Lomha 8V Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Nem az a baj , mert nem fotgatom, csak egyszerűen ennyi , bár ez hidegben volt de ha pl bejárok vele melózni akkor ez az érték lemegy 8,5 re illetve az auto chippelve is van minimálisan sztem ez is beleszól! Rejtély előttem, soknak tűnik.Láttam ott voltál Kadett talin, jó volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Rejtély előttem, soknak tűnik.Láttam ott voltál Kadett talin, jó volt? Soknak??? Kérdezd Meg szagény Redit 13L -el :P Igen klassz volt igaz volt ott egy ÜBERFIKÁZÓGÉP , aki mindenkinek beolvasott a vasra , mindenkié szar volt enyém is hajjaj semisemvolt jórajt egy nagyon undorító GSIM van szerinte! B) B) Kissé felhúzott de nem csak engem a nejem is az is mondott neki pár dolgot , ezt leszámolva jóvolt !!! Bár VASTAGON szarok rá mit modott a kadettos "ELVISZ PRESZLI" de nekem "tetszettek" a stricikockák az OLDS COOOL sürümintás 2 pálcás felniken mint szelepsapka!!!! Mindenesetre jó hogy az ő autója makultálan! :lol: De amúgy megint anyit röhögtünk hogy áááááá :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Soknak??? Kérdezd Meg szagény Redit 13L -el :P Igen klassz volt igaz volt ott egy ÜBERFIKÁZÓGÉP , aki mindenkinek beolvasott a vasra , mindenkié szar volt enyém is hajjaj semisemvolt jórajt egy nagyon undorító GSIM van szerinte! B) B) Kissé felhúzott de nem csak engem a nejem is az is mondott neki pár dolgot , ezt leszámolva jóvolt !!! Bár VASTAGON szarok rá mit modott a kadettos "ELVISZ PRESZLI" de nekem "tetszettek" a stricikockák az OLDS COOOL sürümintás 2 pálcás felniken mint szelepsapka!!!! Mindenesetre jó hogy az ő autója makultálan! :lol: De amúgy megint anyit röhögtünk hogy áááááá :D ;) ;) Ki volt az a nagyokos?? Milyen autója volt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Más rá tud kattintani az 1000 Ft-ért Corsára??? Nekem nem csinál semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május11, 2008 Más rá tud kattintani az 1000 Ft-ért Corsára??? Nekem nem csinál semmit. A hiba az Ön gépében van B) Nekem simán megy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 A hiba az Ön gépében van B) Nekem simán megy B) Kimásoltam a linket. Most úgy megy. A múltkor az sem ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Ki volt az a nagyokos?? Milyen autója volt?? Soly B) B) Amúgy jófej srác csak amit ott leművelt vazze,,,,, így hogy nem is ismer az nemsemmi !!!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május11, 2008 Kimásoltam a linket. Most úgy megy. A múltkor az sem ment. Amúgy minek Neked egy 1.2-es Corsa? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Amúgy minek Neked egy 1.2-es Corsa? B) Hogy rakjak bele 2000-est. :D ;) ;) Igazából nem kell, csak meg akartam nézni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Lomha: msn-en vagy?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Lomha: msn-en vagy?? Biztos van csak Tibike mindíg bújkál :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Biztos van csak Tibike mindíg bújkál ;) B) B) Ja a hülye langyer. :D ;) ;) :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Soly B) B) Amúgy jófej srác csak amit ott leművelt vazze,,,,, így hogy nem is ismer az nemsemmi !!!! :D ;) Na ja!Ilyenkor szoktam megkérdezni, hogy "Ne haragudj, te mennyit pénzt adtál bele?Semmit?Akkor kussolj ba*meg!"Nagyon fel tudnak húzni az ilyen emberek.Valakinek van egy autója amit ápol, szeret, vigyáz rá, erre jön egy önjelölt "szakértő" és mindjárt azt nézi mi rajta a sz*r!Utálom ezt, nem lehetne normálisan hozzáállni a másik emberhez?Hála az égnek, hogy itt nálunk "Mediterrániába" nincsenek ilyenek.Remélem soha nem is lesznek.Én is megmondom, ha valamit másképp csinálnék, vagy valami nem tetszik, de csak barátilag és nem úgy, hogy totál ismeretlen embernek magyarázok, főleg nem fikázom ki szó szerint.Amúgy más is panaszkodott rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Na ja!Ilyenkor szoktam megkérdezni, hogy "Ne haragudj, te mennyit pénzt adtál bele?Semmit?Akkor kussolj ba*meg!"Nagyon fel tudnak húzni az ilyen emberek.Valakinek van egy autója amit ápol, szeret, vigyáz rá, erre jön egy önjelölt "szakértő" és mindjárt azt nézi mi rajta a sz*r!Utálom ezt, nem lehetne normálisan hozzáállni a másik emberhez?Hála az égnek, hogy itt nálunk "Mediterrániába" nincsenek ilyenek.Remélem soha nem is lesznek.Én is megmondom, ha valamit másképp csinálnék, vagy valami nem tetszik, de csak barátilag és nem úgy, hogy totál ismeretlen embernek magyarázok, főleg nem fikázom ki szó szerint.Amúgy más is panaszkodott rá... Teljesen korrekt a hozzá állásod,,, őszinte leszek legszívesebben LEVERTEM voltna komolyan!!!! De most nem kell a fesztivál,,,, találkozok én még vele legközelebb elzevarom búzsba!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Lomha: msn-en vagy?? Feljöttem, de nem reagálsz csög... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Feljöttem, de nem reagálsz csög... Lassúvagy KOJAK!!!!!!!!!! B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Teljesen korrekt a hozzá állásod,,, őszinte leszek legszívesebben LEVERTEM voltna komolyan!!!! De most nem kell a fesztivál,,,, találkozok én még vele legközelebb elzevarom búzsba!!! B) Ne vegyél róla tudomást, azt kész.Az a legtisztább, ha megmondod neki, hogy hagyjon békén, mert nem érdekel a véleménye.Ha utána is osztja akkor jöhetnek a "szankciók". :D Amúgy szurkoljatok holnap délelőtt, megyünk megnézni a Zsolti féle Vectrát. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 ja itt egy kép B) B) Túl szép ahhoz, hogy csak link legyen. :D Üdv.: S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 még egy B) Dettó. B) Üdv S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/34632859.jpg#3 ez meg csak úgy . ma is kadettoztam közben lőttem pár képet B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/34632860.jpg#3 ennek olyan különleges hangulata van . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/34632858.jpg#3 BIG patkánya B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május11, 2008 Tényleg szép a V2 B) Zsoltiban meg egy fotós veszett el! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 Tényleg szép a V2 :D Zsoltiban meg egy fotós veszett el! ;) imádok fotózni csak kellene egy komolyabb gép . ahoz meg türelem meg sok idő . vááá ... na eldugultam B) jár az agyam olykor feleslegesen ....... ja nem hogy aludnék ..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május11, 2008 Megoszt Elküldve Május11, 2008 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/34632860.jpg#3 ennek olyan különleges hangulata van . Ez de jó! B) A Vectrától meg menten behugyozok... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts