ivannorbi Elküldve Június5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2011 Azért majd holnap rákérdezek, adják-e vatera nélkül is, ha felveszik a telefont. Ha be kell menni akkor lehet, csak kedden érek oda. :D Én is megpróbálhatom felhívni őket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Én is megpróbálhatom felhívni őket... Akkor ketten hívjuk őket. :D Szerk.: hívlak, ha van valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2011 Akkor ketten hívjuk őket. :D Szerk.: hívlak, ha van valami OK! Az a legbiztosabb... Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Az átmérőre mekkora? (Nincs kedvem számolgatni...) Na most majdnem bevállaltam, de aztán néztem a térképen, elég nagy kitérő lenne Kaposvár, pedig szombat reggel menek lefelé, üres kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2011 Na most majdnem bevállaltam, de aztán néztem a térképen, elég nagy kitérő lenne Kaposvár, pedig szombat reggel menek lefelé, üres kocsival. Köszi, de szerintem megoldjuk Tiuval :D Akkor ketten hívjuk őket. :D Szerk.: hívlak, ha van valami Picit jegeljük a dolgot, mert a kollégámnak van egy jónak tűnő ajánlata (használt, de komolyabb gépre), lehet, hogy inkább azt veszem meg. Szerk: Köszi Tiu a segítőkészséget (és a "pipás ember"-nek is), de úgy tűnik megköttetik a biznisz a kollégámmal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Köszi, de szerintem megoldjuk Tiuval :D Picit jegeljük a dolgot, mert a kollégámnak van egy jónak tűnő ajánlata (használt, de komolyabb gépre), lehet, hogy inkább azt veszem meg. Szerk: Köszi Tiu a segítőkészséget (és a "pipás ember"-nek is), de úgy tűnik megköttetik a biznisz a kollégámmal :D OK, ahogy jobb Neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Az átmérőre mekkora? (Nincs kedvem számolgatni...) 465cm az átmérő, és 90cm magas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Hétvégén jön valaki Jennersdorf-ba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2011 Részemről negatív. Idén max. Balaton lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Részemről negatív. Idén max. Balaton lesz... Mi lesz BW-el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2011 Nem igazán terveztem, azt sem tudom, hol lesz, de úgy rémlik, hogy megint messze... :D Sajnos pénzhiány van, meg sok meló is lesz a telken :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2011 OK, ahogy jobb Neked. :D Jobb lett így... "Bika" ez a használt 1500W-os fűnyíró, az a műanyag Bosch valószínűleg már rég összefosta volna magát a placcon... 465cm az átmérő, és 90cm magas. A régi kisebb volt, nem? Amúgy jobbak ezek a felfújhatós gumimedencék, mint a merevfalúak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Nem igazán terveztem, azt sem tudom, hol lesz, de úgy rémlik, hogy megint messze... :D Sajnos pénzhiány van, meg sok meló is lesz a telken :P Lehet jobb volt a szálloda. :lol: A telek ezzel jár, azért néha ki lehet kapcsolódni, csak szólj nekünk. :D :D Jobb lett így... "Bika" ez a használt 1500W-os fűnyíró, az a műanyag Bosch valószínűleg már rég összefosta volna magát a placcon... Jobb is, ha erősebb, mint az éppen csak összerakott valamik. A lényeg, hogy megfelel. :lol: Ja, a BW Szegeden lesz, vagyis Szeged mellett nem sokkal. Oda elmegyünk és még Lánycsókra ha lesz dátum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2011 Lehet jobb volt a szálloda. :D A telek ezzel jár, azért néha ki lehet kapcsolódni, csak szólj nekünk. :D :D Az a baj, hogy kicsit többe lett a telek, mint szerettük volna. Ha kicsit rendberakjuk, jöhettek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Az a baj, hogy kicsit többe lett a telek, mint szerettük volna. Ha kicsit rendberakjuk, jöhettek :D Az a telek lett amiről mutattál képet, vagy másik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2011 Az a telek lett amiről mutattál képet, vagy másik? Már nem emlékszem melyik volt, EZT vettük meg. Helyileg ITT van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
merleges Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Helló mindenki. Nekem van egy 2005 1.9 CDTI vectra c. 150 Le változat. A problémám: amikor a kulcsot izzitás után elforgatom a kocsi nem hördül fel hanem három dudaszó+ vészvillogó és minden kikapcsol. Mintha lopnám a saját kocsim. A kulcsban uj elem van az akksi jó. Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Helló mindenki. Nekem van egy 2005 1.9 CDTI vectra c. 150 Le változat. A problémám: amikor a kulcsot izzitás után elforgatom a kocsi nem hördül fel hanem három dudaszó+ vészvillogó és minden kikapcsol. Mintha lopnám a saját kocsim. A kulcsban uj elem van az akksi jó. Mi lehet a gond? Szia. Sajnos nem tudok épkézláb választ. Próbáld meg a Vectra C topikban. Amúgy üdv nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2011 Ugyan mostanában nem nagyon járt errefelé, de azért: Boldog szülinapot Brezsy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2011 Ugyan mostanában nem nagyon járt errefelé... Ez mondjuk jópár emberkére igaz. Elég nagy a pangás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Héjó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2011 Héjó :D Kicsit bővebben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Ugyan mostanában nem nagyon járt errefelé, de azért: Boldog szülinapot Brezsy! :D Csatlakozunk, sok boldog szülinapot! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Már nem emlékszem melyik volt, EZT vettük meg. Helyileg ITT van. Szerintem ez volt az, ehhez kerestél terepjárót is, nem? :D Nincs közel a belvároshoz, viszont nagyon messze sincs. :D Gondolom nincs nagy zaj, nyugodt környéknek tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2011 A másik, amit néztünk, az a szomszéd ház volt. A távolság nem nagy a belvárostól (6-7km), ennek ellenére szinte az erdőben van. Sajnos az orfűi út a szemben lévő domboldalon van, úgyhogy a kocsik, de főleg a motorok hangja eléggé áthallatszik, de ezt kibírjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts