Lomha 8V Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Bizony! Az elmúlt kb. 2 évben elég komoly hifi motyókat szedtem össze, azok lesznek beépítve. A képen látható kábeleket az autóval kaptam, valószínűleg ebből nem sok lesz felhasználva. A szétszedésnek két oka volt, az egyik, hogy a hifi kábeleket a küszöbnél vitték el, ami miatt a takaró műanyagot nem lehet rárakni. Az új kábelek középen fognak menni, a szőnyeg alatt. A másik pedig a padlólemez ellenőrzése, ami szerencsére apróságoktól eltekintve hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 ejj de nagy a csend :) ... Tiu ! jeladó elfelejtettem de holnap tudom mivel kezdek! 16IMP. Hahó Zsolti ! Hova tűntél? :hiya: Ilyen mélyre kell ásni a pincében? (sok a garázs) :icon6: Még valami szimmeringet említettél a váltó kapcsoló tengelyhez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Bocs, de ügyeltem. Ennyit még nem futottam, mint tegnap napközben. Zsolti: az ürge se tudja, hogy jó-e, mert nincs hozzá katalógusa, de azt írja, hogy visszaveszi, ha nem jó, akkor tegyek erre az órára 20€-ót? Lámpa jöhet? Kori: Küldöm az email címem. Akkor mikor találkozunk a Norbinál? :icon1: Most megyek síelni a szomszédba http://www.goetschen.com/, aztán du. kis Salzburg. :D az óracsoport OK! 20 euró lámpa így hogy nem tudja így én sem tudom ! (lutri akkor nem ??) adjunk érte így 20 at ! ha adja adja, ha nem hát nem. Norbinál vagy bárhol ! :) hát valami szalonnát csak sütünk nem ??? Norbi ! ma szétkaptam a motort amit említettem ! elvitték a hengerfejet . semmi baja nem volt képzeld egy új hengerfej volt rajta ! csak a tömítés volt oda valamiért meg halt . kicsi víz ment bele a 2 es 3 as hengerhez. amúgy ezért nem indult el nekik mert hát a vizet nem lehet ugye összenyomni . csak lestem mikor megnéztem mi van a piszok alatt :) egy repedés mentes hibátlan diesel hengerfej . azt nem is mondom mennyiért vitték el ...... (leanyáznátok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 hi! ehh nem tudja mit árul... ejnye no. egy ilyen 20 euró max amit megér .mert ha az új fajta pl. amit arról lehet felismerni hogy hosszabb , akkor az van itthon is asszem olyan 7 e körül utángyáriban , de ha eredeti és hát gyári, akkor az nagy fless ! kár hogy nincsen neki kettő! :( a 20 euróra ha nem jön rá komlyabb költség ilyen posta meg ez meg az mig mik vannak, dolgok, akkor annyit megér szóval tegyünk egy 20 eurós AJÁNLATOT ! esetleg meg kellene kérdezni mije van még ehhez a típushoz !!! hátha van valami csemege ! köszönöm ! :) Megtettem :icon1: , műszeregység nem kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2012 ... Norbinál vagy bárhol ! :) hát valami szalonnát csak sütünk nem ??? Norbi ! ma szétkaptam a motort amit említettem ! elvitték a hengerfejet . semmi baja nem volt képzeld egy új hengerfej volt rajta ! csak a tömítés volt oda valamiért meg halt . kicsi víz ment bele a 2 es 3 as hengerhez. amúgy ezért nem indult el nekik mert hát a vizet nem lehet ugye összenyomni . csak lestem mikor megnéztem mi van a piszok alatt :) egy repedés mentes hibátlan diesel hengerfej . azt nem is mondom mennyiért vitték el ...... (leanyáznátok) Sütögetésről lehet szó :icon1: Remélem nem lesz szükségem mostanában hengerfejre... :goofy: Ui: Jer a fészbukra, kérdeznék ezt-azt, ne a hsz-aid fogyjanak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Megtettem :icon1: , műszeregység nem kell? jaja műszer is 20 euró ! kell ! csak bénán írok ide meg módosítgatom bocsi.. Dokibácsi ! opelzsolt@gmail.com itt könnyebb lesz értekezni ! dobj mailt plíz ! nálam nem stabil az 5 hsz meg elfogy meg mittomén... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Sütögetésről lehet szó :icon1: Remélem nem lesz szükségem mostanában hengerfejre... :goofy: Tettem rá én is, most 21 EUR. :icon1: Vagy nem is így kell? :blink: :omg: :icon6: (csakviccvót ;) ) Amúgy győzőm kapkodni a fejem ebben a hozzászólás rengetegben. Majdnem olyan, mint az itt a piros hol a piros. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Tettem rá én is, most 21 EUR. :icon1: Vagy nem is így kell? :blink: :omg: :icon6: (csakviccvót ;) ) Amúgy győzőm kapkodni a fejem ebben a hozzászólás rengetegben. Majdnem olyan, mint az itt a piros hol a piros. :lol: van itt minden ! :D kevés a hsz ünk na :D ezért kell elmenni fészbukra oszt ott van minden . csinálok oda egy mediterrán opel oldalt mingyár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2012 van itt minden ! :D kevés a hsz ünk na :D ezért kell elmenni fészbukra oszt ott van minden . csinálok oda egy mediterrán opel oldalt mingyár :D Inkább csengess be 3500-at! :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Inkább csengess be 3500-at! :icon10: nincsen bankszámlám ! nem is lesz ! :D így nekem ez nem játszik :) meg spúúúúúr vagyok :D :P válság van :P meg mail meg fészbuk meg van minden :) havi rezsimet össze adtam minap = csak csekkek : úgy 100 körül! és akkor nem ettem meg nem ittamm meg suli gyereknek, meg tankolni, meg van 4 a vasdarabunk is. ehh..... no. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március6, 2012 Megoszt Elküldve Március6, 2012 http://www.ebay.de/i...2#ht_1156wt_962 és egy lámpa.. sajnos csak egy. elég ritka találni valamit W910 bluebird nem nagyon van . ... Hoppá, ezt elvitték ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Hoppá, ezt elvitték ? :rolleyes: el ;) :D ezmegyapatkányba :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 el ;) :D ezmegyapatkányba :evilgrin: Hova, 1 db középre? :devlish: :P ;) Tényleg, találtál már valamit nekem is? :rolleyes: A rádió beépítő keretet már megcsináltam, kicsit kevés volt benne a hely a csatiknak. Kettőnek volt hely 3 helyett. A csatin is csak két rész van, remélem a másik autóban benne lesz a harmadik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Doki. Lehet már tudni, mikor jössz haza? Mindenképp szeretnénk egy kis összejövetelt. Jó lenne tudni, mert kell kérni a jövő havi szabikat. Norbi. Meg lehetne nálatok oldani a Mecsek-oldalban? :hug: Lehetne egyet főzni, vagy grillezni, vagy szalonnát sütni, vagy ki mit szeretne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2012 Norbi. Meg lehetne nálatok oldani a Mecsek-oldalban? :hug: Lehetne egyet főzni, vagy grillezni, vagy szalonnát sütni, vagy ki mit szeretne. Előreláthatólag nincs akadálya, ha mégis lenne, majd elintézzük... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Doki. Lehet már tudni, mikor jössz haza? Mindenképp szeretnénk egy kis összejövetelt. Jó lenne tudni, mert kell kérni a jövő havi szabikat. Norbi. Meg lehetne nálatok oldani a Mecsek-oldalban? :hug: Lehetne egyet főzni, vagy grillezni, vagy szalonnát sütni, vagy ki mit szeretne. Persze, hogy lehet tudni, április 2-3 környékén érkezünk Pécsre és 12-13-áig leszünk ott. Az utalásokat rendezem jövő 7en és akkor bonyolíthatjuk a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2012 Persze, hogy lehet tudni, április 2-3 környékén érkezünk Pécsre és 12-13-áig leszünk ott. Hát ez eléggé behatárolja a lehetőségeket. Gondolom nem hétköznapra tervezzük a talit. Így nagyjából marad az április 7. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Norbert Ön egy őstehetség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2012 Norbert Ön egy őstehetség :D Hát nem hiába tanultam ennyit! :goofy: Na jó, helyesbítek: Nem hiába jártam ennyit oktatási intézményekbe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 6-án Anita szülinapja lesz ( nem illik elárulni, hogy mennyi, de páros és már nem két X van benne :unsure: ) 8-án pedig húsvét. Mi legyen a kaja? Grillezzünk vmit? Persze ha többen maradnának távol, mint akik eljönnének, át is tehetjük hétközbenre, vagy péntekre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március9, 2012 6-án Anita szülinapja lesz ( nem illik elárulni, hogy mennyi, de páros és már nem két X van benne :unsure: ) 8-án pedig húsvét. Mi legyen a kaja? Grillezzünk vmit? Persze ha többen maradnának távol, mint akik eljönnének, át is tehetjük hétközbenre, vagy péntekre. Grillezhetünk. Az össznépi főzést nem vállalom be, mert lehet, hogy a Néró sem enné meg a főztömet :goofy: Első körben várjuk meg, hogy ki mit szól a szombathoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Urak! Pécs-Kecskemét vagy Mohács-Kecskemét útvonalon nem jár valaki? 4 felnit kéne elhozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Felkerült az új lökös: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Jól néz ki :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Hát igen, lényegesen jobb mint az a lámpamosós, Wartburg-imitátor borzalom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts