kori Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Kirándulhatnánk egyet a Mecsekben (pl tévétoronytól a kilátóteraszig), vagy sétálhatnánk a belvárosban. Jó időt mutat a hétvégére. Lomhának szerzünk tolókocsit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Kirándulhatnánk egyet a Mecsekben (pl tévétoronytól a kilátóteraszig), vagy sétálhatnánk a belvárosban. Jó időt mutat a hétvégére. Lomhának szerzünk tolókocsit <_< OKés, a hétvégééig kiderül, aztán egyeztetünk, hogy mikor hol. Valami nyársas dolog nem játszik be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Lehetne egy szalonnasütést is beiktatni, csak nem tudom a Mecsekben hol van rá lehetőség. Ivannorbi jogy állsz a dologhoz? Sztem mi hoznánk a lányunkat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2011 Lehetne egy szalonnasütést is beiktatni, csak nem tudom a Mecsekben hol van rá lehetőség. Ivannorbi jogy állsz a dologhoz? Sztem mi hoznánk a lányunkat is. Nekem a vasárnap nem jó, de a szombat szóba jöhet. A TV-toronytól nem messze van a Kis-Tubesi kilátó, ott van tűzrakóhely is. A Zasszony ügyeletben lesz, úgyhogy valószínűleg én is viszem az utánfutót (illetve előlfutót). Ha rakunk tüzet, akkor biztos szívesen eljön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Nekem a vasárnap nem jó, de a szombat szóba jöhet. A TV-toronytól nem messze van a Kis-Tubesi kilátó, ott van tűzrakóhely is. A Zasszony ügyeletben lesz, úgyhogy valószínűleg én is viszem az utánfutót (illetve előlfutót). Ha rakunk tüzet, akkor biztos szívesen eljön... Mi is szombatra gondoltunk. Erre a kilátóra céloztam. Ez még nincs túl messze a TV toronytól. Ha van tűzrakó hely az nagyon király B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2011 Mi is szombatra gondoltunk. Erre a kilátóra céloztam. Ez még nincs túl messze a TV toronytól. Ha van tűzrakó hely az nagyon király B) Ott van a kép közepén :D Csak időben el kell foglalni, mert gondolom már is pályázik rá... Egy kis kedvcsináló... Mondjuk nem nagy a valószínűsége, hogy ilyen látványban lesz részünk (nyilván a kilátásra gondolok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2011 Anitának boldog szülinapot!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Anitának boldog szülinapot!!! :D Csatlakozunk, boldog szülinapot! :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Boldog szülinapot Ani! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2011 Köszi, hogy gondoltatok rám, de sajnos nem jó. Most vették le a gipszemet és pont erre a napra összedobnak nekem a haverok egy "leagipsszel" grillezős, sütős, berúgós bulit. Amúgy elmennék, már vezethetek is. B) Meddig volt rajtad a gipsz? Ha jól számolom kb. 6 hétig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Pont addig! Azt mondták, hogy nagyon gyorsan gyógyult, még nem nagyon láttak ilyet, ilyen törésnél. Hát hiába, kemény vagyok mint a Tarzan sarka! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2011 inkább farka... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Köszöni szépen a jókívánságokat. Lomha, nincs kedved eljönni Pécsre? Ha van, akkor szivesen kerülünk arra, és elviszünk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Most olvastam a másik topikot, és meg is kaptam a választ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Lomha, ha lesz időm reggel, vagy délután, elmehetek a tárcsákért? B) Ha már a közelben leszek, a telefont nem vetted ma fel. (biztos volt jobb dolgod) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Tud valaki Pécsett olyan helyet, ahol hangszórót javítanak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Mert szó volt róla: F Astra Lengéscsillapító . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2011 Mert szó volt róla: F Astra Lengéscsillapító . Jó árak, de szintszabályozóst nem látok. Ahhoz még hozzájönne egy nulla a végére. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Jó árak, de szintszabályozóst nem látok. Ahhoz még hozzájönne egy nulla a végére. :D Sztem olyat nem is tud. Az Omegába nagy kedvezménnyel 34e körül van darabja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2011 Sztem olyat nem is tud. Az Omegába nagy kedvezménnyel 34e körül van darabja B) Olyat szerintem se. Az csak gyáriban létezhet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Képek a talizós topikban Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április9, 2011 is beszéltünk. Nem gyenge B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2011 gyík Kicsit konkrétabban: fali gyík. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Jók lettek a képek. Mi is jól éreztük magunk. A sok sült szalonna annyira szomjas volt, hogy estig legalább négy liter vizet lenyomtam, utánna meg egész éjjel rahangáltam a mellékhelységbe B) Jó hogy ott volt Ivánka is, mert Danával nagyon jól elvoltak. Kisasszony beült az autóba és két perc múlva már aludt is. Igaz este minket sem kellett altatni. A hely pedig tényleg gyönyörű volt, csak ne az a lepra népség lakna arra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Zsolti, nagyon sok boldog névnapot! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts