjük, azt mondta majd ránéz, hogy milyen!Állítólag jó, de ez nem sokat jelent!Főleg nem így, 2007-ben... B) B) :D

Megosztás:

Sziasztok,

az a két sebességmérős kereszteződés hol van egész pontosan Pécsen?

Csak azért kérdem, mert néha egész Norbisan B) autóztam kedden, és csak most olvastam róla B) .

Nem találom a Rózsa Ferenc utcát, és a 48-as tér sem kicsi.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.