Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Lomha 8V írta:
Boldog szülinapot Norbi! Mi van a hullaszállítóval, megy még? Füstöl, ahogy kell? :P

Köszi! :D

Ha elindul, akkor megy :P Füst az van :D

Meg kell nézetnem az önindítót, mert van, hogy csak nyekeg egy-kettőt, oszt semmi. Aztán pár próbálkozás után simán indít...

A rozsda is dolgozik rendesen, a mocitetőről lemostam a lakkozást, szerdán elhagytam az egyik indexbúrát, tegnap Pesten leesett az egyik hátsó sárvédőbetét, a napellenző is elfáradt, így csak lóg (de már van helyette másik), úgyhogy elég patkány stílusú a gép. De ezek ellenére kapott ajándékba egy vonóhorgot, februárban felkerül rá, oszt dolgozhat rendesen... :D

Elküldve
  ivannorbi írta:
Köszi! :D

Ha elindul, akkor megy :P Füst az van :D

Meg kell nézetnem az önindítót, mert van, hogy csak nyekeg egy-kettőt, oszt semmi. Aztán pár próbálkozás után simán indít...

A rozsda is dolgozik rendesen, a mocitetőről lemostam a lakkozást, szerdán elhagytam az egyik indexbúrát, tegnap Pesten leesett az egyik hátsó sárvédőbetét, a napellenző is elfáradt, így csak lóg (de már van helyette másik), úgyhogy elég patkány stílusú a gép. De ezek ellenére kapott ajándékba egy vonóhorgot, februárban felkerül rá, oszt dolgozhat rendesen... :D

Na, szegény. Meg lesz büntetve. :P A Kadett is kezd rendben lenni, sok mindent meg kellett csinálni rajta, az állás betett neki. De már alakul azért. Most elrakom télre, de remélem közben sikerül ezt-azt csinálgatni rajta. Tavasszal már szeretném ültetve látni, normális felnikkel. Meg bevásárolok hozzá egy lámpa nélküli hűtőrácsot meg egy sima első lököst. Nagyon jók a pótrefik a rácsban, brutál röntgenfényük van, de nem túl szép szerintem. Egy mozdulat a csere, csak akkor rakom be a refist ha éjjel megyek vele. Az első lökösön meg a lámpamosó miatt ilyen nagy bütykök vannak, hát az sem valami szép. Ráadásul sosem használok lámpamosót, úgyhogy felesleges is. Persze megtartom, mert D Kadettben igazi ritkaság a lámpamosó, de nem rakom fel.

Elküldve
  Lomha 8V írta:
Na, szegény. Meg lesz büntetve. ;) A Kadett is kezd rendben lenni, sok mindent meg kellett csinálni rajta, az állás betett neki. De már alakul azért. Most elrakom télre, de remélem közben sikerül ezt-azt csinálgatni rajta. Tavasszal már szeretném ültetve látni, normális felnikkel. Meg bevásárolok hozzá egy lámpa nélküli hűtőrácsot meg egy sima első lököst. Nagyon jók a pótrefik a rácsban, brutál röntgenfényük van, de nem túl szép szerintem. Egy mozdulat a csere, csak akkor rakom be a refist ha éjjel megyek vele. Az első lökösön meg a lámpamosó miatt ilyen nagy bütykök vannak, hát az sem valami szép. Ráadásul sosem használok lámpamosót, úgyhogy felesleges is. Persze megtartom, mert D Kadettben igazi ritkaság a lámpamosó, de nem rakom fel.

Még nem is láttam élőben az új szerzeményed... ;)

• 3 weeks later...
Elküldve
  ivannorbi írta:
Nagy a csend errefelé ;)

Mindenki megvan?

Még élünk. :lol: ;)

Ma téliesitettem a zöld szörnyeteget, legalább is megkapta a téli gumit, egy kis átnézést és szilikont az ajtógumikra. :lol:

Máskor szoktam várni a kerékcserével amíg leesik a hó, de most nincs kedvem fagyoskodni. :lol:

Elküldve

Mi is megvagyunk. Tegnap Milán meg lett keresztelve. Rekord hengerfejezve lesz, majd az első futóművet újítom fel. Omegán hátsó kerékcsapágyat kellene cserélnem, de nehezen visz râ a lélek, mert nagyon nehéz munka.

Elküldve
  Tiu írta:
Még élünk. :lol: ;)

Ma téliesitettem a zöld szörnyeteget, legalább is megkapta a téli gumit, egy kis átnézést és szilikont az ajtógumikra. ;)

Máskor szoktam várni a kerékcserével amíg leesik a hó, de most nincs kedvem fagyoskodni. :lol:

Szerintem én most hétvégén fogom felhúzni a téli bakancsokat. Majd meglátjuk, hogy milyen időt jósolnak...

kori írta:
Mi is megvagyunk. Tegnap Milán meg lett keresztelve. Rekord hengerfejezve lesz, majd az első futóművet újítom fel. Omegán hátsó kerékcsapágyat kellene cserélnem, de nehezen visz râ a lélek, mert nagyon nehéz munka.

Jól van, látom azért a gyereket előrébb vetted a vasaknál... :lol:

Te "kis" autószerelő :lol:

Elküldve
  ivannorbi írta:
Jól van, látom azért a gyereket előrébb vetted a vasaknál... :lol:

Te "kis" autószerelő :lol:

Láttad a Facebookra felrakott képet a keresztelőről?Na nézd meg és utána állíts sorrendet:) ;) ;) :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve
  Lomha 8V írta:
Mit érdekel az téged? Ki akarsz vonulni mobil szerelőműhellyel? :lol:

faxom akar annyit dógozni :lol: így sem vagyok elég egyedül.....

ha a balcsin lenne jó lenne akkor jobban tolnák a korpát a szponzorok :lol:

Lomha 8V írta:
Hát igen, ezt én is meg szoktam kapni az asszonytól. Mondjuk nem ilyen horderejű kérdésekben! ;)

megnőősűűltél? :lol:

KORI! telszám nemjött mailban hejjj! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.