Sörös Sanyi Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Nem tudsz te még egyszer olyan hülye lenni... :sowwy: De legalább próbálkozik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 Nem tudsz te még egyszer olyan hülye lenni... :sowwy: Hajnali 3-kor elmentünk fürdeni. Igazából az első pár perc után elég jó volt. Csak volt valami sokadfokú viharjelzés, mert majdnem folyamatosan világított a lámpa. Elsétáltunk a szabadstrandra kb 300-400 m-re, aztán kimentünk és utcán vissza. De most nem komplett öltözékben voltunk. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 De legalább próbálkozik. :sowwy: Nem próbálkozik, hanem fürdik. :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május3, 2008 Megoszt Elküldve Május3, 2008 De legalább próbálkozik. :sowwy: Hozzátenném, nem ittam egy kortyot sem. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Sehol senki?? Nem nagy az élet a hétvégén. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Hajnali 3-kor elmentünk fürdeni. Igazából az első pár perc után elég jó volt. Csak volt valami sokadfokú viharjelzés, mert majdnem folyamatosan világított a lámpa. Elsétáltunk a szabadstrandra kb 300-400 m-re, aztán kimentünk és utcán vissza. De most nem komplett öltözékben voltunk. :lol: :lol: :lol: Most csak bakancs volt rajtatok mi? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Most csak bakancs volt rajtatok mi? :sowwy: Áááá fürdő gatyó!! Bakancs nem. És ha nem vettem volna észre, hát figyelmeztetett a vágott nádas, ami mezítláb kicsit kényelmetlen. :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Áááá fürdő gatyó!! Bakancs nem. És ha nem vettem volna észre, hát figyelmeztetett a vágott nádas, ami mezítláb kicsit kényelmetlen. :lol: :lol: :lol: :P :lol: Az akkor igazán kényelmetlen, ha elsüllyedsz az iszapban és felkúszik zacsiig! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Az akkor igazán kényelmetlen, ha elsüllyedsz az iszapban és felkúszik zacsiig! :sowwy: Hát a zacsi az csak hidegvizes zsugorkúrát kapott. :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hát a zacsi az csak hidegvizes zsugorkúrát kapott. :P :lol: :P :lol: :sowwy: :lol: :lol: Ismerős a téma , mikor az Eo-n nál dolgoztam , és volt vihar szakadttak a vezetékek és küszöbig elültettem a Hiluxot , és gyalogszerrel tovább a nagy kukoricásba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Hát a zacsi az csak hidegvizes zsugorkúrát kapott. :lol: :lol: :lol: :P Ja, a legjobb mikor gyomorból kell újra leszállni a zacsinak! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ja, a legjobb mikor gyomorból kell újra leszállni a zacsinak! :sowwy: Kád forró víz minnyá ivartalanítás is megoldva 30 percre abba elernyed, aztán a pécsi dohánygyár meg átveszi pipadohány tartónak! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Kád forró víz minnyá ivartalanítás is megoldva 30 percre abba elernyed, aztán a pécsi dohánygyár meg átveszi pipadohány tartónak! :sowwy: :lol: :lol: Durva lenne a saját "zacsimban" hordani a dohányt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Mit gondoltok, ki lehet még fogni olyan Vectra2000-et ami jó állapotban van?Mind motorikusan, mind kaszniügyileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Mit gondoltok, ki lehet még fogni olyan Vectra2000-et ami jó állapotban van?Mind motorikusan, mind kaszniügyileg. Mi lesz a speedsterrel? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Durva lenne a saját "zacsimban" hordani a dohányt! :sowwy: Pedig nekem erről 1 fénymásolt dokumentumom van, hogy vkit kiheréltek, mert összevissza ke.élt és felajánlották neki a herezacsit pipadohány tartónak. Hivatalos bírósági végzés! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Mi lesz a speedsterrel? :lol: Pszzzzzzzzt Vekit akar!!!! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Pszzzzzzzzt Vekit akar!!!! :sowwy: Jobb is az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Mi lesz a speedsterrel? :lol: Ezt kérdezem én is :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 És a kérdésre is tudna valaki válaszolni? :sowwy: A Speedster terv nem esik kútba, csak szeretnék egy olyan autót amit lehet faragni, eddig minden járművemet átalakítgattam, viszont a Speedsteren semmit nem lehet csinálni, az úgy jó ahogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 És a kérdésre is tudna valaki válaszolni? :sowwy: A Speedster terv nem esik kútba, csak szeretnék egy olyan autót amit lehet faragni, eddig minden járművemet átalakítgattam, viszont a Speedsteren semmit nem lehet csinálni, az úgy jó ahogy van. Kadettozzál. Ahhoz legalább lesz bontott cuccod. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Kadettozzál. Ahhoz legalább lesz bontott cuccod. :sowwy: :lol: :lol: Vectra-hoz is van elég sok cucc. A 2000-t pedig sztem ki kell fogni, biztosan kevés a nem széthajtott példány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Vectra-hoz is van elég sok cucc. A 2000-t pedig sztem ki kell fogni, biztosan kevés a nem széthajtott példány. :lol: Erről Alex tudna érdemben nyilatkozni mit bírnak :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Erről Alex tudna érdemben nyilatkozni mit bírnak :sowwy: :lol: Én csak a D 2000 8v-ről tudok nyiltkozni. Az bírja, csak eccer tudja az ember összerakni rendesen. :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Én csak a D 2000 8v-ről tudok nyiltkozni. Az bírja, csak eccer tudja az ember összerakni rendesen. :lol: :lol: :P :lol: Mondjuk azok már pl Alex-é ECHO motorok azok meg nem olyan hűde baba , LOMHA vegyél egy faxa C20XE Astra GSI-t!!!!! 96 - os van még belőle!!!! Azok bírják!!!! :sowwy: Meg lehet is faragni őket! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts