Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

-hüvejkujátfelfelé mutató szmájli-

thumbsup.gif :sowwy:

Én úgy csinálom, ahogy már egyszer leírtam. Macerás, de jobb megoldást nem tudok. Smile-s oldalon smile-n jobb klikk, 'kép címének másolása'. Fórumon képbeszúrás (rte-image-button.png ikon), és oda beillesztés, ezután Enter, és képként beszúrtad a hozzászólásodba.

Megosztás:

thumbsup.gif :sowwy:

Én úgy csinálom, ahogy már egyszer leírtam. Macerás, de jobb megoldást nem tudok. Smile-s oldalon smile-n jobb klikk, 'kép címének másolása'. Fórumon képbeszúrás (rte-image-button.png ikon), és oda beillesztés, ezután Enter, és képként beszúrtad a hozzászólásodba.

igen de nekem nem engedi az eplorerem pl. most mindjárt beszól valaki hogy explorer így meg úgy, de én igen eléggé lusta vagyok és kényelmesen oldanám meg a dolgot :lol: :lol:

Köszi Sanyi ! -barátikézfogós szmájli-

Megosztás:

Srácok ! lesz egy Veci 2000 eladó nálam !

adatok : 1991, friss műszaki, friss zöld k. digit , fa betétes világos belső cigimentes .

amit én cseréltem benne : Brembo tárcsa , LUK komplett kup. szett, gumicsövek ,vízcsövek, 16 db. INA gyári új hidró t. ,komplett vezérlés ahogy a nagykönyvben, Pagid betétek!elől , hátul ATE , sok gumi alkatrész stb. ... a gazdája nem fillérszexel gyári cuccot kért mindíg :lol:

a küszöbön a spoilerek alatt volt pár pörsenés emiatt inkább ki lett cserélve a komplett 2 küszöb, sárvédő ívek, meg a hátsó taposón volt némi korrozió .

az ember azért adná el mert csak ott áll a garázsban és nem használja mert kapott zsír új H aszma céges kocsit .

750 e lesz elvileg az ára . na most elsőre ez ugye soknak tűnik, de ha elkezdek számolni akkor ami most lett ráköltve az utóbbi időben az közel 400 e .

és nem volt egy roncs soha !!!!!! nem volt bombára törve soha ! ez lényeges !

ha valakit érdekel híjjon fel van sok sok dolog de nem írok regényt most ide :sowwy:

A mindenit tesó, ezt most nem kellett volna mondanod.Ilyen sukár kocsi, én meg most vagyok csóringer.Most azonnal elhoznám vazze... smiley-emotion15.gif

Megosztás:

A langyer szmálylit a langyerekhez fűzött hozzászólásokba szoktuk tenni.

Ezek után te leszel Szekundusz!!! :sowwy:

Hát nekem nyóc , cska az a furi hogy néha felnéztek és akkor sem tudttok értelmes dologról beszélni, mundjárt bu**izás megy langyeroztok... stb.... szal kicsit ezen el kell gondolkodni... :lol: :lol:

Megosztás:

még nem is láttad :sowwy: nézd meg ! sztem. megérné elgondolkozni a dolgon .......

Ne is mondd, tegnap óta csak ez jár a fejemben.De, hogy a fenébe tudom én ezt megoldani?Személyi kölcsön vagy mi?De az meg rákúrás.A rossebbe, mi a francot találjak ki?Valakinek valami ötlet?

Megosztás:

Ne is mondd, tegnap óta csak ez jár a fejemben.De, hogy a fenébe tudom én ezt megoldani?Személyi kölcsön vagy mi?De az meg rákúrás.A rossebbe, mi a francot találjak ki?Valakinek valami ötlet?

Hát ha gyorsan kell akkor személyi köcsön szocpolitilag...... :sowwy:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.