kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Pontosítanád, hogy mit is csináltál? Hát a Volvo mind a 180 paciját ráeresztettem az útra (először a fűre). Háromszor egymás után. Három kereszteződés volt. És a végén volt a felszállási gyakorlat kb 180-190-ig, aztán úgy döntöttem, h nem érdemes kiegyenesíteni a kanyart és inkább fékeztem. Fezsültség levezetésnek jó volt. Csak nem teccett a helyi rendőrnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hát a Volvo mind a 180 paciját ráeresztettem az útra (először a fűre). Háromszor egymás után. Három kereszteződés volt. És a végén volt a felszállási gyakorlat kb 180-190-ig, aztán úgy döntöttem, h nem érdemes kiegyenesíteni a kanyart és inkább fékeztem. Fezsültség levezetésnek jó volt. Csak nem teccett a helyi rendőrnek. Na bazze B) B) :D elég veszélyesen közlekedsz levegőben földön és vizen! :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Hát a Volvo mind a 180 paciját ráeresztettem az útra (először a fűre). Háromszor egymás után. Három kereszteződés volt. És a végén volt a felszállási gyakorlat kb 180-190-ig, aztán úgy döntöttem, h nem érdemes kiegyenesíteni a kanyart és inkább fékeztem. Fezsültség levezetésnek jó volt. Csak nem teccett a helyi rendőrnek. Na, így már érthető mi nem tetszett neki! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem is tudom, hogy akkor most ki is itt a Suhamér?! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem is tudom, hogy akkor most ki is itt a Suhamér?! B) Suhamér a múltkor voltam, amiről betettem azt a szép kézi ábrát. Akkor csaj is majdnem becsokizott mellettem. Úgy kell neki. B) :D ;) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem is tudom, hogy akkor most ki is itt a Suhamér?! B) De most készen voltam és idegből toltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem is tudom, hogy akkor most ki is itt a Suhamér?! B) Te!Mert Kojak idegből nyomta, viszont Te hideg fejjel is közveszélyes vagy! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 elvagytok vazzze sumaherek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 elvagytok vazzze sumaherek ;) jaja azt egyikőjüknek sincs épkézláb kocsija!!! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 jaja azt egyikőjüknek sincs épkézláb kocsija!!! B) B) :D Mintha a Te kocsidat atomreaktor hajtaná! Te GSI-s! ;) ;) :lol: Ui: Smiley-k utólag beszúrva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Mintha a Te kocsidat atomreaktor hajtaná! Te GSI-s! Nálam az épkézláb az a működőképest jelenti nem a GSI-t kedves modeátor kolléga hamár itt tartunk!!!! Nem kell kostólgatni folyton csak megjegyzem!!! Node ki is veszem ezt a topikot , bezzeg neked lehet kukacoskodni beszólni mi??? Na részemről ennyi! B) Az "atomos" témát meg hanyagoljuk ha lehet mert már kicsit unalmas!! Köszönettel! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nálam az épkézláb az a működőképest jelenti nem a GSI-t kedves modeátor kolléga hamár itt tartunk!!!! Nem kell kostólgatni folyton csak megjegyzem!!! Node ki is veszem ezt a topikot , bezzeg neked lehet kukacoskodni beszólni mi??? Na részemről ennyi! B) Az "atomos" témát meg hanyagoljuk ha lehet mert már kicsit unalmas!! Köszönettel! ;) Mivan?! Kétballábbal keltél? Igaz, a kacsintós smiley lemaradt, de nem kell mindjárt mellre szívni a "kukacoskodást"! :D Részemről Peace! ;) Ui: az egyik Suhamér elvileg én lennék, és az én olajkályhám remélem még működőképesnek tekinthető B) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Igaz, a kacsintós smiley lemaradt, de nem kell mindjárt mellre szívni a "kukacoskodást"! B) Részemről Peace! ;) Na így egész más , csak mert egy smili sem volt aszthittem hogy most gunyolódsz, de így egészmás! :D Részemről sincs gond , ja és ja ma kicsit szar napom volt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Részemről sincs gond , ja és ja ma kicsit szar napom volt! B) Akkor valószínűleg holnap jobb napod lesz! B) Legalábbis reméljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Akkor valószínűleg holnap jobb napod lesz! B) Áááá , kizárt doszta van meló tolni kell mert áll a blokk és minden ütemezve van node sebaj egyszer ez a hét is csak csak letellik!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Te!Mert Kojak idegből nyomta, viszont Te hideg fejjel is közveszélyes vagy! ;) Ja másodszor idegből. Elsőre poénból. De megszállt az adrenalin rendesen. Az a fajta, amikor csinálod tudod, h nagy baj lehet, de után meg jön az a furcsa érzés... B) B) :D És nem meleg húgyra gondolok a lábam szárán. ;) :lol: :P :P Mondjuk pár éve megkomolyodtam. Azóta közúton nem vállalok túl nagy kockázatokat. Mellesleg mentem 210-et a kékkel. Amivel normális kedvemben nem mentem 100-nál jobban, mert féltem, h szétesik. De amikor beindul a versenyszellem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Sehol senki... B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2008 Te!Mert Kojak idegből nyomta, viszont Te hideg fejjel is közveszélyes vagy! :D Ja másodszor idegből. Elsőre poénból. De megszállt az adrenalin rendesen. Az a fajta, amikor csinálod tudod, h nagy baj lehet, de után meg jön az a furcsa érzés... B) És nem meleg húgyra gondolok a lábam szárán. :lol: Mondjuk pár éve megkomolyodtam. Azóta közúton nem vállalok túl nagy kockázatokat. Mellesleg mentem 210-et a kékkel. Amivel normális kedvemben nem mentem 100-nál jobban, mert féltem, h szétesik. De amikor beindul a versenyszellem. :P Kinek mi a "túl nagy"? Én például még sosem mentem 210-el! Vagy csak azért, mert nem megy annyit ez a tetü kályha B) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Kinek mi a "túl nagy"? Én például még sosem mentem 210-el! Vagy csak azért, mert nem megy annyit ez a tetü kályha B) B) :D Nem is kell annyival menni drága a bünti, én mostanában rááltam arra hogy sokat és olcsón! már eltudom viselni ha megelőznek! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Kinek mi a "túl nagy"? Én például még sosem mentem 210-el! Vagy csak azért, mert nem megy annyit ez a tetü kályha B) B) :D Annyival én is régebben mentem. Pécsre mentünk vissza illegál gyorsulásról. Aztán egy Suzuki Swift Sport (125LE) aszitte, h nagyon megy. Aztán 200-nál villogtattam párat és lehúzódott. ;) ;) :lol: :P :P Amúgy nagyon normálisan megyek mostanában. Lakott terülteen kívül néha nyomom kicsit, ha tudom, h nincs trafi. De csak a minimális 30-at megkapnám, már attól is ferdén állna a szám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Te!Mert Kojak idegből nyomta, viszont Te hideg fejjel is közveszélyes vagy! B) Neked is csak az a bajod, hogy nem ültél még úgy mellettem, hogy részeg vagyok. Na az még egy veszélyes dolog. :D ;) ;) :lol: :P De már olyant sem csinálunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Neked is csak az a bajod, hogy nem ültél még úgy mellettem, hogy részeg vagyok. Na az még egy veszélyes dolog. :D ;) ;) :lol: :P De már olyant sem csinálunk. B) Részegen nem vezetünk tisztelt kolléga úr!!! És most nem csak magadra gondolj!! :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Részegen nem vezetünk tisztelt kolléga úr!!! És most nem csak magadra gondolj!! B) B) De vezettünk régen. Majdnem síkítottak. :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Neked is csak az a bajod, hogy nem ültél még úgy mellettem, hogy részeg vagyok. Na az még egy veszélyes dolog. ;) ;) :lol: :P :P De már olyant sem csinálunk. B) Nem is fogok, nem ülök be töltött donorok mellé!Életem egyik legnagyobb hibája volt mikor saját magam mellé beültem és gyorsabban mentem mint ahogy az őrangyalom repülni tudott... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts