ivannorbi Elküldve Május31, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2012 szólsz, intézem ! ;) (meg esetleg mondjuk főzhetnénk is valamit amolyan tejfakasztó buli ??? :D ) Most vasárnap a nagyobbik kölöknek lesz a szülinapi bulija. Rá egy hétre esetleg főzhetsz valami finomat :rolleyes: , ha sikerül szabaddá tennem magamat, és a többiek is ráérnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 fel kell dobni a témát mindenkinek ! én megfőzök szívesen! de hozzászolni ma már lehet nem tudok :D elfogy az 5 izém... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Én benne vagyok, jelentem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Sajnos átírták a szolgálatom, így nekem a következő hétvége nem jó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 Lehet róla szó... ;) de maradt még két hétvége júniusban. Esetleg azok közül? :rolleyes: 17 24 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Kár, hogy esélytelen, hogy hazajussak... Egy kis vidámság szombat reggelre: http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-320i-touring-mit-multivitaminsaft-0-2l-rohlstorf/160873888.html?lang=de&pageNumber=4&__lp=827&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június2, 2012 Megoszt Elküldve Június2, 2012 Sajnos átírták a szolgálatom, így nekem a következő hétvége nem jó :( Hát akkor rakjuk odébb, szerintem nekem nem gond. Legalábbis remélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 Lomha, írtam mailt. Megkaptad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 Nem kaptam mailt. Ide küldted? lomha8v@totalcar.hu Ezt használom, a többi csak MSN meg hasonló baromságok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 Nem rohad valakinél otthon laptop-ba való DDR1-es memória, ami legalább 512mb? Van egy öreg laptopom, szeretem a vén csontot, de a memóriával gondok vannak, nem akarom csak ezért leselejtezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Június5, 2012 Megoszt Elküldve Június5, 2012 Közben megtaláltam, holnap hívlak! Köszi szépen, hogy szóltál! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 fel kell dobni a témát mindenkinek ! én megfőzök szívesen! de hozzászolni ma már lehet nem tudok :D elfogy az 5 izém... Akkor mi legyen a jó időpont? :rolleyes: Írja meg aki tudja, hogy mikor jó, nehogy már csak a Blitz-en fussunk össze! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Az ékezet hibákra a válasz itt olvasható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Az ékezet hibákra a válasz itt olvasható. Thx. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június18, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június18, 2012 Akkor mi legyen a jó időpont? :rolleyes: Írja meg aki tudja, hogy mikor jó, nehogy már csak a Blitz-en fussunk össze! ;) Szerintem első körben szűkítse le az az időpontot, akinek időnként hétvégén is szolgálatba kell mennie... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Nekem barmi jo kb. Szoval hajra ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Nekem ebben a hóban biztos nem jó, mert porzik a tank :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június19, 2012 Nekem ebben a hóban biztos nem jó, mert porzik a tank :( Egy időben bringával jártál dolgozni, nem? :evilgrin: ;) Vagy ezzel azt akartad mondani, hogy menjünk telepisilni a medencéteket? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Most is bringával járok. A medence köszöni jól van. Amúgy mit szólnátok augusztusban egy lánycsóki talihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Most is bringával járok. A medence köszöni jól van. Amúgy mit szólnátok augusztusban egy lánycsóki talihoz? Oda megyünk :wub: , csak ne a Blitz hétvégéjére szervezd. ;) :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2012 Amúgy mit szólnátok augusztusban egy lánycsóki talihoz? Az nem menetrend szerinti? :goofy: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Az nem menetrend szerinti? :goofy: ;) Majdnem ezt írtam én is, de akkor nem tudtál volna most mit írni. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2012 Majdnem ezt írtam én is, de akkor nem tudtál volna most mit írni. ;) :lol: Valamit azért kitaláltam volna ;) Amúgy holnap megyek Kaposvárra a kormányhivatalba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Valamit azért kitaláltam volna ;) Amúgy holnap megyek Kaposvárra a kormányhivatalba. Gondolom, csak nem tudtam kihagyni. :evilgrin: ;) Összefuthatunk, ha 3 utánig maradsz. Addig dolgozni kell. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2012 Gondolom, csak nem tudtam kihagyni. :evilgrin: ;) Összefuthatunk, ha 3 utánig maradsz. Addig dolgozni kell. :rolleyes: "Sajnos" pénteken csak 2-ig tart a munkaidőm, addigra haza kell érnem. Amúgy céges Opel-lel megyek (G Astra Caravan), a C Vectra-t nem kaptam meg. Pedig az kemény 1.8-as :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts