ivannorbi Elküldve Május9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2012 Az szép. Biztos jól elbámészkodott. :angry: Okosságot nem tudok, szerencsére nincs gyakorlatom ebben a dologban. Ilyeneket szoktak, hogy kell az autó a munkádhoz és fizetik a bérleti díjat amíg el nem készül, de szerintem kori ezeket jobban tudja, volt neki is a közelmúltban sztorija sajnos. Gondolom a Zsolti is tud valamit mondani. A hátsó részt talán könnyebb helyrepofozni mintha az eleje törött volna, így előbb elkészülhet. Sajnálom, hogy így jártál, ezek nem jó hírek. Majd utánajárunk a dolgoknak. Oda a tuti gyári vonóhorgom?? :S Remélem nem. Erőlködés nélkül levettem, nem látszik rajta sérülés. De biztosat csak akkor lehet mondani, ha szét lesz szedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Remélem nem. Erőlködés nélkül levettem, nem látszik rajta sérülés. De biztosat csak akkor lehet mondani, ha szét lesz szedve. Mondjuk elég masszív cucc. Inkább valószínű, hogy a fenéklemez ment beljebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Basszuskulcs, ez szívás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május10, 2012 Megoszt Elküldve Május10, 2012 Frankó. Remélem nem komoly a gond. De most jöhet a tuning! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2012 Csak egy be nem tervezett Opel-találkozó volt :pinch: :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Csak egy be nem tervezett Opel-találkozó volt :pinch: :goofy: Fakkk Engem megint kísért a kabrió. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=161191780&origin=PARK&ticket=ST-252807-QhbUis2ieBuK2eaTGvcw-mycas46-1_c02_4202 Kellett nekem megint rákeresni. Már az ürgével is beszéltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Legalább, mindjárt lehet az íveket is megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Norbi, részvétem, ha segi kell innen északról, akkor szólj!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Kojak, ha erre jársz, melyik nap mentek le Jennersdorf-ba? Mi valószínű pénteken érkezünk, foglalnál nekem helyet? Nem baj, ha nem egyből mellettetek :-))) 2 omegára meg 2-3 sátorra valót. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Az szép. Biztos jól elbámészkodott. :angry: Okosságot nem tudok, szerencsére nincs gyakorlatom ebben a dologban. Ilyeneket szoktak, hogy kell az autó a munkádhoz és fizetik a bérleti díjat amíg el nem készül, de szerintem kori ezeket jobban tudja, volt neki is a közelmúltban sztorija sajnos. Gondolom a Zsolti is tud valamit mondani. A hátsó részt talán könnyebb helyrepofozni mintha az eleje törött volna, így előbb elkészülhet. Sajnálom, hogy így jártál, ezek nem jó hírek. Majd kiírja, mint Kori, hogy sposored by Corsa :-) De persze ez csak vicc, sajnálom a dolgot. A télen én is megtörtem az Omegát, azóta is úgy van, bár járok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május11, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május11, 2012 Ma volt a kárbecslő, konkrétumot nem mondott. Még ki kell számítania a javítás várható költségeit. Mivel a vonóhorog rögzítési pontjánál nem látható sérülés, valószínűleg nem lesz gazdasági totálkár. Ami eddig biztos: csomiajtócsere + fényezés, lökhárítócsere + fényezés, rendszámtábla javítás, + munkadíjak, a vonóhorgot meg a kipuffot még meg kell nézni. Kell keresnem egy szakit, aki bevállalja a melót. Remélem olcsóbban vállalja, mint amennyit adnak a javításra. Ennek mondjuk nagy a valószínűsége, mert Opel Penthe-s árakkal, új alkatrészekkel számolnak... Nekem meg jó lesz a bontott cucc is, garázsban javítva... Engem megint kísért a kabrió. http://suchen.mobile...as46-1_c02_4202 Kellett nekem megint rákeresni. Már az ürgével is beszéltem. Nem rossz ;) Legalább, mindjárt lehet az íveket is megcsinálni. Meg küszöböt, meg ki tudja (mondjuk a Zsolti sejti) még mit... Norbi, részvétem, ha segi kell innen északról, akkor szólj!!! Köszi! ;) Szoktál errefelé járni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Május11, 2012 Megoszt Elküldve Május11, 2012 Köszi! ;) Szoktál errefelé járni? Szoktam, de mostanában nincs tervben, dolgozunk mint állat. Ha úgy adódik szólok előtte 1-2 héttel és akkor gyorsan körbenézel van-e erre valami. Ha kell felgurulok érte Pöstre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május12, 2012 Egy lökős De előbb még be kell várnom a biztosító árajánlatát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Pár gyöngyszem vasárnap reggelre: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=211922650 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=213610635 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Omegásokat kérdezném, hogy van valami trükkje vagy buktatója a motorháztető teleszkóp cseréjének? Tegnap megjött faternak az új, de nem akarok csak így nekiesni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2012 1. Nyisd fel a motorháztetőt. :excl: Itt máris van egy buktató, ha nem tudod, hogy hol van a motorháztető-nyitókar Folytassam? :goofy: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 (edited) Aki tud, légyszi segítsen! 10 óra folyamatos költöztetés után (őrült sógor sok cucca a harmadik emeletről utánfutóra fel utána egy kegyetlen emelkedőn egyesben felhúz)rohadtul elfáradtam és kihagyott a figyelmem: a magas fűben tolatás közben a kölcsönkért utánfutót nekivertem a saját gépemnek. Az utánfutónál a lámpabúra REPEDT SZÉT, a verdámon meg lejött picit a fény de az utóbbi aggaszt kevésbé. Kölcsönkért dolgot illő épen visszaadni. EZT a lámpatípust keresem meg azt lenne jó tudni, hogy milyen szofita izzó való bele (12V az oké csak hány W) Szeretném megjavíttatni, de minél gyorsabban. A jutalom nem marad el (belépek az OPELKLUBBA! minimum.) Módosítva Május13, 2012 : webshark Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2012 EZ nem olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Omegásokat kérdezném, hogy van valami trükkje vagy buktatója a motorháztető teleszkóp cseréjének? Tegnap megjött faternak az új, de nem akarok csak így nekiesni. Ha kiszeded az egyiket, fogd a tetőt, mert a fejedre esik :) Amúgy semmi különös nincs a cserében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2012 Ha kiszeded az egyiket, fogd a tetőt, mert a fejedre esik :) Amúgy semmi különös nincs a cserében. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Ok, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2012 Egy lökős De előbb még be kell várnom a biztosító árajánlatát. 212.000,- forintocskát kapok a javításra. Talán elég lesz még erre-arra. :icon10: Úgyhogy kell keresnem egy jó lakatost és egy fényezőt is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 212.000,- forintocskát kapok a javításra. Talán elég lesz még erre-arra. :icon10: Úgyhogy kell keresnem egy jó lakatost és egy fényezőt is... Nem rossz, de aztán szép legyen és jó is. ;) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Ez bőven egy fényezés ára. Még a végén így lesz jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május16, 2012 Megoszt Elküldve Május16, 2012 Ma volt a kárbecslő, konkrétumot nem mondott. Még ki kell számítania a javítás várható költségeit. Mivel a vonóhorog rögzítési pontjánál nem látható sérülés, valószínűleg nem lesz gazdasági totálkár. Ami eddig biztos: csomiajtócsere + fényezés, lökhárítócsere + fényezés, rendszámtábla javítás, + munkadíjak, a vonóhorgot meg a kipuffot még meg kell nézni. Kell keresnem egy szakit, aki bevállalja a melót. Remélem olcsóbban vállalja, mint amennyit adnak a javításra. Ennek mondjuk nagy a valószínűsége, mert Opel Penthe-s árakkal, új alkatrészekkel számolnak... Nekem meg jó lesz a bontott cucc is, garázsban javítva... Nem rossz ;) Meg küszöböt, meg ki tudja (mondjuk a Zsolti sejti) még mit... ? hijjá fel ! megoldok itt mindent és nem fog fájni sem annyira. van fényezőm,meg lakatyosom is ! (a vonóhorog meg ötösre vizsgázott.... kár érte ha baja lett .... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts