Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
hijjá fel ! megoldok itt mindent és nem fog fájni sem annyira. van fényezőm,meg lakatyosom is ! (a vonóhorog meg ötösre vizsgázott.... kár érte ha baja lett .... )

Azt hiszem, előbb szülünk (21-e a kiírt időpont), aztán jöhet a kocsi...

Elküldve

Mi az, hogy: "de lehet, hogy már nem jutok be."? :goofy: Soha többet? Jövő hét vasárnapig lenne aktuális a dolog, tehát nem extra sürgős.

A gyereknek találtam valamit Siklóson, amiért nem igazán érné meg lemennem. A postázással meg az a bajom, hogy nem szívesen fizetnék látatlanba (és idegennek) előre, az utánvét meg drága és macerás is (főleg, ha véletlenül hiányos a cucc).

Szóval, ha jársz Pécsen júni 3-ig, akkor privátban megbeszéljük a részleteket. ;)

Elküldve

Azt hiszem, előbb szülünk (21-e a kiírt időpont), aztán jöhet a kocsi...

Melyik hónapban? :rolleyes: :D

Csak gondoltam szólok, ide is írj ha van újság, mert nem mindenki létezik fb-on. ;) :icon1:

Elküldve
Melyik hónapban? :rolleyes: :D Csak gondoltam szólok, ide is írj ha van újság, mert nem mindenki létezik fb-on. ;) :icon1:

Mire vonatkozik a kérdés?

A szülés erre a hónapra van időzítve, de még nem akar kijönni a kis pöcsös, jól érzi magát odabent.

A kocsi majd utána jöhet.

Majd írok ide is (sőt, főképp ide, én se vagyok egy nagy FB-s...)

Elküldve

Na, kijött a gyárból az új szerzemény:

Adatok:

Forgalomba helyezés: 2012.05.26. 7:37

Össztömeg 3220g,

Teljes hossz: 54cm

Úgy néz ki, hogy technikailag minden OK.

:icon10:

L_mpa_011_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

Na, kijött a gyárból az új szerzemény:

...

:w00t: Gratulálunk !!!

Sok örömet, boldogságot, egészséget. :icon1:

Most még pár napig pihenj sokat, utána úgysem tudsz. :P ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.