Lomha 8V Elküldve Július16, 2011 Megoszt Elküldve Július16, 2011 Látom felbaxott ez az út! :icon4: Pedig jobb ha hozzászokunk, mert jobb nem lesz mostanában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Mi ma értünk haza BW-ről. Igaz vasárnap már vége volt, de önnan mentünk nyaralni a Tisza-tóhoz. Hát soha többet. Az úthálózat minősíthetetlen volt ! Volt hogy 15 km-es szakaszt egy óra alatt tettünk meg. Hazafelé pedig Újszász után vitt rá a gps egy olyan útra, hogy ha vki mesél róla, elküldöm a pcsába, hogy ne kamuzzon. Jött szembe a kamion, és egyszercsak a kamion fülkéjének a fele eltűnt. Pontosabban belement egy gödörbe. Majd próbálok képeket feltolni, vagy keresni a neten. Én tavaly voltam így, amikor Erdélybe mentünk, Marosvásárhely felé voltak olyan kátyúk, hogy szabályosan szlalomozni kellett, hiba nélkül, mert amúgy végzetes lett volna, olyan mélyek voltak. Arra gondoltam végig, hogyha egyszer innen hazajutunk épségben(felni és tengelytörés nélkül), akkor az csodával határos lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Mi ma értünk haza BW-ről. Igaz vasárnap már vége volt, de önnan mentünk nyaralni a Tisza-tóhoz. Hát soha többet. Az úthálózat minősíthetetlen volt ! Volt hogy 15 km-es szakaszt egy óra alatt tettünk meg. Hazafelé pedig Újszász után vitt rá a gps egy olyan útra, hogy ha vki mesél róla, elküldöm a pcsába, hogy ne kamuzzon. Jött szembe a kamion, és egyszercsak a kamion fülkéjének a fele eltűnt. Pontosabban belement egy gödörbe. Majd próbálok képeket feltolni, vagy keresni a neten. baxki :D kamion ? mi??? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Hazafelé pedig Újszász után vitt rá a gps egy olyan útra, hogy ha vki mesél róla, elküldöm a pcsába, hogy ne kamuzzon. Jött szembe a kamion, és egyszercsak a kamion fülkéjének a fele eltűnt. Pontosabban belement egy gödörbe. Majd próbálok képeket feltolni, vagy keresni a neten. Én is jártam már arra, az valami vicc! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 nem gyenge jelenség az az út :D erdélyben én is voltam olyan úton ami nem út . nem értettem hogy az ott tényleg út vagy mifene. több mint ilyesztő volt ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Sziasztok, Estleg valaki tud pécsett vagy a közeli vonzáskörzetébe egy normális szerelôt aki ért is a diesel opel astra f-hez. Jelen pillanatban az autó nagyárpádon van az opeleseknél, róluk nem tudok véleményt mondani mert most járok itt elöszôr. De ha esetleg valaki már szereltette itt az autóját és meg tudná osztani a véleményét tapasztalatát azt meg köszönném. Üdv i Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2011 Hali! Hát, az itteni csapaton belül csak én vagyok "olajkályhás", de még nem vittem ilyen jellegű hibával szerelőhöz, úgyhogy nincs tapasztalatom e téren. Illetve még egyhapsi-nak volt Isuzu-s F Astra-ja, de már lecserélte. Diesel-es problémája nem tudom, hogy volt-e :D üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mazsi 40 Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Sziasztok, Estleg valaki tud pécsett vagy a közeli vonzáskörzetébe egy normális szerelôt aki ért is a diesel opel astra f-hez. Jelen pillanatban az autó nagyárpádon van az opeleseknél, róluk nem tudok véleményt mondani mert most járok itt elöszôr. De ha esetleg valaki már szereltette itt az autóját és meg tudná osztani a véleményét tapasztalatát azt meg köszönném. Üdv i szevazs a nagyárpádi dizelest nem ismerem egvszer 15 éve volt vele rosz tapasztalatom, de nem messze töle tudok jo normális mühelyt Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2011 Itt is közzétehetnéd, előbb-utóbb engem is érdekelni fog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kid Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 szevazs a nagyárpádi dizelest nem ismerem egvszer 15 éve volt vele rosz tapasztalatom, de nem messze töle tudok jo normális mühelyt A kis-disel-re gondolsz ami nem messze van onnan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mazsi 40 Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 A kis-disel-re gondolsz ami nem messze van onnan? nem továb és csak telefonnal lehet bejutni Attilánk hivják Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Én Hirdre hordom az Omegám Merkl Rolandhoz. Ha kell a száma szívesen elküldöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 nem továb és csak telefonnal lehet bejutni Attilánk hivják ...és ennyi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2011 ...és ennyi? :D Mé vetté dízelt? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Én Hirdre hordom az Omegám Merkl Rolandhoz. Ha kell a száma szívesen elküldöm. Én Mohácsra a Zsoltihoz. ;) Hiába, kicsi a világ. :icon4: Mé vetté dízelt? :icon4: Még nincs olyan hangja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2011 Még nincs olyan hangja. :D És füstje? :icon4: A menetteljesítményt már meg se merem kérdezni... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 És füstje? :icon4: A menetteljesítményt már meg se merem kérdezni... ;) Füstje se nincsen. ;) Előre vagy hátra? :D (vagy széllel szemben?) :icon4: Látom nem hagysz hozzászólás számot gyarapítani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2011 Látom nem hagysz hozzászólás számot gyarapítani. :D De nem ám... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mazsi 40 Elküldve Július20, 2011 Megoszt Elküldve Július20, 2011 ...és ennyi? :D ha kel ltovábbi info dobj egy mailt szivesen válaszolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Kori, láthattam ma Pécsen szüleid Rekord-ját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Kori, láthattam ma Pécsen szüleid Rekord-ját? Igen. Benn voltak ma. A lakóautó parkoló pályán van, mert elég erősen ereszt a hűtője. Elvileg azt is megcsináltatták a mohácsi úton lévő hűtőjavítónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Igen. Benn voltak ma. A lakóautó parkoló pályán van, mert elég erősen ereszt a hűtője. Elvileg azt is megcsináltatták a mohácsi úton lévő hűtőjavítónál. Mindjárt kiszúrtam azt a fénylő, szép színű Rekordkát, szép nagy kerékkel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mazsi 40 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 szevazstok nem tud valaki kadett gsi.hez gyujtáselosztot vagy váltót Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Mindjárt kiszúrtam azt a fénylő, szép színű Rekordkát, szép nagy kerékkel. :icon4: Sokszor a hangját előbb ki lehet szúrni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július24, 2011 Megoszt Elküldve Július24, 2011 srácok olyan felnit keresek ami 4x114.3 osztókör peremes acél vagy alu, mindenféle megoldás érdekel főleg ET nulla! vagy ilyesmi okosság. most jön a kérdés minek. no vettem egy Datsun Bluebird kombit 1984 es hátsó kerekes laprugós diesel . valami patkányt kellene építenem :D nagy benzinest nem akartam 400 körüli benzin árak miatt..... ha valamit láttok akkor jöhet az infó ! köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts