Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Illuminált állapotban való vezetés öcsikémnek is megy B)

Nekem 232 volt a leggyorsabb a Szexárdi Duna híd utáni szakaszon. Egy bömössel kóstolgattuk egymást, de nem bírtunk egymással.

addig jár a korsó a kútra,,, ................... valaki csak egyszer sérül(még ha csak sérül) meg . sosem mossa le azt az érzést ! ezt olyanoktól tudom akik jártak ebben a cipőben anno ....

nem jó "úton" jár az öcskös . kár lenne .... ha de nem is inkább abbahagyom itt.

Megosztás:

ma telizöldnél fordultam balra . rendesen megadtam az elsőbséget minden kedves szembejövőnek , és mögöttem ezt egy népautós nem nagyon tolerálta oszt kiugrott mögüllem balra . de én akkorra már indultam is mert tiszta volt a terep . hát nem sok kellett hogy a az öreg vasam seggében kössön ki egy népautó .......

szarrá szivattam volna ott a helyszínen B)

na most azt nem értem hogy ez pl. mire volt jó neki?? furi .. időt nem nyer és majdnem okozott egy izmos koccanást . legszivesebben a fejébe koccintottam volna és közben elmagyaráztam volna a kresz rávonatkozó részét az adott közlekedési szituációban .

a baromja .....

B)

Megosztás:

még valami így éjjel ami eszembe jutott .

ha rajtam múlana a renitens közlekedőket ha lehet még jobban büntetném . ami most van, az rózsszínű leánykollégiumi álom mese selyemruhába bujtatva .

túlságosan laza .

érdekes hogy amikor tőlünk nyugatabbra autózok akkor ritkábban látok baromkodást . a Magyarországi közlekedés kultúra a bányászbéka seggében van .

jó volna ezen változtatni és valahol ezel is megmutatni Európának hogy igen mi is vagyunk olyan jók mint másutt .

nagy bajok vannak még a fejekben . .....

Megosztás:

ma telizöldnél fordultam balra ......

B)

Érdekes, ez az egyik szituáció a rendőri karjelzések mellett, amit a gyakorlatban a többség elfelejt (vagy meg sem ért).

Ettől függetlenül, önbizalom az van.

Sajnos sokszor az a helyzet: ha kell az autód, vigyázz rá.

Megosztás:

Érdekes, ez az egyik szituáció a rendőri karjelzések mellett, amit a gyakorlatban a többség elfelejt (vagy meg sem ért).

Ettől függetlenül, önbizalom az van.

Sajnos sokszor az a helyzet: ha kell az autód, vigyázz rá.

most egy hete használom minden nap mentem is eddig vagy ezer kilómétert :D (yo volt ám ) és még fogunk is sokat B) most nyáron használgatom mert hát eddig ezt nem nagyon tettem most itt az ideje hogy had kopjon az sok új cucc ami belekerült anno ,meg közben mindíg ez-az ...

érdekes hogy milyen keveset fogyaszt B) nem i gondoltam volna hogy 5 L körül ki lehet jönni vele . oké oké nem 110 nem 120 al ha nem 80 - 90 el .

"ha kell az autót vigyázz rá" ,,, ez biza így igaz !!!!

Megosztás:

még valami így éjjel ami eszembe jutott .

ha rajtam múlana a renitens közlekedőket ha lehet még jobban büntetném . ami most van, az rózsszínű leánykollégiumi álom mese selyemruhába bujtatva .

túlságosan laza .

érdekes hogy amikor tőlünk nyugatabbra autózok akkor ritkábban látok baromkodást . a Magyarországi közlekedés kultúra a bányászbéka seggében van .

jó volna ezen változtatni és valahol ezel is megmutatni Európának hogy igen mi is vagyunk olyan jók mint másutt .

Igazad van, de a telizöld is jóformán már csak magyar baromság.Én nagyon nagy hülyeségnek tartom, már rég le kellett volna szerelni az összeset, tőlünk nyugatra már nemigen találkozni vele.

Megosztás:

mondjuk az olaszok sem piték morál terén.

nekik a záróvonal nem ugyanazt jelenti mint nekunk.

ellenállhatatlan késztetést éreznek az előzésre,ha meglátják a folyamatos fehér csíkot.de még sorolhatnám a személyes tapasztalatokat.........

ez nem mentség a magyarok viselkedésére persze.

Megosztás:

mondjuk az olaszok sem piték morál terén.

nekik a záróvonal nem ugyanazt jelenti mint nekunk.

ellenállhatatlan késztetést éreznek az előzésre,ha meglátják a folyamatos fehér csíkot.de még sorolhatnám a személyes tapasztalatokat.........

ez nem mentség a magyarok viselkedésére persze.

Hát igen, az olaszok kicsit másképp állnak mindenhez.Agyukra megy a siesta! B)

Megosztás:

Sztem hozzá lehet szokni az olaszok közlekedéséhez is. Legalább rugalmasak, és nem sokat töketlenkednek, egy kereszteződésben, hogy menjek, vagy ne, és mikor odaérsz kihajtanának eléd. Én szerettem náluk közlekedni. Igaz az első számú biztonsági eszöz nem a fék, hanem a duda B)

Megosztás:

most egy hete használom minden nap mentem is eddig vagy ezer kilómétert :lol: (yo volt ám ) és még fogunk is sokat ;) most nyáron használgatom mert hát eddig ezt nem nagyon tettem most itt az ideje hogy had kopjon az sok új cucc ami belekerült anno ,meg közben mindíg ez-az ...

érdekes hogy milyen keveset fogyaszt B) nem i gondoltam volna hogy 5 L körül ki lehet jönni vele . oké oké nem 110 nem 120 al ha nem 80 - 90 el .

Sok múlik az autó állapotán, és a képeken nagyon jól nézett ki kívül-belül. :P

Az új dolgok még összekopnak, és a tempó sem mindegy, de ezeket a gépeket még be is kell tudni állítani. :P

Gondolom nincs 1200kg sem.

Gyere el vele a köv talira és majd jól összenyálazzuk. B) :D ;)

Megosztás:

Sztem hozzá lehet szokni az olaszok közlekedéséhez is. Legalább rugalmasak, és nem sokat töketlenkednek, egy kereszteződésben, hogy menjek, vagy ne, és mikor odaérsz kihajtanának eléd. Én szerettem náluk közlekedni. Igaz az első számú biztonsági eszöz nem a fék, hanem a duda B)

nincs bajon velük,de pont olyan a közlekedésük mint itt pesten.

monjuk városban 120-nál ledudálni az ember,azért az sem normális dolog.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.