ivannorbi Elküldve Szeptember20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Nem is arra gondoltam, hogy sportkocsikat aláznék vele, de nem hiszem, hogy sokan kinéznék belőle a 10 mp alatti százat. Tiszta női autó kinézete van. A 102LE-s papíron 9,6 alatt százon van, ezt pedig 129 lovasnak írják. Mondjuk nem tudom, hogy mitől lenne annyi, ráadásul a saját tömeg is gyanúsan kevés. De jól hangzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Nem is arra gondoltam, hogy sportkocsikat aláznék vele, de nem hiszem, hogy sokan kinéznék belőle a 10 mp alatti százat. Tiszta női autó kinézete van. A 102LE-s papíron 9,6 alatt százon van, ezt pedig 129 lovasnak írják. Mondjuk nem tudom, hogy mitől lenne annyi, ráadásul a saját tömeg is gyanúsan kevés. De jól hangzik. Úgy tudja, hogy turbós. A Daihatsu úttörője a kis turbós benzines autóknak. Biztos jó, de az összkerék visszafogja rendesen. Jópofa városi kocsi lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Úgy tudja, hogy turbós. A Daihatsu úttörője a kis turbós benzines autóknak. Biztos jó, de az összkerék visszafogja rendesen. Jópofa városi kocsi lehet. 129 pacisat turbósban se találtam a neten. ITT egész részletesen le van írva a modelltörténet. Amúgy pont az összkerék miatt találtam rá. De ez biztos, hogy a hátrányára válik? Indulásnál szerintem praktikusabb, ha az összes kerék dolgozik... Ha csak az elsőt hajtaná, akkor az hamarabb kipörögne. Hármastól fölfelé viszont már valószínűleg tényleg visszafogja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 129 pacisat turbósban se találtam a neten. ITT egész részletesen le van írva a modelltörténet. Amúgy pont az összkerék miatt találtam rá. De ez biztos, hogy a hátrányára válik? Indulásnál szerintem praktikusabb, ha az összes kerék dolgozik... Ha csak az elsőt hajtaná, akkor az hamarabb kipörögne. Hármastól fölfelé viszont már valószínűleg tényleg visszafogja... Na, utánanéztem ennek a kocsinak, mert piszkálta a csőrömet, hogy ez milyen öszvér. Szerencsére itt az üzletben elég komoly programok állnak rendelkezésemre, amikben az összes autó benne van részletesen. Ebből a fajtából a legerősebb 103 lovas volt, nincs belőle erősebb. A többi adat stimmel. Biztos megtuningolták Svájcban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Na, utánanéztem ennek a kocsinak, mert piszkálta a csőrömet, hogy ez milyen öszvér. Szerencsére itt az üzletben elég komoly programok állnak rendelkezésemre, amikben az összes autó benne van részletesen. Ebből a fajtából a legerősebb 103 lovas volt, nincs belőle erősebb. A többi adat stimmel. Biztos megtuningolták Svájcban! :lol: Én találtam 120 lovasat is, bár az elég spéci (raliváltozat) volt. Az utcai verzió 102 lovas, pl. EZ. Az ára sem rossz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Nem valami szép (főleg az eleje), de ha igaz a teljesítményadat, akkor egy egész jó kis élményautócska lehet... Nem lenne rossz a Zasszonynak :lol: . Feliratok le, aztán gondolkozhatnának a nagylegények, hogy mi alázta le őket a lámpánál... :lol: olyan lehet mint egy suzuki csak daihatsu áron . japók jó autók ezt tudjuk ennek fényében ez sem lehet rossz ! a forma szokás kérdése én pl. nyitott vagyok mindenre amiben van részlet ami megfog . a teljesítménye gondolom mert turbós azért ennyi de értek benne némi elírást is hozzáteszem nem ismerem ezt a darabot viszont a dajhi az jó kocsi az biztos ! egy barátomnak (isten nyugasztalja szegényt)volt egy öregebb példánya első gen. sharade az pl. egy kívánatos kis autó volt ,kimondottan városi jószág de az autópályán is ment rendesen ! hiba kb. nulla volt vele. padig volt vagy 25 éves ..... négykerekes suzuki van még ? mintha lenne. lehet azért ott kutakodnék márcsak az alkatrész árak miatt is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 olyan lehet mint egy suzuki csak daihatsu áron . japók jó autók ezt tudjuk ennek fényében ez sem lehet rossz ! a forma szokás kérdése én pl. nyitott vagyok mindenre amiben van részlet ami megfog . a teljesítménye gondolom mert turbós azért ennyi de értek benne némi elírást is hozzáteszem nem ismerem ezt a darabot viszont a dajhi az jó kocsi az biztos ! egy barátomnak (isten nyugasztalja szegényt)volt egy öregebb példánya első gen. sharade az pl. egy kívánatos kis autó volt ,kimondottan városi jószág de az autópályán is ment rendesen ! hiba kb. nulla volt vele. padig volt vagy 25 éves ..... négykerekes suzuki van még ? mintha lenne. lehet azért ott kutakodnék márcsak az alkatrész árak miatt is..... A kis szusik viszkósak (az SX4 már nem), azzal pedig nem szimpatizálok. Ez pedig nem az. Uppsz, egy régebbi verzió Talán még pofásabb is egy kicsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 ez még olcsóbb is . nézzük meg ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 ez még olcsóbb is . nézzük meg ! Sajnos nem megy az olyan gyorsan :D Még nem jött meg a hitelünk, csak nézelődök, hogy mit lenne érdemes venni. De ez tényleg szimpatikusnak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 A kis szusik viszkósak (az SX4 már nem), azzal pedig nem szimpatizálok. Ez pedig nem az. Uppsz, egy régebbi verzió Talán még pofásabb is egy kicsit. :D Minél többet nézem, annál szimpibb ez a vas. A Suzukinak viszont nagy előnye az alkatrészellátás, és hogy bontva is könnyű találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Minél többet nézem, annál szimpibb ez a vas. A Suzukinak viszont nagy előnye az alkatrészellátás, és hogy bontva is könnyű találni. Nekem is :D A mobile.de-n fent van közel 100db. Igaz, ebből csak 6 összkerekes. Ui: Amúgy Te (meg a "pereputtyod") nem nagyon férnél bele... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Minél többet nézem, annál szimpibb ez a vas. A Suzukinak viszont nagy előnye az alkatrészellátás, és hogy bontva is könnyű találni. Norbi ! az SX4 amúgy egy nagyon jó autó ! (azt simán bevállalnám) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Az SX4 nekünk sajnos még drága. Ráadásul kis autónak nagy, nagynak meg kicsi. Amúgy néztem már, írnak róla jót is meg rosszat is. A jelenlegi elképzelés a közeljövőben második autónak egy kis összkerekes (pl. Daihatsu Sirion v. Terios, esetleg Swift v. Ignis), aztán néhány éven belül egy nagyobb a hullaszállító helyett. Ez valami összkerekes kombi (Octavia, Passat, Subaru), "SUV" (Duster, Vitara, Frontera), esetleg valami egyterű (?) lenne. Nézegettem még a Honda HRV, CRV-ket, de azok megint az a kategória, mint az SX4... A HRV mondjuk még beleférne a kicsi kategóriába (mondjuk akkor már az SX4-nek is bele kellene, de az árban a duplája a Hondának) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember23, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 Insignia-ból van 4x4... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2011 :P De félnék ezektől az új csodáktól. Mennyi baj lesz ezekkel 5-10 év múlva?!... Az árukról nem is beszélve :D ... Az Octaviaból meg a Passatból sem merném megvenni a PD TDI-ket, csak a régebbi TD-ket, de azok pár év múlva már csak a koruk miatt is elég neccesek lesznek (most is jól meg kell nézni őket) A Duster-rel is ez a bajom, amúgy szimpatikus járgány. Na nem kinézetre, de az egyéb tulajdonságai nem rosszak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nekem is :D A mobile.de-n fent van közel 100db. Igaz, ebből csak 6 összkerekes. Ui: Amúgy Te (meg a "pereputtyod") nem nagyon férnél bele... :P :P Subaru Justy-ként keresd, már én is gondolkodtam erősen egy ilyenen, télre, barátnőnek tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 :P De félnék ezektől az új csodáktól. Mennyi baj lesz ezekkel 5-10 év múlva?!... Az árukról nem is beszélve :D ... Az Octaviaból meg a Passatból sem merném megvenni a PD TDI-ket, csak a régebbi TD-ket, de azok pár év múlva már csak a koruk miatt is elég neccesek lesznek (most is jól meg kell nézni őket) A Duster-rel is ez a bajom, amúgy szimpatikus járgány. Na nem kinézetre, de az egyéb tulajdonságai nem rosszak. Pedig az még kinézetre sem olyan szörnyű, szerintem. Legalábbis én elvagyok a formavilágával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Boldog születésnapot Norbi. :P :P (hol tart a lakás és autó projekt?) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2011 Boldog születésnapot Norbi. :P :D (hol tart a lakás és autó projekt?) :D Köszi szépen! ;-) A kis Sirion-t elvitték a héten :P , a lóvé sajnos még nem érkezett meg. Így a pecó is lassan halad, csak javítgatok ezt-azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Boldog szülinapot! Mikor koccintunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október16, 2011 Boldog szülinapot! Mikor koccintunk? Köszi! Miért, itt vagy Pécsen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Nem tudtam, hogy ma van... akkor ajándékba adtam volna a kisebb tételt. :P :D Boldog szülinapot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2011 Megoszt Elküldve Október16, 2011 Mi is nagyon sok boldogat kívánunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2011 Nem tudtam, hogy ma van... akkor ajándékba adtam volna a kisebb tételt. :D :D Boldog szülinapot. :P HÁT... :P Csak a kisebbet? :D Jó az így. Köszi szépen! Mi is nagyon sok boldogat kívánunk :D THX! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Boldog szülinapot Norbi! Mi van a hullaszállítóval, megy még? Füstöl, ahogy kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts