Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
A csúnya az, hogy nem is kell neki :D

Igazad lett. :D A 256-os fék már nem is kellett neki. B)

Ezzel a 14"-os felnivel nem lehet feltenni, mert beleér, így maradt a kopasz 236-os.

Pedig hátra is kapott volna tárcsát, de nem kap :D , mert a felni marad. :)

Megosztás:

Igazad lett. :D A 256-os fék már nem is kellett neki. B)

Ezzel a 14"-os felnivel nem lehet feltenni, mert beleér, így maradt a kopasz 236-os.

Pedig hátra is kapott volna tárcsát, de nem kap :D , mert a felni marad. :)

Azért tedd el a fékeket, mert lehet egyszercsak jön egy bogár, és inkább felnit is cserélsz a fékkel :D

Megosztás:

• 2 weeks later...
Basszuskulcs. Nekem nem hullaszállítóm van :D Nem fér be ilyen nagy terjedelmű cucc.

Ráadásul tartályt szállítasz a fél csomitartóban...

A jó időre való tekintettel, ma fel lett állítva a medence. Így már minden adott egy jó kis bulihoz :D

Ha már szóba került a medence.

Kb. mennyit kell rákölteni egy éveben? Gondolok itt a klórozásra, algairtásra, szűrésre.

Megosztás:

Tiu papa!

Nem jársz mostanában Pécs felé? :D

Nem terveztem, de megkérdezem, jár-e arra valaki. :D

Ha leütöd, hogyan tovább? (fizetés, stb.) :D

A jó időre való tekintettel, ma fel lett állítva a medence. Így már minden adott egy jó kis bulihoz :lol:

Jó is az, :lol: :P és a kemping asztal? :D :lol:

Megosztás:

Ráadásul tartályt szállítasz a fél csomitartóban...

Ha már szóba került a medence.

Kb. mennyit kell rákölteni egy éveben? Gondolok itt a klórozásra, algairtásra, szűrésre.

Nekem 10 köbös. 2x szoktam tölteni egy évben ( tavaly 3 volt). Most 3in1 tablettám van, ami mellé elvileg nem kell semmit adagolnom. Az 5 db tabletta 3500 körül volt, és egy tabletta kb 3 hetet bír. Ha algagátlót is teszek hozzá, abból kb 1,5 üveg kell egy szezonban, aminek literje egy ezres körül van. Nem olcsó mulatság, de ha hetente kétszer elmenne a család strandra, akkor az többe kerülne. Ráadásul ez itthon van, nem ugat be senki, ha ruhátlanul akarok lubickolni. Nem beszélve arról, milyen jól esik fürdeni egyet alvás előtt. Teljesen lehűti a testet és nem izzadok mint egy kutya alvás helyett.

Megosztás:

Nem terveztem, de megkérdezem, jár-e arra valaki. :D

Ha leütöd, hogyan tovább? (fizetés, stb.) :D

Utalhatom a pénzt akár Neked, akár a boltnak is.

Ha nem jön senki Pécsre, esetleg fel tudnád adni postán? Ha jól néztem, akkor 1700-be beleférne a postadíj, nem ám 8000-be, mint ahogy a vaterán írják...

Megosztás:

Jó, akkor ugorj el Kaposvára is, és hozz el nekem egy fűnyírót a Praktikerből... :D

Azért majd holnap rákérdezek, adják-e vatera nélkül is, ha felveszik a telefont. Ha be kell menni akkor lehet, csak kedden érek oda. :D

Utalhatom a pénzt akár Neked, akár a boltnak is.

Ha nem jön senki Pécsre, esetleg fel tudnád adni postán? Ha jól néztem, akkor 1700-be beleférne a postadíj, nem ám 8000-be, mint ahogy a vaterán írják...

Megoldható a posta is, persze fel tudom adni. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.