ivannorbi Elküldve Május4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2011 Annyi előnye azért van, hogy ha talira ezzel jössz, és véletlenül bepiálsz, bedobjuk a hullaszállítóba, és hazaviszlek kocsistól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Azért annyira nem kicsi! Legalább 2x nagyobb mint egy kispolski... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2011 Jól van, elhiszem, de muszáj beszólnom valamiért. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 nem kicsi ez ! és nagyon jó kis verdák ezek ! afrikában ezer rohangál egy utcában ma is. és nem kicsi :D egyébként meg nem divat ma már a nagy autó . minek azt feleslegesen tankolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2011 afrikában ezer rohangál egy utcában ma is. DODGEM-eznek velük? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 :D a lepattanót elkaptad ma tied az öt pont ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Jól van, elhiszem, de muszáj beszólnom valamiért. :D :) Hozod a formádat, kákabelű! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2011 Hát nem szeretném, hogy csalódjatok bennem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Megvan a műszaki. :D Most két évig a zöld szörnyeteg nem kap semmit!!! :) Csak még a felniket a jövő héten, azután ... :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Megvan a műszaki. :D Most két évig a zöld szörnyeteg nem kap semmit!!! :) Csak még a felniket a jövő héten, azután ... :D :D B) A csúnya az, hogy nem is kell neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Nem is kék: Link to comment Megosztás: More sharing options...
babu Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Igyunk Whiskey-s Cola-t....... Most mehetek nyugdíjba, vagy nem????? Ja és be kellene fizetnem a tagságit, mert a tesóm "kiherél".... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2011 Látom, mindjárt a lényegre tértél... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 A csúnya az, hogy nem is kell neki :D Igazad lett. :D A 256-os fék már nem is kellett neki. B) Ezzel a 14"-os felnivel nem lehet feltenni, mert beleér, így maradt a kopasz 236-os. Pedig hátra is kapott volna tárcsát, de nem kap :D , mert a felni marad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Igazad lett. :D A 256-os fék már nem is kellett neki. B) Ezzel a 14"-os felnivel nem lehet feltenni, mert beleér, így maradt a kopasz 236-os. Pedig hátra is kapott volna tárcsát, de nem kap :D , mert a felni marad. :) Azért tedd el a fékeket, mert lehet egyszercsak jön egy bogár, és inkább felnit is cserélsz a fékkel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2011 Tiu papa! Nem jársz mostanában Pécs felé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Tiu papa! Nem jársz mostanában Pécs felé? :D Én holnap Pestre, kedden Szigetvárra megyek, tehát járok Pécsett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2011 Én holnap Pestre, kedden Szigetvárra megyek, tehát járok Pécsett :D Jó, akkor ugorj el Kaposvára is, és hozz el nekem egy fűnyírót a Praktikerből... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Jó, akkor ugorj el Kaposvára is, és hozz el nekem egy fűnyírót a Praktikerből... :D Basszuskulcs. Nekem nem hullaszállítóm van :D Nem fér be ilyen nagy terjedelmű cucc. A jó időre való tekintettel, ma fel lett állítva a medence. Így már minden adott egy jó kis bulihoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2011 Basszuskulcs. Nekem nem hullaszállítóm van :D Nem fér be ilyen nagy terjedelmű cucc. Ráadásul tartályt szállítasz a fél csomitartóban... A jó időre való tekintettel, ma fel lett állítva a medence. Így már minden adott egy jó kis bulihoz :D Ha már szóba került a medence. Kb. mennyit kell rákölteni egy éveben? Gondolok itt a klórozásra, algairtásra, szűrésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Tiu papa! Nem jársz mostanában Pécs felé? :D Nem terveztem, de megkérdezem, jár-e arra valaki. :D Ha leütöd, hogyan tovább? (fizetés, stb.) :D A jó időre való tekintettel, ma fel lett állítva a medence. Így már minden adott egy jó kis bulihoz :lol: Jó is az, :lol: :P és a kemping asztal? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Ráadásul tartályt szállítasz a fél csomitartóban... Ha már szóba került a medence. Kb. mennyit kell rákölteni egy éveben? Gondolok itt a klórozásra, algairtásra, szűrésre. Nekem 10 köbös. 2x szoktam tölteni egy évben ( tavaly 3 volt). Most 3in1 tablettám van, ami mellé elvileg nem kell semmit adagolnom. Az 5 db tabletta 3500 körül volt, és egy tabletta kb 3 hetet bír. Ha algagátlót is teszek hozzá, abból kb 1,5 üveg kell egy szezonban, aminek literje egy ezres körül van. Nem olcsó mulatság, de ha hetente kétszer elmenne a család strandra, akkor az többe kerülne. Ráadásul ez itthon van, nem ugat be senki, ha ruhátlanul akarok lubickolni. Nem beszélve arról, milyen jól esik fürdeni egyet alvás előtt. Teljesen lehűti a testet és nem izzadok mint egy kutya alvás helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2011 Nem terveztem, de megkérdezem, jár-e arra valaki. :D Ha leütöd, hogyan tovább? (fizetés, stb.) :D Utalhatom a pénzt akár Neked, akár a boltnak is. Ha nem jön senki Pécsre, esetleg fel tudnád adni postán? Ha jól néztem, akkor 1700-be beleférne a postadíj, nem ám 8000-be, mint ahogy a vaterán írják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Jó, akkor ugorj el Kaposvára is, és hozz el nekem egy fűnyírót a Praktikerből... :D Azért majd holnap rákérdezek, adják-e vatera nélkül is, ha felveszik a telefont. Ha be kell menni akkor lehet, csak kedden érek oda. :D Utalhatom a pénzt akár Neked, akár a boltnak is. Ha nem jön senki Pécsre, esetleg fel tudnád adni postán? Ha jól néztem, akkor 1700-be beleférne a postadíj, nem ám 8000-be, mint ahogy a vaterán írják... Megoldható a posta is, persze fel tudom adni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2011 Nekem 10 köbös. Az átmérőre mekkora? (Nincs kedvem számolgatni...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts