Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Meg vannak, akik nem nagyon értenek a számítógépekhez. B) B) :D ;) Épp aki írt!! :P :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hát nekem nyóc , cska az a furi hogy néha felnéztek és akkor sem tudttok értelmes dologról beszélni, mundjárt bu**izás megy langyeroztok... stb.... szal kicsit ezen el kell gondolkodni... :D B) Na, sértődjél meg... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Na, sértődjél meg... B) Há kabbe a balherém nem sértődttem meg B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Há kabbe a balherém nem sértődttem meg B) :D ;) ;) Akkor most ki a B) ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Akkor most ki a B) ? B) Direkt írtam :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 de ha a szülők megtehetik szerintem kérj tőlük segítséget én is azt szoktam B) Az most semmiképp nem megoldható sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nézdd meg előbb, mielőtt beleugrasz akármilyen kölcsönbe. B) Ha Zsolti azt mondja, hogy jó akkor az jó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Direkt írtam B) B) :D ;) Nem kell a duma... ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem kell a duma... B) B) :D Há mikell??? HERE??? ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Há mikell??? HERE??? B) B) :D Az én stafétámra hajtasz vagy mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Az én stafétámra hajtasz vagy mi? B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Meg vannak, akik nem nagyon értenek a számítógépekhez. B) B) :D ;) ;) Legkomolyabb : Krisztián :lol: Második hozzászólása a fórumon : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry244794 Harmadik hozzászólása a fórumon : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry244804 :P :P ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 :lol: Legkomolyabb : Krisztián :P Harmadik hozzászólása a fórumon : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry244804 KÖNNYEZEK B) B) :D ;) ;) EZ NAGYON NAGY!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Pehi Csabi hozzászólása, bemutatkozott gyorsba : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry236131 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Elég kemény az első B) , a második no comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Elég kemény az első B) , a második no comment... Gyere fel kicsit msnre ha még itt lopod a napot, vagy este 10 után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Az én stafétámra hajtasz vagy mi? B) Te stafétának hívod? Adod kézből kézbe, vagy miért? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Te stafétának hívod? Adod kézből kézbe, vagy miért? B) Szájba is beújítom ha még egyszer beszósz!!! B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Pehi bemutatkozása eyszerü és velős B) ti meg itt mit langyerkodtok ? B) ;) Mélykék kartácsnak meg azt mondanám hogy ha elintéz pár jó szmájlit , akkor vendégem a következő talin egy pár üveg folyadékra ! teccés szerint sör , kóla ,vagy valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ha Zsolti azt mondja, hogy jó akkor az jó is. hibátlan használtató nincs ! de kompromisszumokkal átgondolva a dolgot egy jó választásnak tűnik . amibe még én is beleugranék de hova tegyem .....-fejvakarósszmájli- Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Lomha: ha mégis erre járnál keress meg msn-en kb éjfélig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 hibátlan használtató nincs ! de kompromisszumokkal átgondolva a dolgot egy jó választásnak tűnik . amibe még én is beleugranék de hova tegyem .....-fejvakarósszmájli- Gondolom szabadulni akar tőle és azonnal egyben szeretné a pénzt ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ha Zsolti azt mondja, hogy jó akkor az jó is. Nem azt vitatom el, hogy jó, ha a Zsolti azt mondta rá. Hanem azt, hogy azt neked élőben kell látnod, hogy úgy is tetszik-e. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Nem azt vitatom el, hogy jó, ha a Zsolti azt mondta rá. Hanem azt, hogy azt neked élőben kell látnod, hogy úgy is tetszik-e. B) Ja, értem.Azzal nincs gond, mindig is tetszettek az A Vectrák, a Vectra2000 meg olyan álomautó-szerű nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ja, értem.Azzal nincs gond, mindig is tetszettek az A Vectrák, a Vectra2000 meg olyan álomautó-szerű nekem. nekem is olyan a GSI! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts