ivannorbi Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 ECHO motorok ECOTEC Csak hogy én is beszóljak valamit! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ECOTEC, esetleg ecotech :lol: Csak hogy én is beszóljak valamit! :lol: :P Neszójábe! :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2008 Neszójábe! :lol: :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 ECOTEC Csak hogy én is beszóljak valamit! :P :lol: Na megjöttél??? LOOL havonta felnézel azt mindjá beszósz??? :sowwy: :lol: Csak me ittvagy??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Kicsit sürübben is beszólhatna ő elfoglaltságod aki lusta netezni! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 LOMHA vegyél egy faxa C20XE Astra GSI-t!!!!! 96 - os van még belőle!!!! Ha AUTÓT akar venni, akkor mindenképpen legalább 2000 cm3 és HÁTSÓKERÉKHAJTÁS!!! :sowwy: Esetleg Kadett (mondom az utóbbit azért, hogy legközelebb is mehessek Kadett talira :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na akkor hadd közöljem a sok agytröszttel :sowwy: , hogy a Vectra2000 az autó neve.Tehát nem sima Vectra 2000-es motorral, hanem Vectra2000!Így hívják azokat az A Vectrákat melyeket C20XE motorral szereltek(remélem örülsz Xray :lol: )! Itt egy kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Na akkor hadd közöljem a sok agytröszttel :lol: , hogy a Vectra2000 az autó neve.Tehát nem sima Vectra 2000-es motorral, hanem Vectra2000!Így hívják azokat az A Vectrákat melyeket C20XE motorral szereltek(remélem örülsz Xray :lol: )! Itt egy kép: Navégre látom meggyütt az eszed vazze :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Navégre látom meggyütt az eszed vazze :sowwy: Igyekszik az ember. :lol: De, hogy hol fogok én ebből jó állapotút találni, az rejtély előttem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Igyekszik az ember. :lol: De, hogy hol fogok én ebből jó állapotút találni, az rejtély előttem... Biztos van, felkell kutatni lehet valahol van egy 0 km es garázsban! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 NEM IS ROSSZ!!! Elmegyünk a csávóhoz lefikázzuk és 400 ért elhozzuk ha nem adja annyiért lepofozzuk és csók! :sowwy: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 NEM IS ROSSZ!!! Elmegyünk a csávóhoz lefikázzuk és 400 ért elhozzuk ha nem adja annyiért lepofozzuk és csók! :sowwy: :lol: :lol: Ez nem Vectra2000!Nem elég, hogy C20XE, a felszereltségnek is Vectra2000-nek kell lenni.Mint itt: Vectra2000 - Na ezt kéne 400-ért elhozni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ez nem Vectra2000!Nem elég, hogy C20XE, a felszereltségnek is Vectra2000-nek kell lenni.Mint itt: Vectra2000 - Na ezt kéne 400-ért elhozni. :lol: Háááá én olyat vennék, amiben van klíma :sowwy: Utóbbiban az a jó, hogy zsírósan el lehet adni a digitet iiiiiibéjen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Háááá én olyat vennék, amiben van klíma :sowwy: Utóbbiban az a jó, hogy zsírósan el lehet adni a digitet iiiiiibéjen :lol: Mé" kéne eladni, mikor olyan jól néz ki? :lol: A klíma télleg kéne bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Mohácson is van 3 v. 4 Vectra2000. Amit Lomha belinkelt tényleg szép, de elég húzós az ára. Bár ha veszel egy csoffattat, elkezded javítgatni, hamar túlléped ennek az irányárát. Sztem akkor is a C20LET Veki az ütős gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Háááá én olyat vennék, amiben van klíma :sowwy: Utóbbiban az a jó, hogy zsírósan el lehet adni a digitet iiiiiibéjen :lol: Én szeretem a digit műszerfalakat, a klímától viszont prüszkölök meg stb., tökmindegy, hogy van e vagy nincs.Úgysem használom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Mé" kéne eladni, mikor olyan jól néz ki? :P A klíma télleg kéne bele. Klíma csak annak kell aki nembírja a meleget!!!!!! :sowwy: :lol: :lol: nincs rá 10LE-őm ablak le és csóókolom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Mohácson is van 3 v. 4 Vectra2000. Amit Lomha belinkelt tényleg szép, de elég húzós az ára. Bár ha veszel egy csoffattat, elkezded javítgatni, hamar túlléped ennek az irányárát. Sztem akkor is a C20LET Veki az ütős gép. Az tényleg ütős, de turbós nem kell.Ami azt illeti, majd ha aktuális lesz a kérdés, Opelzsoltit szeretném elcsalni magammal kocsit nézni(persze bárki jöhet ha van kedve :sowwy:) , ami hibát ő nem lát az nincs is.Nézzétek meg a mercit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Hozzá is jár egy srác szerelni egy Vektra2000-rel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Én is szeretnék majd megint egy Vectra 2000-et. Nagyon szép autó, sokkal jobban tetszik, mint egy Astra GSI, vagy Calibra. Ez az én véleményem! :lol: Az egyetlen baj, hogy jó állapotút szinte lehetetlen találni. Volt már két ilyenem, tudom miről beszélek. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ez nem Vectra2000!Nem elég, hogy C20XE, a felszereltségnek is Vectra2000-nek kell lenni.... Pedig minden benne van, ami a Vectra 2000-et jellemzi. A szürke csíkos Recarok, a BC, a 22-es főfékhengeres nagy ATE fékrásegítő... Mondjuk érdekelne, hogy miért fehér rajta az össze V2000 karosszériaelem. :sowwy: Egy pillantás hátul a tankra és kiderül, hogy V2000-e, vagy sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Srácok ! lesz egy Veci 2000 eladó nálam ! adatok : 1991, friss műszaki, friss zöld k. digit , fa betétes világos belső cigimentes . amit én cseréltem benne : Brembo tárcsa , LUK komplett kup. szett, gumicsövek ,vízcsövek, 16 db. INA gyári új hidró t. ,komplett vezérlés ahogy a nagykönyvben, Pagid betétek!elől , hátul ATE , sok gumi alkatrész stb. ... a gazdája nem fillérszexel gyári cuccot kért mindíg :lol: a küszöbön a spoilerek alatt volt pár pörsenés emiatt inkább ki lett cserélve a komplett 2 küszöb, sárvédő ívek, meg a hátsó taposón volt némi korrozió . az ember azért adná el mert csak ott áll a garázsban és nem használja mert kapott zsír új H aszma céges kocsit . 750 e lesz elvileg az ára . na most elsőre ez ugye soknak tűnik, de ha elkezdek számolni akkor ami most lett ráköltve az utóbbi időben az közel 400 e . és nem volt egy roncs soha !!!!!! nem volt bombára törve soha ! ez lényeges ! ha valakit érdekel híjjon fel van sok sok dolog de nem írok regényt most ide :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Pedig minden benne van, ami a Vectra 2000-et jellemzi. A szürke csíkos Recarok, a BC, a 22-es főfékhengeres nagy ATE fékrásegítő... Mondjuk érdekelne, hogy miért fehér rajta az össze V2000 karosszériaelem. :sowwy: Egy pillantás hátul a tankra és kiderül, hogy V2000-e, vagy sem. :lol: ha ez az az autó amire gondolok ,,,, (esélyes) akkor jól nézzétek meg az alját . már ami meg van belőle. :lol: de pszt ! én nem pletykáztam !!!!!!! a többit telefonon ha érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 JA ! itt szeretném megköszönni Demo kartácsnak a karikát a Corsával Soltvadkerten ! hát, bazzzze valami brutálisat megy az a vas ! és a fék is ugyanojan brutális !!!!!!!! :sowwy: :lol: :lol: kívánatos autó én mondom ! Thx. ! -kézfogósszmájli- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 JA ! itt szeretném megköszönni Demo kartácsnak a karikát a Corsával Soltvadkerten ! hát, bazzzze valami brutálisat megy az a vas ! és a fék is ugyanojan brutális !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: kívánatos autó én mondom ! Thx. ! -kézfogósszmájli- Igazán nincs mit! :P :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts