brezsy Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 nothing Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 most oké! :P téli álmot alszik itt mindenki ! akkor most azt írok amit akarok úgy sem olvassa senki sem ! WTF ????? 4 nap után válaszolsz és még kérded, hogy mindenki alszik? :omg: :lol: Már majdnem elindultam Mohácsra. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Tiu. Kaposvár környékén van vmilyen jó kirándulóhely? Tavasszal össze hozhatnánk vmit felétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január25, 2012 Megoszt Elküldve Január25, 2012 Tiu. Kaposvár környékén van vmilyen jó kirándulóhely? Tavasszal össze hozhatnánk vmit felétek. Majd keresünk valamit, ha itt lesz az ideje. Van több is majd kitaláljuk melyik legyen. (forrásvizes, tavas, szalonnasütős, ilyesmi ;) :icon1: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 4 nap után válaszolsz és még kérded, hogy mindenki alszik? :omg: :lol: Már majdnem elindultam Mohácsra. :icon1: vááááow!! :D van itt élet hejjj! :D :P Tiv ! Kaposszekcső merre van ? vagyis neked mennyire messze?? van ott egy autó egy kereskedésben . (egy ritka autó) lehet rá kellene néznem :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Majd keresünk valamit, ha itt lesz az ideje. Van több is majd kitaláljuk melyik legyen. (forrásvizes, tavas, szalonnasütős, ilyesmi ;) :icon1: ) minden kell ! forrás,víz,tó,szalonna szalonna????? fogyizok :P az utóbbi akkor részemről nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2012 vááááow!! :D van itt élet hejjj! :D :P Tiv ! Kaposszekcső merre van ? vagyis neked mennyire messze?? van ott egy autó egy kereskedésben . (egy ritka autó) lehet rá kellene néznem :sneaky: Lusta kutya! :D http://hu.wikipedia.org/wiki/Kaposszekcs%C5%91 Milyen autó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Szerintem a Nissan Laurel, azt én is néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2012 Nem rossz... Zsoltinak való csemege ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 ... Tiv ! Kaposszekcső merre van ? vagyis neked mennyire messze?? van ott egy autó egy kereskedésben . (egy ritka autó) lehet rá kellene néznem :sneaky: Tőlünk harmincegynéhány km, Dombóvár mellett. Szólj, ha aktuális. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 köszi ! :D igen Laurel! megyek elhozom aztán elfér a ház előtt :D a továbbiakban meg családi nagy autó lesz belőle :) vagy nem :D nagyon jó típus szeretem őket. és diesel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 köszi ! :D igen Laurel! megyek elhozom aztán elfér a ház előtt :D a továbbiakban meg családi nagy autó lesz belőle :) vagy nem :D nagyon jó típus szeretem őket. és diesel is. Ez ám az igazi kocka ;) Zsolti. Nézted tegnap az Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjét? A Compact Disco továbbjutott a döntőbe :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 köszi ! :D igen Laurel! megyek elhozom aztán elfér a ház előtt :D a továbbiakban meg családi nagy autó lesz belőle :) vagy nem :D nagyon jó típus szeretem őket. és diesel is. Nekem is az ugrott be, a 80-as évek design-ja, minden szögletes kívül-belül. :) (a kormányról, váltóról egyből a Skoda Faforit jelent meg előttem :lipssealed: :icon6: ) Ez az amelyik mellé van egy teljes donorautó? :rolleyes: Nem néz ki rosszul így a képekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2012 Tiu! Hogyan műxik ez a műszaki kitolás? Ha jól emlékszem,Te szoktál élni ezzel a lehetőséggel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Ez ám az igazi kocka ;) Zsolti. Nézted tegnap az Eurovíziós dalfesztivál elődöntőjét? A Compact Disco továbbjutott a döntőbe :icon10: nem néztem ! DE nagyon drukkolok nekik!!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Tiu! Hogyan műxik ez a műszaki kitolás? Ha jól emlékszem,Te szoktál élni ezzel a lehetőséggel... ne tologasd! ugorj le vele és tuti lesz rá ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Nekem is az ugrott be, a 80-as évek design-ja, minden szögletes kívül-belül. :) (a kormányról, váltóról egyből a Skoda Faforit jelent meg előttem :lipssealed: :icon6: ) Ez az amelyik mellé van egy teljes donorautó? :rolleyes: Nem néz ki rosszul így a képekről. igen az ! 1 db. van a hahun ! igazi japanishekoczka vash ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január31, 2012 Megoszt Elküldve Január31, 2012 Tiu! Hogyan műxik ez a műszaki kitolás? Ha jól emlékszem,Te szoktál élni ezzel a lehetőséggel... Hát úgy, hogy ha "műszaki" problémája van az autónak, akkor csak "kitolni" lehet a garázsból/udvarból... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2012 Hát úgy, hogy ha "műszaki" problémája van az autónak, akkor csak "kitolni" lehet a garázsból/udvarból... :D Ejj, de kipihent valaki... Mintha magamat látnám :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január31, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január31, 2012 ne tologasd! ugorj le vele és tuti lesz rá ! ;) Mikor mehetek? :D Vasárnap jár le a műszaki... :goofy: Fel kellene rakni egy vonóhorgot is, + van 1-2 dolog, amit rendbe kellene rakni rajta. Amúgy tudom nélkülözni a kocsit, úgyhogy akár ott is hagyhatom hosszabb időre is (1-2 hét). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Vonóhorgot arra? A saját súlyát alig bírja el, minek akarod tönkretenni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2012 Vonóhorgot arra? A saját súlyát alig bírja el, minek akarod tönkretenni? :D Azért, mert hátha elvétem a tolatást a kocsid előtt... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Azért, mert hátha elvétem a tolatást a kocsid előtt... :evilgrin: Ez qrva nagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Azért, mert hátha elvétem a tolatást a kocsid előtt... :evilgrin: Felesleges ezen problémáznod, mert mindig csak mögötte leszel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2012 Felesleges ezen problémáznod, mert mindig csak mögötte leszel... :D Azért az sem veszélytelen, ha mögötted tolatok... :goofy: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts