Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

most oké! :P

téli álmot alszik itt mindenki ! akkor most azt írok amit akarok úgy sem olvassa senki sem !

WTF ?????

4 nap után válaszolsz és még kérded, hogy mindenki alszik? :omg: :lol:

Már majdnem elindultam Mohácsra. :icon1:

Elküldve

Tiu.

Kaposvár környékén van vmilyen jó kirándulóhely? Tavasszal össze hozhatnánk vmit felétek.

Majd keresünk valamit, ha itt lesz az ideje. Van több is majd kitaláljuk melyik legyen. (forrásvizes, tavas, szalonnasütős, ilyesmi ;) :icon1: )

Elküldve

4 nap után válaszolsz és még kérded, hogy mindenki alszik? :omg: :lol:

Már majdnem elindultam Mohácsra. :icon1:

vááááow!! :D

van itt élet hejjj! :D :P

Tiv ! Kaposszekcső merre van ? vagyis neked mennyire messze?? van ott egy autó egy kereskedésben . (egy ritka autó)

lehet rá kellene néznem :sneaky:

Elküldve

Majd keresünk valamit, ha itt lesz az ideje. Van több is majd kitaláljuk melyik legyen. (forrásvizes, tavas, szalonnasütős, ilyesmi ;) :icon1: )

minden kell ! forrás,víz,tó,szalonna szalonna????? fogyizok :P az utóbbi akkor részemről nem kell :D
Elküldve

...

Tiv ! Kaposszekcső merre van ? vagyis neked mennyire messze?? van ott egy autó egy kereskedésben . (egy ritka autó)

lehet rá kellene néznem :sneaky:

Tőlünk harmincegynéhány km, Dombóvár mellett. Szólj, ha aktuális. ;)

Elküldve

köszi ! :D

igen Laurel! megyek elhozom aztán elfér a ház előtt :D a továbbiakban meg családi nagy autó lesz belőle :) vagy nem :D

nagyon jó típus szeretem őket. és diesel is.

Elküldve

igen Laurel! megyek elhozom aztán elfér a ház előtt :D a továbbiakban meg családi nagy autó lesz belőle :) vagy nem :D

Ez ám az igazi kocka ;)

Zsolti. Nézted tegnap az Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjét? A Compact Disco továbbjutott a döntőbe :icon10:

Elküldve

Nekem is az ugrott be, a 80-as évek design-ja, minden szögletes kívül-belül. :) (a kormányról, váltóról egyből a Skoda Faforit jelent meg előttem :lipssealed: :icon6: )

Ez az amelyik mellé van egy teljes donorautó? :rolleyes: Nem néz ki rosszul így a képekről.

Elküldve

Ez ám az igazi kocka ;)

Zsolti. Nézted tegnap az Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjét? A Compact Disco továbbjutott a döntőbe :icon10:

nem néztem ! DE nagyon drukkolok nekik!!!!!! ;)
Elküldve

Tiu!

Hogyan műxik ez a műszaki kitolás? Ha jól emlékszem,Te szoktál élni ezzel a lehetőséggel...

ne tologasd! ugorj le vele és tuti lesz rá ! ;)
Elküldve

Nekem is az ugrott be, a 80-as évek design-ja, minden szögletes kívül-belül. :) (a kormányról, váltóról egyből a Skoda Faforit jelent meg előttem :lipssealed: :icon6: )

Ez az amelyik mellé van egy teljes donorautó? :rolleyes: Nem néz ki rosszul így a képekről.

igen az ! 1 db. van a hahun ! igazi japanishekoczka vash ;)
Elküldve

Tiu!

Hogyan műxik ez a műszaki kitolás? Ha jól emlékszem,Te szoktál élni ezzel a lehetőséggel...

Hát úgy, hogy ha "műszaki" problémája van az autónak, akkor csak "kitolni" lehet a garázsból/udvarból... :D

Elküldve

Hát úgy, hogy ha "műszaki" problémája van az autónak, akkor csak "kitolni" lehet a garázsból/udvarból... :D

Ejj, de kipihent valaki...

Mintha magamat látnám :goofy:

Elküldve

ne tologasd! ugorj le vele és tuti lesz rá ! ;)

Mikor mehetek? :D Vasárnap jár le a műszaki... :goofy:

Fel kellene rakni egy vonóhorgot is, + van 1-2 dolog, amit rendbe kellene rakni rajta. Amúgy tudom nélkülözni a kocsit, úgyhogy akár ott is hagyhatom hosszabb időre is (1-2 hét).

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.