Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  On 2012. 01. 24. at 17:17, opzsolt írta:

most oké! :P

téli álmot alszik itt mindenki ! akkor most azt írok amit akarok úgy sem olvassa senki sem !

WTF ?????

4 nap után válaszolsz és még kérded, hogy mindenki alszik? :omg: :lol:

Már majdnem elindultam Mohácsra. :icon1:

Elküldve
  On 2012. 01. 24. at 21:12, kori írta:

Tiu.

Kaposvár környékén van vmilyen jó kirándulóhely? Tavasszal össze hozhatnánk vmit felétek.

Majd keresünk valamit, ha itt lesz az ideje. Van több is majd kitaláljuk melyik legyen. (forrásvizes, tavas, szalonnasütős, ilyesmi ;) :icon1: )

Elküldve
  On 2012. 01. 24. at 18:22, Tiu írta:

4 nap után válaszolsz és még kérded, hogy mindenki alszik? :omg: :lol:

Már majdnem elindultam Mohácsra. :icon1:

vááááow!! :D

van itt élet hejjj! :D :P

Tiv ! Kaposszekcső merre van ? vagyis neked mennyire messze?? van ott egy autó egy kereskedésben . (egy ritka autó)

lehet rá kellene néznem :sneaky:

Elküldve
  On 2012. 01. 25. at 19:04, Tiu írta:

Majd keresünk valamit, ha itt lesz az ideje. Van több is majd kitaláljuk melyik legyen. (forrásvizes, tavas, szalonnasütős, ilyesmi ;) :icon1: )

minden kell ! forrás,víz,tó,szalonna szalonna????? fogyizok :P az utóbbi akkor részemről nem kell :D
Elküldve
  On 2012. 01. 27. at 6:01, opzsolt írta:

...

Tiv ! Kaposszekcső merre van ? vagyis neked mennyire messze?? van ott egy autó egy kereskedésben . (egy ritka autó)

lehet rá kellene néznem :sneaky:

Tőlünk harmincegynéhány km, Dombóvár mellett. Szólj, ha aktuális. ;)

Elküldve

köszi ! :D

igen Laurel! megyek elhozom aztán elfér a ház előtt :D a továbbiakban meg családi nagy autó lesz belőle :) vagy nem :D

nagyon jó típus szeretem őket. és diesel is.

Elküldve
  On 2012. 01. 29. at 17:42, opzsolt írta:

igen Laurel! megyek elhozom aztán elfér a ház előtt :D a továbbiakban meg családi nagy autó lesz belőle :) vagy nem :D

Ez ám az igazi kocka ;)

Zsolti. Nézted tegnap az Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjét? A Compact Disco továbbjutott a döntőbe :icon10:

Elküldve
  On 2012. 01. 29. at 17:42, opzsolt írta:

Nekem is az ugrott be, a 80-as évek design-ja, minden szögletes kívül-belül. :) (a kormányról, váltóról egyből a Skoda Faforit jelent meg előttem :lipssealed: :icon6: )

Ez az amelyik mellé van egy teljes donorautó? :rolleyes: Nem néz ki rosszul így a képekről.

Elküldve
  On 2012. 01. 29. at 20:05, kori írta:

Ez ám az igazi kocka ;)

Zsolti. Nézted tegnap az Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjét? A Compact Disco továbbjutott a döntőbe :icon10:

nem néztem ! DE nagyon drukkolok nekik!!!!!! ;)
Elküldve
  On 2012. 01. 30. at 21:19, ivannorbi írta:

Tiu!

Hogyan műxik ez a műszaki kitolás? Ha jól emlékszem,Te szoktál élni ezzel a lehetőséggel...

ne tologasd! ugorj le vele és tuti lesz rá ! ;)
Elküldve
  On 2012. 01. 29. at 20:43, Tiu írta:

Nekem is az ugrott be, a 80-as évek design-ja, minden szögletes kívül-belül. :) (a kormányról, váltóról egyből a Skoda Faforit jelent meg előttem :lipssealed: :icon6: )

Ez az amelyik mellé van egy teljes donorautó? :rolleyes: Nem néz ki rosszul így a képekről.

igen az ! 1 db. van a hahun ! igazi japanishekoczka vash ;)
Elküldve
  On 2012. 01. 30. at 21:19, ivannorbi írta:

Tiu!

Hogyan műxik ez a műszaki kitolás? Ha jól emlékszem,Te szoktál élni ezzel a lehetőséggel...

Hát úgy, hogy ha "műszaki" problémája van az autónak, akkor csak "kitolni" lehet a garázsból/udvarból... :D

Elküldve
  On 2012. 01. 31. at 12:10, Lomha 8V írta:

Hát úgy, hogy ha "műszaki" problémája van az autónak, akkor csak "kitolni" lehet a garázsból/udvarból... :D

Ejj, de kipihent valaki...

Mintha magamat látnám :goofy:

Elküldve
  On 2012. 01. 30. at 21:48, opzsolt írta:

ne tologasd! ugorj le vele és tuti lesz rá ! ;)

Mikor mehetek? :D Vasárnap jár le a műszaki... :goofy:

Fel kellene rakni egy vonóhorgot is, + van 1-2 dolog, amit rendbe kellene rakni rajta. Amúgy tudom nélkülözni a kocsit, úgyhogy akár ott is hagyhatom hosszabb időre is (1-2 hét).

Elküldve
  On 2012. 02. 01. at 9:46, Lomha 8V írta:
Vonóhorgot arra? A saját súlyát alig bírja el, minek akarod tönkretenni? :D

Azért, mert hátha elvétem a tolatást a kocsid előtt... :evilgrin:

Elküldve
  On 2012. 02. 01. at 9:49, ivannorbi írta:
Azért, mert hátha elvétem a tolatást a kocsid előtt... :evilgrin:

Felesleges ezen problémáznod, mert mindig csak mögötte leszel... :D

Elküldve
  On 2012. 02. 01. at 15:12, Lomha 8V írta:

Felesleges ezen problémáznod, mert mindig csak mögötte leszel... :D

Azért az sem veszélytelen, ha mögötted tolatok... :goofy: ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.