gergolabs Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Tivadar! én itthon voltam ! Gergő ! nem szabad tökölni! le kell csapni! az 500 ajró meg nem gyenge ! vohh..... Ja ezért is késlekedtem, és mindez ápr-nov. Persze itt is belejön, hogy nem volt még itt autóbiztosításom és kb. 170%-ról indulok. Korrekt nem? Persze itt is dívik a nagyi nevére írni, csak nekem nincs német nagyim. Plusz azért is hezitáltam, mert nem volt meg a szélterelő és a német kabriós Opelesek azt írták, hogy az F nélküle nagyon szeles. Amiatt is nagyon nehéz a döntés, hogy egy kabriót nem lehet észérvekkel megmagyarázni. Ja és hogy a meetinghez is hozzászóljak: Húsvétra megyünk Pécsre, úgyhogy ha jó lesz az idő összeröffenhetnénk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Nálunk csak a Rekord van csatasorba állítva. Omega Upgrade-elve lesz: sikerült vennem gyári Steinmetz első lökös toldatot a széttört üvegszálas helyére, és kaptam mellé Steinmetz 3 részes hűtőrács szettet. Most várom a fizetést, mert 3 lökösből csinálok egy tökéletest, és fujatnom kell. Amúgy hétvégén busójárás, akit érdekel. Doki, az 500 euro odabsz kicsit. Ennyiért jó kocsikat is lehet kinn kapni. Bár, ha jól tudom Angliában is húzós a biztosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 az a fene biztosítás tényleg sok . de hát a dolog jó oldala hogy legalább az autó odakint elvileg olcsóbb. elvileg.... kint javítani pl. megint drága műsor, a fene tudja mi a jó... lehet nem is kellene autó??? végül is 1 elég lenne . (oké én most inkább kussolok.....) egy nyitott tetős autót nehéz megmagyarázni ez igaz! DE egy dolog tán akad : az Érzés ;) ami megfizethetetlen . gondolj bele mekkora flessss egy tavaszi napon vagy nyári délután nyitott kabinnak krúzolni a balaton parton vagy csapatni a mecsekben a kanyarokban ;) :P vannak ám olyan dolgok az életben amit nem érdemes kihagyni egy autóbuzériás fazonnak :) ha keresel és úgy érzed belefér, és tetszik a gondolat, ne hagyd ki! ;) Ja ezért is késlekedtem, és mindez ápr-nov. Persze itt is belejön, hogy nem volt még itt autóbiztosításom és kb. 170%-ról indulok. Korrekt nem? Persze itt is dívik a nagyi nevére írni, csak nekem nincs német nagyim. Plusz azért is hezitáltam, mert nem volt meg a szélterelő és a német kabriós Opelesek azt írták, hogy az F nélküle nagyon szeles. Amiatt is nagyon nehéz a döntés, hogy egy kabriót nem lehet észérvekkel megmagyarázni. Ja és hogy a meetinghez is hozzászóljak: Húsvétra megyünk Pécsre, úgyhogy ha jó lesz az idő összeröffenhetnénk. "Ja és hogy a meetinghez is hozzászóljak: Húsvétra megyünk Pécsre, úgyhogy ha jó lesz az idő összeröffenhetnénk." rendezünk tojásvadászatot :D :D bevállalom a lusta Micimackó szerepét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február17, 2012 Megoszt Elküldve Február17, 2012 az a fene biztosítás tényleg sok . de hát a dolog jó oldala hogy legalább az autó odakint elvileg olcsóbb. elvileg.... kint javítani pl. megint drága műsor, a fene tudja mi a jó... lehet nem is kellene autó??? végül is 1 elég lenne . (oké én most inkább kussolok.....) egy nyitott tetős autót nehéz megmagyarázni ez igaz! DE egy dolog tán akad : az Érzés ;) ami megfizethetetlen . gondolj bele mekkora flessss egy tavaszi napon vagy nyári délután nyitott kabinnak krúzolni a balaton parton vagy csapatni a mecsekben a kanyarokban ;) :P vannak ám olyan dolgok az életben amit nem érdemes kihagyni egy autóbuzériás fazonnak :) ha keresel és úgy érzed belefér, és tetszik a gondolat, ne hagyd ki! ;) Ezt be fogom keretezni! :-D Sajnos ez van bennem is kb. Plusz egy kicsit még bütykölném is, nekem az is fontos érzés, hogy én magamnak szervizelem, amit lehet megjavítok. Legóban is jó voltam. :D Már csak 1 hely kéne, ahol megtehetem és pár szerszám. Jelenleg csak az utca áll rendelkezésemre, sztem előbb lenne itt a rendőrség, mint hogy kipakoljam a szerszámokat. Igyekszem beépülni, hátha vmi vhol sikerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Úúúúúúú... Zsolti, köszi a digit. :D :wub: :icon13: :hug: Unalmas perceimben lesz mit keresnem, kötöznöm, csak találjak is róla valamit. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február18, 2012 Ejha! Nem lesz semmi a vas... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Úúúúúúú... Zsolti, köszi a digit. :D :wub: :icon13: :hug: Unalmas perceimben lesz mit keresnem, kötöznöm, csak találjak is róla valamit. :icon1: Digitklíma? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Digitklíma? :D Nem, mert akkor kellene egy 1,3-as motor is mint kojaknak. :) ;) Ilyen , csak még nem tudom, melyik megoldást válasszam. Nem igazán tetszik a faragásos és F Astrásított, inkább az, amelyiken külön van a jobb és bal irányjelző, stb.. :rolleyes: Abba viszont be kell tenni majd néhány visszajelzőt. Még megálmodom hogyan legyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Úúúúúúú... Zsolti, köszi a digit. :D :wub: :icon13: :hug: Unalmas perceimben lesz mit keresnem, kötöznöm, csak találjak is róla valamit. :icon1: a házi feladat fel van adva ! :D én biztos vagyok benne hogy megoldod ! ;) (csodálkoznék nagyot ha nem :D ) a Kojakkal tegnap értekeztem van neki gombája ! egyezkedjél vele !!!!! ha meg egy pár év múlva eladod a szedant, én vevő leszek rá ;) lassan benne van minden ami nekem teccik ! az állapota meg kimagasló még mindig ! (nem nyalizok ez egy tény) igazán boldog persze akkor lennék ha egy isuzu diesel lenne benne , de azt meg kikapjuk Norbi kombijából :D (Norbi úr amit mutattam diesel moci nem kell?? feldobtam a cuccokat részingbazárra is meg ide is de ahogy mondtam is viheted qvára útban lesz pár hét múlva) Ezt be fogom keretezni! :-D Sajnos ez van bennem is kb. Plusz egy kicsit még bütykölném is, nekem az is fontos érzés, hogy én magamnak szervizelem, amit lehet megjavítok. Legóban is jó voltam. :D Már csak 1 hely kéne, ahol megtehetem és pár szerszám. Jelenleg csak az utca áll rendelkezésemre, sztem előbb lenne itt a rendőrség, mint hogy kipakoljam a szerszámokat. Igyekszem beépülni, hátha vmi vhol sikerül. oké :D Dokibácsi ! inkább vigyázz kezedre mert milyen már ha koszos körömmel tapizod a "kuncsaft" hasfalát ! :D a szerelést bízd másra . olcsóbb is meg stb.. és vegyél egy kívánatos autót amit nem kell szerelgetni :D ha valami van és tudok segíteni zsinnyegtess ! Digitklíma? :D biztosan jó a klíma de ÉN felnőttem nélküle is :D hiába van az autómban nemigen használom . a digit astrába meg nem volt , vagyis pontosabban gyáriban nem. a diavia olasz cég gyártott ilyet utólagosan anno de minősége olyan is mint egy olasz korabeli utángyártott cucc :D gyári rulez ;) (calibrába vectrába fellelhető nálam is áll egy cali amiben az van ....de egy fos... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 a házi feladat fel van adva ! :D én biztos vagyok benne hogy megoldod ! ;) (csodálkoznék nagyot ha nem :D ) a Kojakkal tegnap értekeztem van neki gombája ! egyezkedjél vele !!!!! ha meg egy pár év múlva eladod a szedant, én vevő leszek rá ;) lassan benne van minden ami nekem teccik ! az állapota meg kimagasló még mindig ! (nem nyalizok ez egy tény) igazán boldog persze akkor lennék ha egy isuzu diesel lenne benne , de azt meg kikapjuk Norbi kombijából :D (Norbi úr amit mutattam diesel moci nem kell?? feldobtam a cuccokat részingbazárra is meg ide is de ahogy mondtam is viheted qvára útban lesz pár hét múlva) Köszi megkérdezem. :icon1: Az az érdekes, hogy az Isuzu motort lehet minden hókusz-pókusz nélkül bele lehetne pattintani, mivel ez is az is 82 LE. :omg: :icon6: (bár az 1,4 @ 1,6 jobban tetszene :sneaky: :lipssealed: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 igen akár hivatalosan is ! kérdezd meg Kopasz barátunkat ;) kíváncsi leszek mi volt még a tegnapi nap után :D mert ott volt buli :D láttátok volna Kelly papa verdáját úgy a komplett sztorit :D majd Kojak elmeséli ha itt jár ha nem majd én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Találtam leírásokat vezetékelésről, faragásról stb., még azt kell kitalálni milyen színű legyen. Talán az eredetinél maradok, mert a BC is az és tetszik is az eredeti, de tavasszal rádiót is cserélek egy ilyenre, így még a piros-kék is képben van, csak az nagyon macerás. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Találtam leírásokat vezetékelésről, faragásról stb., még azt kell kitalálni milyen színű legyen. Talán az eredetinél maradok, mert a BC is az és tetszik is az eredeti, de tavasszal rádiót is cserélek egy ilyenre, így még a piros-kék is képben van, csak az nagyon macerás. :wacko: nekem a gyári jön be de hát ha akarsz pluszban heckelni ,,,, :) előtte azért próbáld ki hogy megy e mert mondtam hogy rég dikicseltem ezt . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február19, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2012 Norbi úr amit mutattam diesel moci nem kell?? feldobtam a cuccokat részingbazárra is meg ide is de ahogy mondtam is viheted qvára útban lesz pár hét múlva Hát most sajnos sikerült jól kiköltekeznem magam autó fronton, ugyanis kellett vennem hirtelen egy garnitúra téli gumit a kis szutyokra... Szóval szerintem most kihagyom ezt a lehetőséget. :unsure: Azért köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február20, 2012 Megoszt Elküldve Február20, 2012 Hát most sajnos sikerült jól kiköltekeznem magam autó fronton, ugyanis kellett vennem hirtelen egy garnitúra téli gumit a kis szutyokra... Szóval szerintem most kihagyom ezt a lehetőséget. :unsure: Azért köszi ;) Mosmár minek, a tél továbbállt. Zsolt: Nekem az a vágyam, hogy legalább a minimál szervízt szűrő/ olajcserét én meg tudjam csinálni. Ami már nagyon bonyolult abba nem kezdenék bele. A kezemet, meg majd jól megmosom. :icon1: Ja és a szervíz itten ugye nem olcsó. Amire haza tudok menni, az meg 7vége, akkor meg nem szívesen dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 igazán boldog persze akkor lennék ha egy isuzu diesel lenne benne , de azt meg kikapjuk Norbi kombijából :D Mit akarsz azzal a lerúgott motorral? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Ezekre gondoltál Tiu? Ha igen, akkor dobj egy címet és már küldöm is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február22, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2012 Mosmár minek, a tél továbbállt. Most, vagy jövő ősszel, nem oszt nem szoroz... Így legalább gyorsan túlestem rajta. Most amúgy is akciós a téli gumi. Ráadásul 2011 49. hetében gyártott gumit vettem, ez jó friss ;) Mit akarsz azzal a lerúgott motorral? :D Még a füstjét sem érnéd utol! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Ezekre gondoltál Tiu? Ha igen, akkor dobj egy címet és már küldöm is. Lehet, hogy ez az, csak nem jön be a kép. Valami nem jó. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február22, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2012 Lehet, hogy ez az, csak nem jön be a kép. Valami nem jó. :rolleyes: Én se látom... Lomha! Szerintem a képet is küldd el inkább postán, bonyolult ez a számítógép Neked... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Javítva! Csak a szokásos mobilnet miatti baromság. Valamiért berak a képek linkjébe egy " /1.1.1.3./bmi " részt, ami igazából nem kell. Ki kell törölni, aztán jó is. És ne szóljál be hullatranszportőr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Mit akarsz azzal a lerúgott motorral? :D :D Hát most sajnos sikerült jól kiköltekeznem magam autó fronton, ugyanis kellett vennem hirtelen egy garnitúra téli gumit a kis szutyokra... Szóval szerintem most kihagyom ezt a lehetőséget. :unsure: Azért köszi ;) a gumi fontosabb az biztos ! ;) (háááát akinek 2 autójjja van ugyi ,,, :D :P ) Javítva! Csak a szokásos mobilnet miatti baromság. Valamiért berak a képek linkjébe egy " /1.1.1.3./bmi " részt, ami igazából nem kell. Ki kell törölni, aztán jó is. És ne szóljál be hullatranszportőr! :D úgy tűnik ez az izzó lesz az ! 20w (vagy tiz,,rég volt kezembe ) körüli halogén . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Mosmár minek, a tél továbbállt. Zsolt: Nekem az a vágyam, hogy legalább a minimál szervízt szűrő/ olajcserét én meg tudjam csinálni. Ami már nagyon bonyolult abba nem kezdenék bele. A kezemet, meg majd jól megmosom. :icon1: Ja és a szervíz itten ugye nem olcsó. Amire haza tudok menni, az meg 7vége, akkor meg nem szívesen dolgoznak. 7végén dolgozom az igaz hogy csak indokolt esetben most hogy belegondolok ,tényleg külföldi külhonba dolgozó kuncsaftoknak :D okéé ha kell beleférsz :D (mondjuk egy mai mercedesen az otthoni olajcsere sem annyira játszik pl. ha csak az alján lévő cuccok leszerelésére gondolok de ez mástészta már ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Ezekre gondoltál Tiu? Ha igen, akkor dobj egy címet és már küldöm is. Küldetem pü-t. Köszi, majd leisszuk, leesszük, kifizetem akármi. :icon1: :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 7végén dolgozom az igaz hogy csak indokolt esetben most hogy belegondolok ,tényleg külföldi külhonba dolgozó kuncsaftoknak :D okéé ha kell beleférsz :D (mondjuk egy mai mercedesen az otthoni olajcsere sem annyira játszik pl. ha csak az alján lévő cuccok leszerelésére gondolok de ez mástészta már ) Köszi, nagyon rendes tőled, lehet, hogy majd élek a lehetőséggel. Asszonypajtás megkapta az állást a Festinánál, ez azt jelenti, hogy kell neki 1 autó. Azt mondta, ha beleadok, akkor beleszólhatok, hogy milyen legyen. Szóval jöhetnek az ötletek, hogy merrefelé terelgessem, hogy számomra is örömet jelentsen az új autó. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts