brezsy Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Köszönöm mindenkinek. Norbi attól, hogy nem írtam, azért még figyelek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2011 Köszönöm mindenkinek. Norbi attól, hogy nem írtam, azért még figyelek :D Akkó jó! :D Mára meg boldog névnapot! (Bár erős a gyanúm, hogy nem ma tartod, de ettől még lehet boldog ez a Zoltán nap is) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Sziasztok, az Omis szekcióban nincs valakinek egy felesleges BC-s ablaktörlő kapcsolója, jó áron? :D A sedané is jó, nincs hátul mivel törölni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Sziasztok, az Omis szekcióban nincs valakinek egy felesleges BC-s ablaktörlő kapcsolója, jó áron? :D A sedané is jó, nincs hátul mivel törölni. :D Sajna nincs. De ha tanácsolhatom, akkor sebességszabályozósat keress, a hozzá való relével. Pár hete egy Calibrás hirdetett kompletten 5e-ért, ami sztem bagó érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2011 Nekem 10 köbös. 2x szoktam tölteni egy évben ( tavaly 3 volt). Most 3in1 tablettám van, ami mellé elvileg nem kell semmit adagolnom. Az 5 db tabletta 3500 körül volt, és egy tabletta kb 3 hetet bír. Ha algagátlót is teszek hozzá, abból kb 1,5 üveg kell egy szezonban, aminek literje egy ezres körül van. Nem olcsó mulatság, de ha hetente kétszer elmenne a család strandra, akkor az többe kerülne. Ráadásul ez itthon van, nem ugat be senki, ha ruhátlanul akarok lubickolni. Nem beszélve arról, milyen jól esik fürdeni egyet alvás előtt. Teljesen lehűti a testet és nem izzadok mint egy kutya alvás helyett. Ez a mostani medencéd nagyobb, mint amit anno szétkapott a kutya? Mi az előnye az egy méterrel nagyobb átmérőjű medencének a kisebbel szemben? Nem igazán tudom elképzelni, hogy mit lehet csinálni egy 4,6m átmérőjű medencében, amit mondjuk egy 3,6m-esben nem? Úszni egyikben sem lehet, ülni meg mindkettőben. Vagy a kisebben összeérnek a lábak? Nem utolsó sorban majdnem dupla annyi víz kell bele, ergo dupla annyi vegyszer... Szóval kicsit hajlok a kisebb felé, ami meglenne 20-ból, míg a nagyobb 50-ből (ehhez pluszban van létra is)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Ez a mostani medencéd nagyobb, mint amit anno szétkapott a kutya? Mi az előnye az egy méterrel nagyobb átmérőjű medencének a kisebbel szemben? Nem igazán tudom elképzelni, hogy mit lehet csinálni egy 4,6m átmérőjű medencében, amit mondjuk egy 3,6m-esben nem? Úszni egyikben sem lehet, ülni meg mindkettőben. Vagy a kisebben összeérnek a lábak? Nem utolsó sorban majdnem dupla annyi víz kell bele, ergo dupla annyi vegyszer... Szóval kicsit hajlok a kisebb felé, ami meglenne 20-ból, míg a nagyobb 50-ből (ehhez pluszban van létra is)... Több a hátránya, mint előnye a nagynak. De én beülve jobban érzem magam ebben. Nem utolsó sorban több játék fér el benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2011 Több a hátránya, mint előnye a nagynak. De én beülve jobban érzem magam ebben. Nem utolsó sorban több játék fér el benne :D Mondjuk akinek nagy kocsija van, annak a nagy medence dukál! Az Omega mellett eltörpülne a 3 és feles medence... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június25, 2011 Több a hátránya, mint előnye a nagynak. De én beülve jobban érzem magam ebben. Nem utolsó sorban több játék fér el benne :D És az mindegy, hogy Bestway vagy Intex? Most mindkettő egy 20-as. Van különbség minőségre? Az utóbbi picit magasabb (15 centivel), viszont nem adnak hozzá takaróponyvát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 És az mindegy, hogy Bestway vagy Intex? Most mindkettő egy 20-as. Van különbség minőségre? Az utóbbi picit magasabb (15 centivel), viszont nem adnak hozzá takaróponyvát. Sztem az Intex valamivel erősebb. Takaróponyva max 2 évet bír, utána úgyis elszakad. Nekem mikor 1 hetet rajta volt a ponyva rossz idő miatt, beposhadt alatta a víz. A koszt meg nem tartja távol, mert ha letakarod a medencét, a ponyván lévő lyukakon átfolyík a víz, mikor szeded le a takaróponyvát, a vísszafolyó víz úgyis belemossa a medencébe a koszt. Létra csak akkor hiányzik, mikor gyerekek másznának be. A felnőttek simán át tudják lépni a peremet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Jennersdorf: opel, sör, pálinka, pipa, sár, por, Kojak, buli, képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június27, 2011 Olyan a placc, mintha terepjáró-találkozóra mentetek volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 :icon4: a lepattanót elkaptad ma tied az öt pont ! :D Zsolti. Itt az omegabontós srác elérhetősége: gaboromega@gmail.com ; 0036705907855 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2011 Hát, a Zsolti papa már május 4 óta nem jelentkezett be a fórumra... :D Bár lehet, hogy bejelentkezés nélkül járt erre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Hát, a Zsolti papa már május 4 óta nem jelentkezett be a fórumra... :icon4: Bár lehet, hogy bejelentkezés nélkül járt erre... Privátot akartam neki küldeni, de nincs engedélyezve :D De a lényeg, hogy jön Blitzre :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Privátot akartam neki küldeni, de nincs engedélyezve :D De a lényeg, hogy jön Blitzre :icon4: AJJAJJ.Eszméletlen mennyiségű jövedéki adó fog akkor befojni az állambácsihoz.Kojak lesz valami hazai? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 AJJAJJ.Eszméletlen mennyiségű jövedéki adó fog akkor befojni az állambácsihoz.Kojak lesz valami hazai? Mocskos alkoholisták... :D :icon4: Lesz hát. :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Július1, 2011 Megoszt Elküldve Július1, 2011 Zsolti. Itt az omegabontós srác elérhetősége: gaboromega@gmail.com ; 0036705907855 sziasztok! gsizoli meg most bont egy 2.5td omegát. ha érdekel titeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2011 Hurrá, majdnem együtt lesz az egész csapat. :D Norbi majd gondolunk rád, gondolom az új házikó elvitte a pénzt. Szerintem 9 körül érünk oda Zsoltihoz, én szeretnék mielőbb odaérni Blitzre, hogy tudjunk valami jó helyet találni a sátornak. :icon4: Hát, azért maradt még valami (egy kis családi kőccsön), de azt is van hová tenni... Másrészről holnap este irány Fonyód, a Zasszony már nagyon szeretne találkozni a tesójával, szombaton meg ismerőslátogatásra megyünk Kaposvárra. Úgyhogy Blitz nélkül is sűrű lesz ez a hétvége. Érezzétek jól magatokat (meg egymást :icon4: )! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Hát, azért maradt még valami (egy kis családi kőccsön), de azt is van hová tenni... Másrészről holnap este irány Fonyód, a Zasszony már nagyon szeretne találkozni a tesójával, szombaton meg ismerőslátogatásra megyünk Kaposvárra. Úgyhogy Blitz nélkül is sűrű lesz ez a hétvége. Érezzétek jól magatokat (meg egymást :icon4: )! A párod mintha mindig az opeltalikra szervezne rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Hát, azért maradt még valami (egy kis családi kőccsön), de azt is van hová tenni... Másrészről holnap este irány Fonyód, a Zasszony már nagyon szeretne találkozni a tesójával, szombaton meg ismerőslátogatásra megyünk Kaposvárra. Úgyhogy Blitz nélkül is sűrű lesz ez a hétvége. Érezzétek jól magatokat (meg egymást :icon4: )! Jó hétvégét nektek is. ;) Nézzétek meg otthon leszünk-e? :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július6, 2011 A párod mintha mindig az opeltalikra szervezne rá ;) Ja, jól ráérez az időpontokra :icon4: Nézzétek meg otthon leszünk-e? :icon4: :D OK. Mi a pontos címetek? A kulcs a lábtörlő alatt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Jó hétvégét nektek is. :icon4: Nézzétek meg otthon leszünk-e? :icon4: :D Bocs hogy beleszólok, Te kaposvári vagy? Csak mert szüleim Somogyban laknak, gyakran járok arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2011 Ugyanaz, ahonnan a kádat vittük a hullaszállítóval. ;) :icon4: Hogy gondolod? :D A virágcserépben. :icon4: Nem találtuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Ezt nem mi készítettük, de a lényeg látható. Újszász és Abony közti út, pest megyei szakasza: http://findallvideo.com/jszszabony-kztti-t...z/id/1687315442 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Egy cikk a témában: http://www.miabonyunk.hu/cikkek/2011/05/07..._Ujszasz_kozott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts