Lomha 8V Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Nekem nincsenek képeim, ezért nem is írtam... Bomlasztod a csapatot, "Te nem klubtag"?! ;) Amúgy nem rossz ötlet, bár így a fórumunknak végleg lőttek... <_< Sok boldogságot, hogy végre betöltötted a 18-at, így már vehetsz cigit az Interspar-ban! :evilgrin: Szerintem jobb lenne. Nem akarok bomlasztani, pont, hogy kicsit összébb húzni szeretném. Valahogy ez a fórum olyan esetlen. Most már hozzászoktam(tunk), hogy pikk-pakk lehet fényképet felrakni, linket beszúrni stb. Ehhez képest ez a fórum egy lassú, tohonya matuzsálem. Legalábbis én így látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember6, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Akinek van vmilyen mediterrános megmozdulásról fényképe légyszi küldje át a korimv6@gmail.com -ra. Ilyenekre gondolsz??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Igen. De te a tieid rakd fel a nálad lévő pendriveokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Zsolti úr,Boldog szülcsi napcsit!!!!!(hamár mediterrániában élünk :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Ba*d, azok a képek... :D Boldog születésnapot Zsolti! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember7, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Zsolti! Isten éltessen sokáig (f...d érjen a bokádig)! ;) Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2012 Frici ma igába hajtja a fejét. Részvétem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Szeptember8, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2012 :ninja: :ninja: :ninja: Attól még eljöhet jövő héten Lánycsókrra??????? :devlish: Degecről jöttem,ezért én .............. vagyok :D :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Frici ma igába hajtja a fejét. Részvétem :D Sok boldogságot az ífjú párnak !!! ;) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Sok boldogságot az ífjú párnak !!! ;) :icon1: Sok boldogságot! És izgi volt a nászéjszaka? :hug: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Sok boldogságot Babuk!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 sziasztok koszonom a szulinapi koszontest :) ritkan van idom erre jarni bocsi sok sok dolog van de 15. en jovok ;) igy utolag is boldog szulinapot Lomha urnak meg az ifju parnak is boldogat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 Köszike! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Nemrég úgy döntöttem, hogy eleget nézegettem már a bűn ronda kalaptartómat, csinálni akartam vele valamit, hogy ne legyen ilyen okádék. A sok naptól már szó szerint világoskék volt és a ráadásul a tartói teljesen el voltak kopva, sok helyen kilátszott a fém. De nem akartam gyakran előforduló szövettel behúzni, azok nem igazán jók erre a célra. Vagy nagyon könnyen koszolódnak, vagy a nap hamar kivégzi őket. És ekkor jött a megmentőm, a szüleim egyik beszállítója közölte, hogy tévedésből kaptak vagy 60 méter fekete, eredeti autókárpitot. Mindjárt kértem is tőle próbára 2 métert. Szerintem jó döntés volt, alább látható a folyamat. A kalaptartó eredeti állapota: A kalaptartó lecsupaszítva: A kalaptartó készen: Tartó gyári állapotban: Tartó készen: És minden a helyén: Ő Kókusz, a műhelykutya. :) Csak a kárpiton érezte jól magát: Amúgy van még ilyen kárpit anyag, ha valakinek kell, tudok intézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Kókusz qurvanagy arc! :icon13: :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Az biztos! Rengeteget lehet röhögni rajta, elképesztő, hogy miket csinál néha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 Hibátlan a kárpit, grat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember20, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2012 Köszike, igyekeztünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Na egy kicsit felpörgetem a fórumot. Ki hogy van mostanában? Nov. 5-10 között jó eséllyel járok Pécsen. Szerintetek ez http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-meriva-1-7-cdti-edition-gr%C3%BCnne-plakette-m%C3%BCnchen/164959056.html?&origin=PARK&ticket=ST-93725-7lzqmXRGo9D50ddv2Q0G-mycas47-2_c01_4201 problémás autó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Október24, 2012 Hát, én nem nagyon látszok ki a tennivalókból. A melóhelyen szar a helyzet, de ezt inkább nem részletezem, gondolom máshol sem rózsásak az állapotok. A családdal lényegében minden OK. Anyuci-bébi páros teszi a dolgát itthon, a nagyobbik kölök nyomja a sulit, + karatézik meg úszik. A lakást sajnos nem akarják megvenni, így a pecóval nem igazán tudunk tovább lépni. A bővítési terv már nagyjából kész, de kb. ennyi. A hullaszállító még mindig táppénzen van, néha azért megtornáztatom egy kicsit. A rövidtávú célok között van a rendberakása. Nov. 5-10 között részemről összeröffenhetünk valahol, ha össze tudjuk egyeztetni az időt és a helyszínt (a "kispecót" fel tudom ajánlani e célra) A Merivához pedig nem értek. Nekem nem lenne jó, mert nem összkerekes... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2012 Na egy kicsit felpörgetem a fórumot. Hát ez nem jött be... Te nem vagy fent a FB-on? Látod, ezek a hálátlanok nem akarnak ide írni... :unsure: Ki hogy van mostanában? Nov. 5-10 között jó eséllyel járok Pécsen. Hát úgy látom, nincs túljelentkezés. :unsure: Mondjuk pont egy hosszú munkahétre esett a kérdéses időszak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November9, 2012 Megoszt Elküldve November9, 2012 Sajnos erre a hétre sokminden összejött, pedig végig szabin vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November21, 2012 Megoszt Elküldve November21, 2012 Boldog szülinapot kori. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November22, 2012 Megoszt Elküldve November22, 2012 Köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December15, 2012 Megoszt Elküldve December15, 2012 Hát ez nem jött be... Te nem vagy fent a FB-on? Látod, ezek a hálátlanok nem akarnak ide írni... :unsure: Dehogynem. Mit kell keresni? Valami összeröffenés 2 ünnep között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts