kojakarettenetes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hát még nincs konkrétum, nekem mindegy. Koriék még nem nyilatkoztak, hogy ők jönnének-e Kaposvár mellé a kadettos bulira, ha mondjuk elhozza őket Zsolt. Igaz, még senki nem nyilatkozott igazán :huh: Jó lenne összeszednünk magunkat! Ma este szülőkkel még egyszer letisztázom a dologt, bár a múltkor már rábólintottak. ÉS nem kell együtt jönnötök feltétlenül. :lol: :) :) Kár lenne, ha nem érne ide mindenki, de hát aki tud legalább az jöjjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Norbi: Enginnel tudtál beszélni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2008 Norbi: Enginnel tudtál beszélni???? Írtam neki pü-t, de nem válaszolt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Írtam neki pü-t, de nem válaszolt. :huh: Én meg írtam neki msnen, de nem válaszolt. Majd még megpróbálom felhívni, de eddig az sem jött össze. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 még senki nem nyilatkozott igazán :huh: Jó lenne összeszednünk magunkat! Akkor én nyilatkozom: ott találkozunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2008 Akkor én nyilatkozom: ott találkozunk! Ezt valahogy sejtettem! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Akkor én nyilatkozom: ott találkozunk! Úgy szeretnék én is ott lenni. Valaki nyerje meg a lottó 5-öst nekem, és akkor megyek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2008 Úgy szeretnék én is ott lenni. Valaki nyerje meg a lottó 5-öst nekem, és akkor megyek én is. Hát, azt már valaki megnyerte! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Azért én az eheti ötösnek is tiszta szívből örülnék. Mackó már abból egész szép téli álmot aludhatna, úgy leitatnám! :huh: Mellesleg neki lenne is helye tényleg a bulin, mert hajkurászott pár évig egy D Kadettet, ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Hát, azt már valaki megnyerte! :huh: nekem elég lenne az e heti nyeremény is. :lol: nem kell nekem milliárd, csak millió. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Azért én az eheti ötösnek is tiszta szívből örülnék. Mackó már abból egész szép téli álmot aludhatna, úgy leitatnám! :lol: Mellesleg neki lenne is helye tényleg a bulin, mert hajkurászott pár évig egy D Kadettet, ha jól emlékszem. Köszi Sanyi! :) Amúgy igen. Volt D kadett. 1.3 S Caravan :huh: In memoriam (sajna már azóta valaki szétkapta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Mi sajna nem tudunk menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2008 Mi sajna nem tudunk menni. De a mohácsi tali azért még OK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Igen, mer du már ráérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nekem elég lenne az e heti nyeremény is. :huh: nem kell nekem milliárd, csak millió. :) De mondtam, hogy lenne még egy hely az autóban. Úgyhogy le tudnál jönni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Igen, mer du már ráérek. Melyik délután?? Ez péntek szombat vasárnap lesz. Csak annyit mondtam, hogy nem biztos, hogy lesz hely aludni, mert elég sokan szoktunk lenni kadettosok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 De mondtam, hogy lenne még egy hely az autóban. Úgyhogy le tudnál jönni. :huh: na igen, csak asszony akadna ki, ha 1edül hagynám a 3 ördöggel. :lol: Szal vagy vele, vagy sehogy. :) Neki is kell a kikapcs. 6. éve van itthon, picit olykor kész van a srácoktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 na igen, csak asszony akadna ki, ha 1edül hagynám a 3 ördöggel. :huh: Szal vagy vele, vagy sehogy. ;) Neki is kell a kikapcs. 6. éve van itthon, picit olykor kész van a srácoktól. Hát igen ez valamennyire érthető, de nem nagyon. :lol: :) :) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ha valami csoda összejönne, akkor megyek/ünk. Ha nem, akkor sajna nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ha valami csoda összejönne, akkor megyek/ünk. Ha nem, akkor sajna nem. Akkor veszek lottót Laci. Hátha. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 áááá, majd veszek én lottót aztán jól megnyerem,, és küldök értetek egy Limusin-t :huh: na?na? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Mi sajna nem tudunk menni. kár. hozzám beugrasz,, reggelfelé elmegyünk, aztán késő este jövünk . hm? nem kerül semmibe én így is úgy is megyek . remélem esni nem fog és túl hideg sem lesz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 áááá, majd veszek én lottót aztán jól megnyerem,, és küldök értetek egy Limusin-t :lol: na?na? :) Na ne! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 mekkora királyság ez a Trabi ! :lol: :huh: szóval ezzel szeretnél jönni ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ha a fűtése a régi, akkor kizárt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts