Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Na akkor hadd közöljem a sok agytröszttel :sowwy: , hogy a Vectra2000 az autó neve.Tehát nem sima Vectra 2000-es motorral, hanem Vectra2000!Így hívják azokat az A Vectrákat melyeket C20XE motorral szereltek(remélem örülsz Xray :lol: )! Itt egy kép:

vectra2000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Na akkor hadd közöljem a sok agytröszttel :lol: , hogy a Vectra2000 az autó neve.Tehát nem sima Vectra 2000-es motorral, hanem Vectra2000!Így hívják azokat az A Vectrákat melyeket C20XE motorral szereltek(remélem örülsz Xray :lol: )! Itt egy kép:

Navégre látom meggyütt az eszed vazze :sowwy:

Megosztás:

Mohácson is van 3 v. 4 Vectra2000. Amit Lomha belinkelt tényleg szép, de elég húzós az ára. Bár ha veszel egy csoffattat, elkezded javítgatni, hamar túlléped ennek az irányárát. Sztem akkor is a C20LET Veki az ütős gép.

Megosztás:

Háááá én olyat vennék, amiben van klíma :sowwy:

Utóbbiban az a jó, hogy zsírósan el lehet adni a digitet iiiiiibéjen :lol:

Én szeretem a digit műszerfalakat, a klímától viszont prüszkölök meg stb., tökmindegy, hogy van e vagy nincs.Úgysem használom. :lol:

Megosztás:

Mohácson is van 3 v. 4 Vectra2000. Amit Lomha belinkelt tényleg szép, de elég húzós az ára. Bár ha veszel egy csoffattat, elkezded javítgatni, hamar túlléped ennek az irányárát. Sztem akkor is a C20LET Veki az ütős gép.

Az tényleg ütős, de turbós nem kell.Ami azt illeti, majd ha aktuális lesz a kérdés, Opelzsoltit szeretném elcsalni magammal kocsit nézni(persze bárki jöhet ha van kedve :sowwy:) , ami hibát ő nem lát az nincs is.Nézzétek meg a mercit. :lol:

Megosztás:

Én is szeretnék majd megint egy Vectra 2000-et. Nagyon szép autó, sokkal jobban tetszik, mint egy Astra GSI, vagy Calibra. Ez az én véleményem! :lol:

Az egyetlen baj, hogy jó állapotút szinte lehetetlen találni. Volt már két ilyenem, tudom miről beszélek. :sowwy:

Megosztás:

Ez nem Vectra2000!Nem elég, hogy C20XE, a felszereltségnek is Vectra2000-nek kell lenni....

Pedig minden benne van, ami a Vectra 2000-et jellemzi. A szürke csíkos Recarok, a BC, a 22-es főfékhengeres nagy ATE fékrásegítő...

Mondjuk érdekelne, hogy miért fehér rajta az össze V2000 karosszériaelem. :sowwy:

Egy pillantás hátul a tankra és kiderül, hogy V2000-e, vagy sem. :lol:

Megosztás:

Srácok ! lesz egy Veci 2000 eladó nálam !

adatok : 1991, friss műszaki, friss zöld k. digit , fa betétes világos belső cigimentes .

amit én cseréltem benne : Brembo tárcsa , LUK komplett kup. szett, gumicsövek ,vízcsövek, 16 db. INA gyári új hidró t. ,komplett vezérlés ahogy a nagykönyvben, Pagid betétek!elől , hátul ATE , sok gumi alkatrész stb. ... a gazdája nem fillérszexel gyári cuccot kért mindíg :lol:

a küszöbön a spoilerek alatt volt pár pörsenés emiatt inkább ki lett cserélve a komplett 2 küszöb, sárvédő ívek, meg a hátsó taposón volt némi korrozió .

az ember azért adná el mert csak ott áll a garázsban és nem használja mert kapott zsír új H aszma céges kocsit .

750 e lesz elvileg az ára . na most elsőre ez ugye soknak tűnik, de ha elkezdek számolni akkor ami most lett ráköltve az utóbbi időben az közel 400 e .

és nem volt egy roncs soha !!!!!! nem volt bombára törve soha ! ez lényeges !

ha valakit érdekel híjjon fel van sok sok dolog de nem írok regényt most ide :sowwy:

Megosztás:

Pedig minden benne van, ami a Vectra 2000-et jellemzi. A szürke csíkos Recarok, a BC, a 22-es főfékhengeres nagy ATE fékrásegítő...

Mondjuk érdekelne, hogy miért fehér rajta az össze V2000 karosszériaelem. :sowwy:

Egy pillantás hátul a tankra és kiderül, hogy V2000-e, vagy sem. :lol:

ha ez az az autó amire gondolok ,,,, (esélyes) akkor jól nézzétek meg az alját . már ami meg van belőle. :lol: de pszt ! én nem pletykáztam !!!!!!!

a többit telefonon ha érdekes.

Megosztás:

JA !

itt szeretném megköszönni Demo kartácsnak a karikát a Corsával Soltvadkerten ! hát, bazzzze valami brutálisat megy az a vas !

és a fék is ugyanojan brutális !!!!!!!! :sowwy: :lol: :lol:

kívánatos autó én mondom !

Thx. ! -kézfogósszmájli-

Megosztás:

JA !

itt szeretném megköszönni Demo kartácsnak a karikát a Corsával Soltvadkerten ! hát, bazzzze valami brutálisat megy az a vas !

és a fék is ugyanojan brutális !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

kívánatos autó én mondom !

Thx. ! -kézfogósszmájli-

Igazán nincs mit! :P :sowwy:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.