Lomha 8V Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karácsonyt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Mi is Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek. :devlish: (Ez a kép... majdnem megijedtem. :lol: Bejön az oldal és betölti a képernyőt egy nem semmi hátsó. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog karit ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Mi is Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek. :devlish: (Ez a kép... majdnem megijedtem. :lol: Bejön az oldal és betölti a képernyőt egy nem semmi hátsó. :D ) egy nagy far ! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Mi is békés karácsonyt kívánunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Boldog ünnepeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December24, 2011 Megoszt Elküldve December24, 2011 Nyugodt Karácsonyt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2011 Én is kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Urak! X14NZ motort keres egy barátom, ha valaki tud ilyenről, ne tartsa magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Boldog Új Évet, Mediterrán Klub! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Boldogat kívánunk mi is mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2011 Boldog Új Évet, Mediterrán Klub! :lol: Igen, boldog, könnyebb, probléma-, és balesetmentes új évet Mindenkinek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Urak! X14NZ motort keres egy barátom, ha valaki tud ilyenről, ne tartsa magában. No olyat nem tudok, de van nálam egy marék jókívánság, ezt most jól szétszórom! BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 BÚÉK! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 B.U.É.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2012 Megoszt Elküldve Január1, 2012 cső! nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem a év elejét .nem akarok politizálni .mert nem értek hozzá . de ami itt jön,,,, na az nem lesz pici, nem lesz gyenge, és nem nem nagyon tűnik jónak. ettől függetlenül , kívánok mindenkinek: jót ,boldogat, sokat,nagyot, egészségeset, szépet meg ilyeneket . ha így ennyinek a fele meglenne már jobb lenne sok minden. kezdem úgy érezni hogy nem sok keresnivalóm van itt ebben a rommárabolt országban..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Nem kell a duma Kori, próbálgattad a sper-t... :D Ha a fiam mögöttem van, akkor nincs állatkodás :lol: , csak ha Danával vagyunk kettesben, mert ő imád a körforgalomban kilinccsel előre autózni :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Ha a fiam mögöttem van, akkor nincs állatkodás :lol: , csak ha Danával vagyunk kettesben, mert ő imád a körforgalomban kilinccsel előre autózni :D Csak idő kérdése, hogy a legifjabb is előbb utóbb kívánja a driftet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Csak idő kérdése, hogy a legifjabb is előbb utóbb kívánja a driftet.... Kivánja ő,csak még nem tudja :lol: Tegnap is megállt a Rekord és volt ám torok hang :D.Reki elindult egy két nyafi és csönd,mély alvás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 cső! nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem a év elejét .nem akarok politizálni .mert nem értek hozzá . de ami itt jön,,,, na az nem lesz pici, nem lesz gyenge, és nem nem nagyon tűnik jónak. ettől függetlenül , kívánok mindenkinek: jót ,boldogat, sokat,nagyot, egészségeset, szépet meg ilyeneket . ha így ennyinek a fele meglenne már jobb lenne sok minden. kezdem úgy érezni hogy nem sok keresnivalóm van itt ebben a rommárabolt országban..... Így utólag is Boldogabb,szebb jövőt. Nem értelek Zsolti,dübörög a gazdaság,"szárnyal" a forint,a fizetés meg havonta mínusz 20.000,- nettóban.Kell ennél több? :lol: "...azér van hogy a szegény embereknek MEGLEGYEN TEREMTVEEEEEE!!!!!..."Háát mi folyik itt Gyöngyösön?!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 cső! ... kezdem úgy érezni hogy nem sok keresnivalóm van itt ebben a rommárabolt országban..... ... és itthon vagy még? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 ... és itthon vagy még? :rolleyes: hali ! :) még igen ! :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 ez most ne megy nekem ??? valami nem oké itt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 most oké! :P téli álmot alszik itt mindenki ! akkor most azt írok amit akarok úgy sem olvassa senki sem ! :D. :P WTF ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts