ivannorbi Elküldve Május16, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2012 hijjá fel ! megoldok itt mindent és nem fog fájni sem annyira. van fényezőm,meg lakatyosom is ! (a vonóhorog meg ötösre vizsgázott.... kár érte ha baja lett .... ) Azt hiszem, előbb szülünk (21-e a kiírt időpont), aztán jöhet a kocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Azt hiszem, előbb szülünk (21-e a kiírt időpont), aztán jöhet a kocsi... szülünk ? nálunk asszony szülte a lányt ! :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május16, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2012 szülünk ? nálunk asszony szülte a lányt ! :omg: :D Ha nem akar kijönni, akkor nekem kell kirángatni. :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Ha nem akar kijönni, akkor nekem kell kirángatni. :pinch: hát,,, kend tuggya :D végül-is ,,, :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május17, 2012 Megoszt Elküldve Május17, 2012 Hát be is Ő rakta...elvileg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2012 :rolleyes: Reméljük! Bár, nem emlékszem rá... :goofy: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május21, 2012 Megoszt Elküldve Május21, 2012 :rolleyes: Reméljük! Bár, nem emlékszem rá... :goofy: :D zuuuzoos ejszaka lehetett ! :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május22, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2012 Lomha-koma! Jársz mostanában Pécsen? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Elvileg kéne, de lehet, hogy már nem jutok be. Miért kérded? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május22, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2012 Mi az, hogy: "de lehet, hogy már nem jutok be."? :goofy: Soha többet? Jövő hét vasárnapig lenne aktuális a dolog, tehát nem extra sürgős. A gyereknek találtam valamit Siklóson, amiért nem igazán érné meg lemennem. A postázással meg az a bajom, hogy nem szívesen fizetnék látatlanba (és idegennek) előre, az utánvét meg drága és macerás is (főleg, ha véletlenül hiányos a cucc). Szóval, ha jársz Pécsen júni 3-ig, akkor privátban megbeszéljük a részleteket. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május25, 2012 Megoszt Elküldve Május25, 2012 Azt hiszem, előbb szülünk (21-e a kiírt időpont), aztán jöhet a kocsi... Melyik hónapban? :rolleyes: :D Csak gondoltam szólok, ide is írj ha van újság, mert nem mindenki létezik fb-on. ;) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2012 Melyik hónapban? :rolleyes: :D Csak gondoltam szólok, ide is írj ha van újság, mert nem mindenki létezik fb-on. ;) :icon1: Mire vonatkozik a kérdés? A szülés erre a hónapra van időzítve, de még nem akar kijönni a kis pöcsös, jól érzi magát odabent. A kocsi majd utána jöhet. Majd írok ide is (sőt, főképp ide, én se vagyok egy nagy FB-s...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Szerintem ez bárkinek megéri. http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=215224934&asrc=fa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május26, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2012 Na, kijött a gyárból az új szerzemény: Adatok: Forgalomba helyezés: 2012.05.26. 7:37 Össztömeg 3220g, Teljes hossz: 54cm Úgy néz ki, hogy technikailag minden OK. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Na, kijött a gyárból az új szerzemény: ... :w00t: Gratulálunk !!! Sok örömet, boldogságot, egészséget. :icon1: Most még pár napig pihenj sokat, utána úgysem tudsz. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Mi is gratulálunk, és sok boldogságot és türelmet a neveléséhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május26, 2012 Megoszt Elküldve Május26, 2012 Gratulálok én is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Gratulálok én is! Jó egészséget! Akkor már jöhet az autó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május27, 2012 Megoszt Elküldve Május27, 2012 Nagyon nagy gratula Norbi, természetesen sokkal jóképűbb mint Te, stb-stb, tedd hozzá a többi szokásos "jókívánságot"! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2012 Köszi szépen mindenkinek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Május28, 2012 Megoszt Elküldve Május28, 2012 Gratulálunk mi is, jó egészséget a kis jövevénynek és az anyukának is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2012 Köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 na hááj ! :) NORBIKÁM nagy gratula nektek ! :D és ide értem ide ide ! nagy adag egészséget vagy még nagyobbat ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május31, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2012 Köszi szépen! ;) Jajj-jajj, lassan neki kellene állni a hullaszállítónak... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 szólsz, intézem ! ;) (meg esetleg mondjuk főzhetnénk is valamit amolyan tejfakasztó buli ??? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts