ivannorbi Elküldve Július11, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2012 Mi is elgurulunk arra. :icon1: Mi meg nem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 Mi biztos nem megyünk, totális a csóróság. Már azon gondolkozom, hogy eladom a Toyotát. Más: Haver keres 13"-as Opel lemezeket. Ha valakinek lenne, ne tartsa magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2012 Bammeg, kibe fér bele egy 13-as lemezfelni? Pláne egy garnitúra!? Bár, ha jobban belegondolok, vannak itt nagy darab emberek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 Mi újság a legkisebbel? Caravan elkészült már? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 2 db. Lanos felnim van . Olcson. Mondjuk opel is van hozza mwg ketto. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 2 db. Lanos felnim van . Olcson. Mondjuk opel is van hozza mwg ketto. Ok, szólok a srácnak. Szerintem majd fészbúkon rád ír, ha még nem talált. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Lomha úr ok ! :) van valakinek ács ismerőse aki nem iszik és dolgozik is ? Mohács környékén . valami normális szaki kellene ! SOS ! (qva nagy tetőt kellene építenem még az idén :) ) (nem tudom pl. mi van MirageKornélkával hiávba írok neki valahogy semmi válasz esetleg Lomha úr tud valamit róla? pl. hívtam is oszt semmi .... lehet diszidált ? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 Hát pár napja még teljesen jól volt. :) Írtál neki arckönyvön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 ja hideg sör,meg jeges maci a villany cigibe extra mentollal.Na be is fejeztem,mielőtt le leszek oltva, hogy nem toltam ide a pofámat oly sokáig :D . ui.:Blitzen hányan leszünk innen? Mi is jövünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július17, 2012 Megoszt Elküldve Július17, 2012 Hát pár napja még teljesen jól volt. :) Írtál neki arckönyvön? mailt kalapáltam de hát válasz semmi . faakkkbukon még nem nyomtam le billentyűt ezügyileg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 mailt kalapáltam de hát válasz semmi . faakkkbukon még nem nyomtam le billentyűt ezügyileg :) Inkább ott próbálkozz, szerintem a mail-t nem nézi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Lomha úr ok ! :) van valakinek ács ismerőse aki nem iszik és dolgozik is ? Mohács környékén . valami normális szaki kellene ! SOS ! (qva nagy tetőt kellene építenem még az idén :) ) (nem tudom pl. mi van MirageKornélkával hiávba írok neki valahogy semmi válasz esetleg Lomha úr tud valamit róla? pl. hívtam is oszt semmi .... lehet diszidált ? ) Zsolti bácsi a Dobszai Gabi sógorát keresd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július22, 2012 Megoszt Elküldve Július22, 2012 Zsolti bácsi a Dobszai Gabi sógorát keresd. eszembe de jutott ! :) (boldogított párszor az öreg asconával Iván a neve ha jól rémlik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Helló!Ti Mediterránosok szoktatok időközönként találkozni valahol,összejönni? Nem kell megijjedni,csak azért kérdezem,mert hétvége felé Pécsen/Harkányban leszek és ha ilyentájban van tali valahol ,akkor elgurulnák megnézni benneteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július23, 2012 Megoszt Elküldve Július23, 2012 Szia. Szoktunk találkozni párszor egy évben, de úgy gondolom most mindenki Blitzre készül, utána pedig a szokásos lánycsóki talira. Így nem hiszem, hogy hétvégén lesz valami, de majd a többiek is írnak valamit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Helló!Ti Mediterránosok szoktatok időközönként találkozni valahol,összejönni? Nem kell megijjedni,csak azért kérdezem,mert hétvége felé Pécsen/Harkányban leszek és ha ilyentájban van tali valahol ,akkor elgurulnák megnézni benneteket! Harkányban összefuthatunk, ha gondolod. Ott lakok mellette, SIklóson. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július24, 2012 Megoszt Elküldve Július24, 2012 Harkányban összefuthatunk, ha gondolod. Ott lakok mellette, SIklóson. :) Tényleg ,akkor Siklósra is átnézünk valamikor! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2012 Szevasztok! Nagyon hanyagoljuk a fórumot... <_< Legalábbis én biztos :blush: Ma elvittem a szutykot egy ingyenes állapotfelmérésre, mert augusztus 16-ig érvényes a műszaki. Illetve csak volt, mert olyan jól sikerült a felmérés, hogy mindjárt le is műszakiztattam, úgyhogy most :icon10:. Ami pozitív változás az eljárásban, hogy nem a vizsga napjától számítják a két évet, hanem a műszaki érvényesség lejártának napjától. Tehát az esetemben 2014. augusztus 16-ig érvényes a műszakim. Az érvényesség lejárta előtt 1 hónappal lehet így elvinni az autót a vizsgára. Tehát az sajnos nem műxik, hogy most elviszem 3szor, és megkapom 6 évre :goofy: Ami a szívás volt, hogy mivel összkerekes a szutyok, majdnem 5ezerrel többe kerül a vizsga. Pedig semmi pluszt nem vizsgálnak rajta. Ezért elkölthettem volna qrvára is, vagy legalább bekaphatta volna az ügyfélszolgálatos csaj... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Szerencseére a beiígeért aáremeleés elmaradt :) Naálunk folyiík a melleékeépuület eépiíteés. Heétveégeén falazaás. Koövetkezoő heét Blitzre valoó felkeészuüleés. Norbi, jaársz mostanaában a Leégszeszgyaár utca koörnyeékeén? Ott van a Primer-Kermi bolt vhol az OCT mellett, eés hozni kellene egy tubus ragasztoót, mert leszakadt az elsoő spoilerem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Szerencseére a beiígeért aáremeleés elmaradt :) Naálunk folyiík a melleékeépuület eépiíteés. Heétveégeén falazaás. Koövetkezoő heét Blitzre valoó felkeészuüleés. Norbi, jaársz mostanaában a Leégszeszgyaár utca koörnyeékeén? Ott van a Primer-Kermi bolt vhol az OCT mellett, eés hozni kellene egy tubus ragasztoót, mert leszakadt az elsoő spoilerem. csak az alkohol.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Tényleg ,akkor Siklósra is átnézünk valamikor! :icon1: B a ssz u s, most kapcsolok, hogy péntek-vasárnap nem leszek itthon. Meddig lesztek? Csütörtök vagy hétfő is jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Szerencseére a beiígeért aáremeleés elmaradt :) Naálunk folyiík a melleékeépuület eépiíteés. Heétveégeén falazaás. Koövetkezoő heét Blitzre valoó felkeészuüleés. Norbi, jaársz mostanaában a Leégszeszgyaár utca koörnyeékeén? Ott van a Primer-Kermi bolt vhol az OCT mellett, eés hozni kellene egy tubus ragasztoót, mert leszakadt az elsoő spoilerem. Ezt telefonról írtad? Elég érdekes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 IGEN. MOST MEG NEM ENGED KISBETUŰRE VAÁLTANI. EGYSZER MAÁR VOLT ILYEN, DE AZ JAVIÍTVA LETT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július25, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2012 Norbi, jaársz mostanaában a Leégszeszgyaár utca koörnyeékeén? Ott van a Primer-Kermi bolt vhol az OCT mellett, eés hozni kellene egy tubus ragasztoót, mert leszakadt az elsoő spoilerem. Éppenséggel a héten járhatok arrafelé, nem olyan nagy kitérő. Látod-látod?! Kell ilyen hótolót felszerelni? :evilgrin: IGEN. MOST MEG NEM ENGED KISBETUŰRE VAÁLTANI. EGYSZER MAÁR VOLT ILYEN, DE AZ JAVIÍTVA LETT. Mert ugyebár a telefon telefonálásra való, nem pedig Netezésre... :evilgrin: Tudtok ajánlani valami jó kis okostelefont :D Occón jót :goofy: (a cégnél változik a flottás előfizetés, ami tartalmazni fog 2giga ingyenes adatforgalmat, jó lenne kihasználni...) Szevasztok! Nagyon hanyagoljuk a fórumot... <_< Legalábbis én biztos :blush: Bakker!!! :blink: Maradjunk annyiban, hogy főleg én hanyagolom a fórumot... Most néztem, hogy írtatok párszor, csak nem kaptam róla értesítést... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július25, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2012 Mi újság a legkisebbel? Caravan elkészült már? :rolleyes: Na, most, hogy olvastam a kérdést: Szenvedünk a kis szarossal, mert igencsak hasfájós, a kedvenc helye a képen látható hordozókendő... A Caravan még pihenőpályán van (a telken parkol a "garázsban"), néha felnyergeljük, ha sok a cumó. Most hétvégén is felmálházzuk szegényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts