gergolabs Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Hát ez durva. Jobbulást kívánok! Ja meg nemcsak testi, de lelki felépülést is!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Kösz az invitálást! Alkalomadtán bármi előfordulhat. Csak nem hiányzik egy korelnök? :D Még az is jól jöhet. :) Bár nem sokkal nyertél. :D Alkalom lesz néhány idén is, remélem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Jobbulást kívánunk mi is. Ha tudunk vmit segíteni szólj. Javaslom a mélyen tisztelt cartársaknak, hogy ha Lomha urat hazaengedik, akkor tegyük tiszteletüket nála. Már ha ő is beleegyezik. ... Látogatási tilalom van jelenleg, az influenza miatt. Amúgy a traumatológián vagyok. Ha hazaengednek, akkor látogatható leszek. ... A látogatást szívesen megtesszük, ha ezzel is segítünk. Ha lesz időpont írjatok, mehetünk együtt. Lomha szólj ha hazaértél, addig nem szeretnénk zavarni, és jobbulást még egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mai dunántúli napló első oldalon cikkezett a történtekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Jobbulást kívánok Lomha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Mai dunántúli napló első oldalon cikkezett a történtekről.meg a blikk is :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Hazaértem végre. Aki gondolja, nyugodtan jöhet látogatni! Csak előtte majd szóljatok ide, nehogy pont kontrollon legyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Hazaértem végre. Aki gondolja, nyugodtan jöhet látogatni! Csak előtte majd szóljatok ide, nehogy pont kontrollon legyek. Hát barátom, elnézve a képeket, valóban nagy találkozás lehetett. Sajnálom az ismerősödet, meg a vasat is. Bár elég messzi vagyok, de hamarosan mennem kell le Baranyába, akkor lehet megkereslek egy tiszteletadásra. Kitartás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Hát barátom, elnézve a képeket, valóban nagy találkozás lehetett. Sajnálom az ismerősödet, meg a vasat is. Bár elég messzi vagyok, de hamarosan mennem kell le Baranyába, akkor lehet megkereslek egy tiszteletadásra. Kitartás! Ok haver, gyere nyugodtan. Amúgy hülyeséget írnak az újságok, nem voltunk jóban a sráccal. Ismertük egymást, az igaz, de ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2011 Hazaértem végre. Aki gondolja, nyugodtan jöhet látogatni! Csak előtte majd szóljatok ide, nehogy pont kontrollon legyek. Ja, vagy "könyvtárban", mi?! <_< :D :D Amúgy hülyeséget írnak az újságok, nem voltunk jóban a sráccal. Ismertük egymást, az igaz, de ennyi. Úgy sokkal megdöbbentőbb a hír... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Gyökerek ezek, minden hülyeséget összeírnak. Ma voltam kontrollon, helyrejövök valszeg, de nem egyhamar. A lehető legrosszabb bokatörésem van, micsoda öröm. De annyi baj legyen, örülök, hogy élek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Hazaértem végre. Aki gondolja, nyugodtan jöhet látogatni! Csak előtte majd szóljatok ide, nehogy pont kontrollon legyek. Jobbulást, máshonnan hallottam a balesetet, most olvasom hogy rólad van szó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2011 Gyökerek ezek, minden hülyeséget összeírnak. Ma voltam kontrollon, helyrejövök valszeg, de nem egyhamar. A lehető legrosszabb bokatörésem van, micsoda öröm. De annyi baj legyen, örülök, hogy élek. :D Majd együtt bicegünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Majd együtt bicegünk :lol: Még bicegsz? Pedig nem most volt gipszed... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2011 Még bicegsz? Pedig nem most volt gipszed... :lol: Ez már sosem lesz a régi... Igaz, illene gyógytornára járnom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Ez már sosem lesz a régi... Igaz, illene gyógytornára járnom :D Akkos nyomás tornászni! :D Gondolom nem viccből küldtek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2011 Persze, aztán ott is összetöröm magam :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Jobbulást, máshonnan hallottam a balesetet, most olvasom hogy rólad van szó... :lol: Hát igen, sajnos megszíttam. Ilyen az élet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Persze, aztán ott is összetöröm magam :lol: :) Hát Te képes is lennél rá! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2011 Hát Te képes is lennél rá! :lol: :D Jól van, látom az elméd nem sérült komolyan! :) Igaz, már nincs is hová romlania :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Jól van, látom az elméd nem sérült komolyan! :D Igaz, már nincs is hová romlania :D Akkor olyan mint a jóképűségem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 srácok lesz egy B vectra 1.6 os eco tec 2000 évj. bontásra egész pontosan az a baja hogy rossz oldalon van a kormány van benne klíma meg vaj belső ami koszos de olcsó ! a motorja baba !!! ha valami kell szólj ! valami spoiler is van rajta küszöb izémizé ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Rendezgettem a videókat itthon és hát mit találtam köztük... Remélem nem gond, hogy így megosztom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 srácok lesz egy B vectra 1.6 os eco tec 2000 évj. bontásra egész pontosan az a baja hogy rossz oldalon van a kormány van benne klíma meg vaj belső ami koszos de olcsó ! a motorja baba !!! ha valami kell szólj ! valami spoiler is van rajta küszöb izémizé ..... helló! érdekelne a szervószivattyú, valamint a szelepfedél alatt található egyik cső, a szerelőm szerint kartergázvisszavezető, nekem fogalmam sincs mi az :D (ha kell van rakok fel fotót melyikre gondoltam) Először egy árat kérnék rájuk, ha megfelelő akkor andrew el is hozná tőled hétvégén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Boldog nőnapot lányok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts