Lomha 8V Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Pontosan így van, mi vagyunk a leszart fajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 új autó ,,,,,, :D hungaroring ,,,,, rongyrázó party :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Jo nagy a csend . Latszik hogy strandos ido van ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Meg dolgozós-építkezős :D Bár tegnap egy Passátautó belsejét kárpit-tisztítottam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Zsir. Vallalsz ilyet ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Nagyon ritkán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Figy vettem a zasszonynak egy dajevo lajost. Ma porszivoztuk de raferne egy alapos karpit pucc. Volna kedved? Kifizetem csak cep legyen . Szonyeg meg ulesek vannak. A tobbi nem nagy felulet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Jo nagy a csend . Latszik hogy strandos ido van ;-) Jó is lenne, de nem értem oda a strandra, pedig UV-ellenőrők is járták az országot. :D Helyette felniket gumiztam, hogy el tudjam vinni kiegyensúlyozni a felniket a 256-os fékhez, mert ugye belül nem fér el a súly. :P Így legalább lesz játszós gumi pályanapra, már amennyire ezzel a vassal lehet nyomulni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május4, 2012 Megoszt Elküldve Május4, 2012 Akkor ügyelet után kicsit felpörgetem a fórumot. Ezen a hirdetésen jót nevettem.http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_1.6i_16v_klima_4legzsak_gsi-5535493 Jéghideg klíma... :D A felnin nem hinném, hogy váltóméretű a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Akkor ügyelet után kicsit felpörgetem a fórumot. Ezen a hirdetésen jót nevettem.http://www.hasznalta...sak_gsi-5535493 Jéghideg klíma... :D A felnin nem hinném, hogy váltóméretű a gumi. nincs ebbe semmi Dokk ! átlag hülyegyerek autója oszt egy hatos csoszogós motorral :D dájrekt szűrővel :D az kell bele :D az kell :D néztél már valami játszós autót ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 néztél már valami játszós autót ? Folyamat, meg neked lámpaburákat. Kéne vmi, de itt üzemben tartani, max 10 év után éri meg. Szóval egyenlőre jegelem. Neked van vmi új? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 Akkor ügyelet után kicsit felpörgetem a fórumot. Ezen a hirdetésen jót nevettem.http://www.hasznalta...sak_gsi-5535493 Jéghideg klíma... :D A felnin nem hinném, hogy váltóméretű a gumi. Csodás, valóban. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május5, 2012 Megoszt Elküldve Május5, 2012 néztél már valami játszós autót ? Ez? Jó haverja lehetne a Ratsunnak. Vagy ez a széria? http://www.hasznalta..._2.0_gt-5740537 Ez värosi rettenetnek? http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=214187639 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Az első Celica pofás nagyon. Utána a körlámpás, szerintem botrányosan csúnya. Az Agila meg gondolom tökéletes arra, amire kitalálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Lomha úr leírta megelőzött ;) ennyi :) az első tojóban a kiskorösi úti autókereskedések valamint a kilencvenes évek pécsi vásári szotyizós, sétálgatós , égett vattacukor illat keveredve, a lacikonyha fűszeres enyhén égett illatával,,,s' kezünkben sétálgatva némi készpénzzel, kerestük álmaink autóját . és AKKOR ÉS OTT ! egy ILYEN High-End HIFI megütötte a mércét ! Istenem ! felkiáltok magamban ! ez a Tolyota EZ , ! Ez meg ér annyit hogy már-csak az érzés AZ érzést megkaphassam! meg! , akkor mikor kitépném a fejegységet a bölcsőjéből ,és irgalmatlan lendülettel hajítsam ki ! ez megérne már csak, e miatt is ennyit ! ó ígérd meg ha meg kívánod az autót ,és magadévá teszed, engedd át nekem ezt :D hadd repítsem én hogy tovaszálljon ! :D az öreg cselika csak szólok hogy jó helyen hajt ! ;) na megyek pihenni ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Hétvégén ez is felkerült véglegesen. Még ki kell egyensúlyozni a felniket és kész. Addig a 14-es acélfelnikkel elgurul. Zsolti, tényleg hangos ez a Michelin, de Kecskemétre jó lesz. :sneaky: Még ez fért bele a mai napba Szétszedtem a km számlálót is, kitisztítottam, kapott WD40-et, beállítottam a valósnak megfelelően (azért homályos a kép :P ) és az is működik. Az olajgombáról is megemlékeznék, csak nem tűrne nyomdafestéket, olyan jól hozzáférhető helyre tették. :angry: Bár minden csak szerszám kérdése. :) Sőt még izzítás is van. :icon11: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Lomha úr leírta megelőzött ;) ennyi :) az első tojóban a kiskorösi úti autókereskedések valamint a kilencvenes évek pécsi vásári szotyizós, sétálgatós , égett vattacukor illat keveredve, a lacikonyha fűszeres enyhén égett illatával,,,s' kezünkben sétálgatva némi készpénzzel, kerestük álmaink autóját . és AKKOR ÉS OTT ! egy ILYEN High-End HIFI megütötte a mércét ! Istenem ! felkiáltok magamban ! ez a Tolyota EZ , ! Ez meg ér annyit hogy már-csak az érzés AZ érzést megkaphassam! meg! , akkor mikor kitépném a fejegységet a bölcsőjéből ,és irgalmatlan lendülettel hajítsam ki ! ez megérne már csak, e miatt is ennyit ! ó ígérd meg ha meg kívánod az autót ,és magadévá teszed, engedd át nekem ezt :D hadd repítsem én hogy tovaszálljon ! :D Azt a szuper equalizeres csodamasinát??? :huh: :o :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Azt a szuper equalizeres csodamasinát??? :huh: :o :icon6: azt azt !!!! :D Hétvégén ez is felkerült véglegesen. Még ki kell egyensúlyozni a felniket és kész. Addig a 14-es acélfelnikkel elgurul. Zsolti, tényleg hangos ez a Michelin, de Kecskemétre jó lesz. :sneaky: Még ez fért bele a mai napba Szétszedtem a km számlálót is, kitisztítottam, kapott WD40-et, beállítottam a valósnak megfelelően (azért homályos a kép :P ) és az is működik. Az olajgombáról is megemlékeznék, csak nem tűrne nyomdafestéket, olyan jól hozzáférhető helyre tették. :angry: Bár minden csak szerszám kérdése. :) Sőt még izzítás is van. :icon11: :D benne vagy a rock end rollban ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május6, 2012 Azt a szuper equalizeres csodamasinát??? :huh: :o :icon6: Ja, aztán rakná be a zasszony Dévújába :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május6, 2012 Megoszt Elküldve Május6, 2012 Ja, aztán rakná be a zasszony Dévújába :evilgrin: Az ám, a Lajosba. :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május7, 2012 Megoszt Elküldve Május7, 2012 Hétvégén ez is felkerült véglegesen. Még ki kell egyensúlyozni a felniket és kész. Addig a 14-es acélfelnikkel elgurul. Zsolti, tényleg hangos ez a Michelin, de Kecskemétre jó lesz. :sneaky: Még ez fért bele a mai napba Szétszedtem a km számlálót is, kitisztítottam, kapott WD40-et, beállítottam a valósnak megfelelően (azért homályos a kép :P ) és az is működik. Az olajgombáról is megemlékeznék, csak nem tűrne nyomdafestéket, olyan jól hozzáférhető helyre tették. :angry: Bár minden csak szerszám kérdése. :) Sőt még izzítás is van. :icon11: :D Királyság! Látom jó lett a digit, helyes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Az ám, a Lajosba. :icon6: az kéne még neki ! így is sok a tekergetni való még a végén összegubancolódik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2012 3 órával ezelőtt belémhatoltak hátulról :pinch: Egy zebránál hirtelen megállt előttem egy pözsó 106-os, én még vészfékezés nélkül megálltam mögötte vagy fél méterrel, de a mögöttem befutó B corsa megvizsgálta az "új" vonóhorgomat... Ja, és ezáltal nekitolt a pözsónak, ami szintén vonóhoroggal van ellátva. Elől ránézésre csak a rendszámtáblám nyomódott meg egy kicsit, a lökősön nem látszik alatta semmi. A hátsó lőkősömnek és a csomagtérajtómnak reszeltek, hogy mélyebben mi a helyzet, még nem tudom. Erős a gyanúm, hogy a vonóhorog megnyomta az alvázat (a csomagtér alját), de ez majd kiderül a vallatásnál... A Corsának oda az eleje (lökős, hűtőrács, hűtő, zárhíd, mocitető, gondolom a lámpák, meg még ki tudja mik) Úgyis itt volt az ideje a rendberakásnak... Várom az okosságokat, hogy mit hogy... Betétlapot természetesen töltöttünk, amin a srác elismeri a vétkességét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 Az szép. Biztos jól elbámészkodott. :angry: Okosságot nem tudok, szerencsére nincs gyakorlatom ebben a dologban. Ilyeneket szoktak, hogy kell az autó a munkádhoz és fizetik a bérleti díjat amíg el nem készül, de szerintem kori ezeket jobban tudja, volt neki is a közelmúltban sztorija sajnos. Gondolom a Zsolti is tud valamit mondani. A hátsó részt talán könnyebb helyrepofozni mintha az eleje törött volna, így előbb elkészülhet. Sajnálom, hogy így jártál, ezek nem jó hírek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2012 Megoszt Elküldve Május9, 2012 3 órával ezelőtt belémhatoltak hátulról :pinch: Egy zebránál hirtelen megállt előttem egy pözsó 106-os, én még vészfékezés nélkül megálltam mögötte vagy fél méterrel, de a mögöttem befutó B corsa megvizsgálta az "új" vonóhorgomat... Ja, és ezáltal nekitolt a pözsónak, ami szintén vonóhoroggal van ellátva. Elől ránézésre csak a rendszámtáblám nyomódott meg egy kicsit, a lökősön nem látszik alatta semmi. A hátsó lőkősömnek és a csomagtérajtómnak reszeltek, hogy mélyebben mi a helyzet, még nem tudom. Erős a gyanúm, hogy a vonóhorog megnyomta az alvázat (a csomagtér alját), de ez majd kiderül a vallatásnál... A Corsának oda az eleje (lökős, hűtőrács, hűtő, zárhíd, mocitető, gondolom a lámpák, meg még ki tudja mik) Úgyis itt volt az ideje a rendberakásnak... Várom az okosságokat, hogy mit hogy... Betétlapot természetesen töltöttünk, amin a srác elismeri a vétkességét. Oda a tuti gyári vonóhorgom?? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts