kojakarettenetes Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 NEM IS ROSSZ!!! Elmegyünk a csávóhoz lefikázzuk és 400 ért elhozzuk ha nem adja annyiért lepofozzuk és csók! :lol: :lol: :P Szóval ha nem adja akkor b*zultok vele???? :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Mohácson is van 3 v. 4 Vectra2000. Amit Lomha belinkelt tényleg szép, de elég húzós az ára. Bár ha veszel egy csoffattat, elkezded javítgatni, hamar túlléped ennek az irányárát. Sztem akkor is a C20LET Veki az ütős gép. Ez egy jó ötlet. Mutass belőle megkíméltet. :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Szóval ha nem adja akkor b*zultok vele???? :sowwy: :lol: Akkor gerincre vágjuk ja , a hastokon és betötljük hurkának! :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Akkor gerincre vágjuk ja , a hastokon és betötljük hurkának! :sowwy: :lol: :lol: :lol: Langyer... :P :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Langyer... :lol: :lol: :lol: :P Na nedumáljál vazze nem én használom a homár szmájlikat???? :lol: :P :lol: :lol: :lol: >>> :sowwy: ezt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 látom alakul egy langyi szekció is vazzzzzzzzzeg :lol: ember hogy egy jó szmájli nincs ezen a fórumon ,,, -aggódós lecsügged fejü ferdeszájú szmájli helye- :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 -aggódós lecsügged fejü ferdeszájú szmájli helye- Ui.: Csak nektek, csak most, csak itt: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ui.: Csak nektek, csak most, csak itt: :sowwy: Sanyi ! ezeket a figurákat hogy tegyem be a mostani vackok közé ? vagy ehez inkább admin kell ? (calibraclub.net en admin kell pl. ) jók jók ! -hüvejkujátfelfelé mutató szmájli- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 -hüvejkujátfelfelé mutató szmájli- :sowwy: Én úgy csinálom, ahogy már egyszer leírtam. Macerás, de jobb megoldást nem tudok. Smile-s oldalon smile-n jobb klikk, 'kép címének másolása'. Fórumon képbeszúrás ( ikon), és oda beillesztés, ezután Enter, és képként beszúrtad a hozzászólásodba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 :sowwy: Én úgy csinálom, ahogy már egyszer leírtam. Macerás, de jobb megoldást nem tudok. Smile-s oldalon smile-n jobb klikk, 'kép címének másolása'. Fórumon képbeszúrás ( ikon), és oda beillesztés, ezután Enter, és képként beszúrtad a hozzászólásodba. igen de nekem nem engedi az eplorerem pl. most mindjárt beszól valaki hogy explorer így meg úgy, de én igen eléggé lusta vagyok és kényelmesen oldanám meg a dolgot :lol: :lol: Köszi Sanyi ! -barátikézfogós szmájli- Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 a faxom innkább leírom oszt akkor nincs félre értés há nem ?? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na nedumáljál vazze nem én használom a homár szmájlikat???? :lol: :lol: :P >>> :sowwy: ezt! A langyer szmálylit a langyerekhez fűzött hozzászólásokba szoktuk tenni. Ezek után te leszel Szekundusz!!!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Srácok ! lesz egy Veci 2000 eladó nálam ! adatok : 1991, friss műszaki, friss zöld k. digit , fa betétes világos belső cigimentes . amit én cseréltem benne : Brembo tárcsa , LUK komplett kup. szett, gumicsövek ,vízcsövek, 16 db. INA gyári új hidró t. ,komplett vezérlés ahogy a nagykönyvben, Pagid betétek!elől , hátul ATE , sok gumi alkatrész stb. ... a gazdája nem fillérszexel gyári cuccot kért mindíg :lol: a küszöbön a spoilerek alatt volt pár pörsenés emiatt inkább ki lett cserélve a komplett 2 küszöb, sárvédő ívek, meg a hátsó taposón volt némi korrozió . az ember azért adná el mert csak ott áll a garázsban és nem használja mert kapott zsír új H aszma céges kocsit . 750 e lesz elvileg az ára . na most elsőre ez ugye soknak tűnik, de ha elkezdek számolni akkor ami most lett ráköltve az utóbbi időben az közel 400 e . és nem volt egy roncs soha !!!!!! nem volt bombára törve soha ! ez lényeges ! ha valakit érdekel híjjon fel van sok sok dolog de nem írok regényt most ide :sowwy: A mindenit tesó, ezt most nem kellett volna mondanod.Ilyen sukár kocsi, én meg most vagyok csóringer.Most azonnal elhoznám vazze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ja és fekete metál a picike :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ja és fekete metál a picike :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 még nem is láttad :sowwy: nézd meg ! sztem. megérné elgondolkozni a dolgon ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ....ember hogy egy jó szmájli nincs ezen a fórumon ,,, -aggódós lecsügged fejü ferdeszájú szmájli helye- :lol: :sowwy:.... Vannak akik szavakkal is meg tudják értetni magukat a másikkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 A langyer szmálylit a langyerekhez fűzött hozzászólásokba szoktuk tenni. Ezek után te leszel Szekundusz!!! :sowwy: Hát nekem nyóc , cska az a furi hogy néha felnéztek és akkor sem tudttok értelmes dologról beszélni, mundjárt bu**izás megy langyeroztok... stb.... szal kicsit ezen el kell gondolkodni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 még nem is láttad :sowwy: nézd meg ! sztem. megérné elgondolkozni a dolgon ....... Ne is mondd, tegnap óta csak ez jár a fejemben.De, hogy a fenébe tudom én ezt megoldani?Személyi kölcsön vagy mi?De az meg rákúrás.A rossebbe, mi a francot találjak ki?Valakinek valami ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ne is mondd, tegnap óta csak ez jár a fejemben.De, hogy a fenébe tudom én ezt megoldani?Személyi kölcsön vagy mi?De az meg rákúrás.A rossebbe, mi a francot találjak ki?Valakinek valami ötlet? Hát ha gyorsan kell akkor személyi köcsön szocpolitilag...... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hát ha gyorsan kell akkor személyi köcsön szocpolitilag...... :sowwy: Nem tudom mit csináljak, ez nagy szívás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem tudom mit csináljak, ez nagy szívás... Nézdd meg előbb, mielőtt beleugrasz akármilyen kölcsönbe. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 de ha a szülők megtehetik szerintem kérj tőlük segítséget én is azt szoktam :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 de ha a szülők megtehetik szerintem kérj tőlük segítséget én is azt szoktam :sowwy: Esetleg egy részét tényleg lehetne tőlük kérni, márcsak a kamatmentesség miatt is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Vannak akik szavakkal is meg tudják értetni magukat a másikkal ;) Meg vannak, akik nem nagyon értenek a számítógépekhez. B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts