ivannorbi Elküldve Március13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2012 Hát igen, lényegesen jobb mint az a lámpamosós, Wartburg-imitátor borzalom. :D Melyik volt az? Csak hogy legyen mihez viszonyítani... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Felkerült az új lökös: Jó lett. :icon1: Alakul a gép. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Ez volt az a lökös: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március14, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március14, 2012 A vadriasztót rakd rá vissza mindenképpen! :P Vagy mik azok ott a ködlámpa előtt / alatt :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március14, 2012 Megoszt Elküldve Március14, 2012 Az az értelmetlen ködlámpa-tartó volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Ma délután 12:00-13:00 körül összejövünk páran a Pláza mögöti parkolóban, Calibrások, jómagam, meg mittomén. Semmi komoly, csak kis beszélgetés, lazulás. Ha valakinek van kedve, jöjjön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 mekkora a csend :) mindenki nyaral? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Ááá. Szenvedek a szakikkal. Karcsibàcsinál már több mint 2 hete ott van az első lökösöm, hogy ráragassza a spoilert. Mondtam neki, hogy a bal első ajtó alján is lenne kis javítanivaló, de eléggé negatívan állt hozzá. Inkább megcsináltam magamnak. Ha végre kész a lökös, kell keresnem fényezőt, aki nem ül további heteket a munkán. Az új felnikre elvileg holnap megjön a gumi, így azt is fel kell tetetnem. Tehát zajlik az élet. Ja, hab a tortán, hogy a Rekordnak is lejárt a műszakija, azt is intéznem kell a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március19, 2012 Megoszt Elküldve Március19, 2012 mekkora a csend :) mindenki nyaral? :D Ne is kérdezd! Mindketten dögrováson vagyunk. Egyikünk erre köhög a másikunk arra. :( :doze: Más. Nem találtam a kapcsolási rajzokon a rádió és a TID összekötését, vagyis csak annyit, hogy mindhárom vezeték barna-fehér. Azt már elfelejtették odaírni, hogy mindegyiken hármasával piros, zöld ill. fekete Z betűk sorakoznak és az is számít. Még jó, hogy 3 vezetéket olyan sokféle képpen nem lehet bekötni, így már működik minden. :D Ááá. Szenvedek a szakikkal. Karcsibàcsinál már több mint 2 hete ott van az első lökösöm, hogy ráragassza a spoilert. Mondtam neki, hogy a bal első ajtó alján is lenne kis javítanivaló, de eléggé negatívan állt hozzá. Inkább megcsináltam magamnak. Ha végre kész a lökös, kell keresnem fényezőt, aki nem ül további heteket a munkán. Az új felnikre elvileg holnap megjön a gumi, így azt is fel kell tetetnem. Tehát zajlik az élet. Ja, hab a tortán, hogy a Rekordnak is lejárt a műszakija, azt is intéznem kell a héten. Hiába, a szakikkal már csak ez van. Ha van munka az a baj, ha nincs akkor pedig az. :icon1: Kép ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Egyelőre csak olyan képem van, amin szét van szedve, mert közben a hűtőt is kiszedtem, mert az egyik csonknál el van repedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Megjött a lámpád Zsolt! Lefényképezzem? Kori lezsíroztad a bizonylatokat? Én is várom ma a gumikat az Ave-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Megjött a lámpád Zsolt! Lefényképezzem? Kori lezsíroztad a bizonylatokat? én is várom ma a gumikat az Ave-ra. Igen. Írtam nekik, remélem a héten megkapod. Meddig is vagy kint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Igen. Írtam nekik, remélem a héten megkapod. Meddig is vagy kint? Simán ideér, mert átlagosan 2 nap a posta és 30-ig itt vagyunk. Ha most péntekig nem érne ide fel is hívhatom őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március20, 2012 Megoszt Elküldve Március20, 2012 Simán ideér, mert átlagosan 2 nap a posta és 30-ig itt vagyunk. Ha most péntekig nem érne ide fel is hívhatom őket. Ha nem ér oda a héten, akkor írok nekik, hogy mi a helyzet. De ha neked egyszerűbb felhívni őket, nekem úgy is jó, akkor nem kell haveromnak fordítgatnia megint a leveleim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Megjött a lámpád Zsolt! Lefényképezzem? Kori lezsíroztad a bizonylatokat? Én is várom ma a gumikat az Ave-ra. cső! a magassága lenne érdekes ! ott kiderül minden :) köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 Ne is kérdezd! Mindketten dögrováson vagyunk. Egyikünk erre köhög a másikunk arra. :( :doze: Más. Nem találtam a kapcsolási rajzokon a rádió és a TID összekötését, vagyis csak annyit, hogy mindhárom vezeték barna-fehér. Azt már elfelejtették odaírni, hogy mindegyiken hármasával piros, zöld ill. fekete Z betűk sorakoznak és az is számít. Még jó, hogy 3 vezetéket olyan sokféle képpen nem lehet bekötni, így már működik minden. :D Hiába, a szakikkal már csak ez van. Ha van munka az a baj, ha nincs akkor pedig az. :icon1: Kép ? :rolleyes: van ez a torok sárkány mnevű gyógynövényes cucc . nekem az segített pl. jó szar íze van de jó ! és nem gyógyszer ! gyógynövényes cucc !!!! Kori Karcsihoz holnap megyek van itt nálam egy pesti mx5 annak van némi kasztni baja . kukkoljam meg a lökösöd?? amúgy az öreg tudom milyen . nyűgös mert sok a melója egyedül van kollegát nem akar ! mi ilyen magányos farkasok vagyunk és azért vagyunk néha ilyen "izék" sajnos az emberek is ilyenné teszik a szakikat . én ugyen egy kis műhelyben dogozom de sok dolog felett bábáskodom logisztikázok hogy a sajt részem meg többieké hogy áll össze . minden időre kész legyen jó legyen stb. néha nem csoda hogy mufurckodom én sem. de ez nem az adott illetőnek szól. ezt meg kell érteni. a munka nem mindig jön sorban nem lehet össze hozni hogy minden könnyen gyorsan menjen . ilyenkor vannak azok amiket írtál is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március22, 2012 Megoszt Elküldve Március22, 2012 cső! a magassága lenne érdekes ! ott kiderül minden :) köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Holnap du. lemérem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Kori ! szárad a lökösöd ! ma megnéztem ! szép lesz :) Dokkk ! köszi!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március23, 2012 Megoszt Elküldve Március23, 2012 Már el is hoztam. De sajnos kedden nem fogok Peécsre menni az Omegaával, mert nem lesz addigra lefújva :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Elkészültek a kerekeim. Megszenvedtünk vele, de megérte. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Elég szar kép lett, de a lényeg látszik. Fent vannak a régi-új felnik, mosós lökös a múlté és le lett ültetve. Nem akartam túlzásba vinni az ültetést, így még használható. És komolyabb futómű van alatta, de az nem látszik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2012 Jól néz ki. :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Jaja, nagyon faja, nem túl sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Kupakok nincsenek a felnikre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Van rá kupak, de az rettentő csúnya. Úgy néz ki, hogy most vízzel lesz vágatva normálisabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts