Tiu Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 "Sajnos" pénteken csak 2-ig tart a munkaidőm, addigra haza kell érnem. Amúgy céges Opel-lel megyek (G Astra Caravan), a C Vectra-t nem kaptam meg. Pedig az kemény 1.8-as :goofy: Akkor mindketten dolgozunk. Jó utat Neked. ;) Biztos ismernek, hogy nem adják a másik autót. :D ;) Azért a G sem rossz. Bár erről Lomha tudna mesélni. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg1.6i Elküldve Június23, 2012 Megoszt Elküldve Június23, 2012 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Szeretnék egy 2003. novemberi 1.0 12V OPEL Agilát. Olyan kérdésem lenne hogy ugye ebben már digitális a kilóméteróra, állapotra is kitűnő de németből hozták be! Namost az óra szerint 79 000 km van benne. Eltárolja valahol a kocsi a kilómétert és ki lehetne olvastatni a szervízben? Vagy tényleg ennyi lenne benne? Mert mint mondottam nagyon tutin néz ki és a motortér is egész pofás, a beltér meg tényleg kúltúrált! . Dolgozni szeretnék vele járni napi kb 30 km-t mert az Astrat már nagyon sajnálom! Segítségeteket előre is Köszönöm! Üdv.: Gergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Ha alaposak, akkor az Ecu-ban is visszatekerik az órát. Ha tetszik, és nincs semmi gondja vedd meg. De ha nem nagyon értesz az autókhoz, vigyél magaddal szerelőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Greg1.6i Elküldve Június24, 2012 Megoszt Elküldve Június24, 2012 Köszönöm Kori! A szerelő barátomat mindenképpen viszem jövő szombaton! Kipróbáljuk meg minden! Aztán ha ő is azt mondja hogy érdemes megvenni akkor le is foglalózom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június25, 2012 Megoszt Elküldve Június25, 2012 Tényleg gyanús a km., de attól még lehet igaz. A kormány kopottságát nézd meg alaposan, a váltókarét meg a pedálokét. Ezek árulkodnak a legjobban, főleg a pedál, mert azt nemigen cserélik. Értelemszerűen a hézagokra is vess egy pillantást, a kédergumikat nézd körbe, azokat ritkán sikerül úgy visszarakni, ahogy a gyárban felkerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Segítség kéne. Szüleim ott laknak Kaposvár mellett, kellene egy megbízható szerelő, egyik henger nem kap benzint, szikra van. Tehát olyan kéne aki az injektorhoz ért :) 1.4 16V a motor, tud valaki olyat aki megnézné, megcsinálná? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 Tiu Mohácsra jár Kaposvárról szervíeltetni. Nem hiszem, hogy azért mert sok benzinje van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
taki0822 Elküldve Július1, 2012 Megoszt Elküldve Július1, 2012 Sziasztok! nem tudja valaki véletlen, hogy a piros olajat szereti-e a Frontera dti? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Kell vkinek Blitzes matrica? Ha igen, akkor úgy kérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Sziasztok! nem tudja valaki véletlen, hogy a piros olajat szereti-e a Frontera dti? Köszi! az már nem igen. :( bár 2 hsz. es fórumlakónak ilyen bizalmas kérdést senki nem mer majd válaszolni. szép napot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Kell vkinek Blitzes matrica? Ha igen, akkor úgy kérek. ha van kicsi is azt esetleg meg ha nem horror pénz :D (ha arra jársz felém lekoccanhatnál akár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2012 Kell vkinek Blitzes matrica? Ha igen, akkor úgy kérek. A szutyokra rakhatok ilyet?! :icon1: Akkor egy pici jöhet ;) A nagyot úgyse tudnám hová rárakni :D Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Mi a fene az avatarom alatt a "Figyelmeztetés státusz" felirat??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Végre vmi:http://index.indavideo.hu/video/Oda_a_szorakoztato_autohoz_uncut_-_Toyota_GT86_2012 Mit szóltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 A szutyokra rakhatok ilyet?! :icon1: Akkor egy pici jöhet ;) A nagyot úgyse tudnám hová rárakni :D Ja, és BOLDOG NÉVNAPOT! Úgy emlékszem csak egy fajta matrica szokott lenni, mondjuk ettől még idén változhat a dolog. :icon1: Csatlakozunk a jókívánságokhoz, boldog névnapot a Kornéloknak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Mi a fene az avatarom alatt a "Figyelmeztetés státusz" felirat??? Biztos beszótá valakinek amíg itt sem voltál. ;) :lol: :hehe: Ha jól olvastam, akkor azzal a gonbbal lehet megnézni, hogy volt-e valaki figyelmeztetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július3, 2012 Megoszt Elküldve Július3, 2012 Köszi mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július4, 2012 Megoszt Elküldve Július4, 2012 Köszi mindenkinek. boldog Korinapot ! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Biztos beszótá valakinek amíg itt sem voltál. ;) :lol: :hehe: Ha jól olvastam, akkor azzal a gonbbal lehet megnézni, hogy volt-e valaki figyelmeztetve. Ja, kemény vagyok! :D Mostanra eltűnt, nem értem a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Végre vmi:http://index.indavid...oyota_GT86_2012 Mit szóltok? Most olvastam a tesztjét, nekem tetszik. Biztosan jó móka menni vele. De attól függetlenül nekem a Toyota sportautó az a békalámpás Supra és kész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Emberek elegem lett a melegbol bontottam egy sört ! :-D kapja be a világ :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Az ám, jobb is a hideg sör, mint a meleg tea. ;) :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 ja hideg sör,meg jeges maci a villany cigibe extra mentollal.Na be is fejeztem,mielőtt le leszek oltva, hogy nem toltam ide a pofámat oly sokáig :D . ui.:Blitzen hányan leszünk innen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Babuék és mi biztosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Mi is elgurulunk arra. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts