Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

Nem tudsz te még egyszer olyan hülye lenni... :sowwy:

Hajnali 3-kor elmentünk fürdeni. Igazából az első pár perc után elég jó volt. Csak volt valami sokadfokú viharjelzés, mert majdnem folyamatosan világított a lámpa. Elsétáltunk a szabadstrandra kb 300-400 m-re, aztán kimentünk és utcán vissza. De most nem komplett öltözékben voltunk. :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Hajnali 3-kor elmentünk fürdeni. Igazából az első pár perc után elég jó volt. Csak volt valami sokadfokú viharjelzés, mert majdnem folyamatosan világított a lámpa. Elsétáltunk a szabadstrandra kb 300-400 m-re, aztán kimentünk és utcán vissza. De most nem komplett öltözékben voltunk. :lol: :lol: :lol:

Most csak bakancs volt rajtatok mi? :sowwy:

Megosztás:

Áááá fürdő gatyó!! Bakancs nem. És ha nem vettem volna észre, hát figyelmeztetett a vágott nádas, ami mezítláb kicsit kényelmetlen. :lol: :lol: :lol: :P :lol:

Az akkor igazán kényelmetlen, ha elsüllyedsz az iszapban és felkúszik zacsiig! :sowwy:

Megosztás:

Hát a zacsi az csak hidegvizes zsugorkúrát kapott. :P :lol: :P :lol:

:sowwy: :lol: :lol: Ismerős a téma , mikor az Eo-n nál dolgoztam , és volt vihar szakadttak a vezetékek és küszöbig elültettem a Hiluxot , és gyalogszerrel tovább a nagy kukoricásba :lol:

Megosztás:

Ja, a legjobb mikor gyomorból kell újra leszállni a zacsinak! :sowwy:

Kád forró víz minnyá ivartalanítás is megoldva 30 percre abba elernyed, aztán a pécsi dohánygyár meg átveszi pipadohány tartónak! :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

És a kérdésre is tudna valaki válaszolni? :sowwy:

A Speedster terv nem esik kútba, csak szeretnék egy olyan autót amit lehet faragni, eddig minden járművemet átalakítgattam, viszont a Speedsteren semmit nem lehet csinálni, az úgy jó ahogy van.

Megosztás:

Én csak a D 2000 8v-ről tudok nyiltkozni. Az bírja, csak eccer tudja az ember összerakni rendesen. :lol: :lol: :P :lol:

Mondjuk azok már pl Alex-é ECHO motorok azok meg nem olyan hűde baba , LOMHA vegyél egy faxa C20XE Astra GSI-t!!!!! 96 - os van még belőle!!!! Azok bírják!!!! :sowwy: Meg lehet is faragni őket! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.