opzsolt Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 ha esetleg ugyan onnan lenne elektromos tetőablak motorja, fedlapja, kapcsolója, az meg nekem kéne. az nincsen sajna. <_< térkép lámpás van de nem a forgatható. de még majd meg nézem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 az nincsen sajna. <_< térkép lámpás van de nem a forgatható. de még majd meg nézem . Igazából tökmindegy. Mennyiért tehetem magamévá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Boldog Zsuzsinapot kívánunk Tivadar oldalbordának <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2011 Boldog Zsuzsinapot kívánunk Tivadar oldalbordának <_< Én is minden szépet és jót kívánok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február19, 2011 Lomha! Van készleten abból a fajta helyzetjelző led-ből, amit Nálatok vettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Boldog Zsuzsinapot kívánunk Tivadar oldalbordának <_< Én is minden szépet és jót kívánok! :D Köszi-köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Kicsit elkésve, de boldog névnapot Zsuzsi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Lomha! Van készleten abból a fajta helyzetjelző led-ből, amit Nálatok vettem? Van! Ugorj be valamikor. Csak előtte hívjál fel, hogy biztos bent legyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február20, 2011 Megoszt Elküldve Február20, 2011 Kicsit elkésve, de boldog névnapot Zsuzsi! <_< Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február20, 2011 Van! Ugorj be valamikor. Csak előtte hívjál fel, hogy biztos bent legyek. OK. Köszi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Hát ezt megszoptam, én vagyok a súlyos sérült- http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulva...lesetben-361795 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2011 Hát ezt megszoptam, én vagyok a súlyos sérült- http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulva...lesetben-361795 :D :) :D Húúú bazzz!!! Hát fogadd őszinte részvétem. <_< Nagyon-nagyon nem irigyellek. Több okból se. :D Amúgy "jól" vagy? Már amennyire ezek után lehetsz... Mennyire súlyos a sérülésed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Hát ezt megszoptam, én vagyok a súlyos sérült- http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulva...lesetben-361795 Azt a büdös krva életbe <_< Mi bajod lett? Bazz az autód TK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 :D :) :D Húúú bazzz!!! Hát fogadd őszinte részvétem. <_< Nagyon-nagyon nem irigyellek. Több okból se. :D Amúgy "jól" vagy? Már amennyire ezek után lehetsz... Mennyire súlyos a sérülésed? A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! :D Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2011 A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! <_< Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval! Nem kell valami? Szólj nyugodtan, nem tart semeddig beugranom. Látogatható vagy estefelé? 18 óra után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! :D Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval! Nem is tudok mit mondani, hihetetlen. <_< Jobbulást kívánunk Neked, és tényleg, ha valamiben tudunk segíteni, szólj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Vaazzzz <_< Jobbulást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Hinnye Lomha! Jobbulást! Mi a manó történt? Ha szabad kérdeznem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 Jobbulást kívánunk mi is. Ha tudunk vmit segíteni szólj. Javaslom a mélyen tisztelt cartársaknak, hogy ha Lomha urat hazaengedik, akkor tegyük tiszteletüket nála. Már ha ő is beleegyezik. Melyik osztályon fekszel? Lesz még műtéted? Remélem nem lesz maradandó sérülésed. A motor nem is volt vmilyen nagy gép. Max 250-esnek néz ki a maradványa. Amúgy ismerted a csávót aki belédment? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Látogatási tilalom van jelenleg, az influenza miatt. Amúgy a traumatológián vagyok. Ha hazaengednek, akkor látogatható leszek. A motor valami kicsi gép volt, de jó gyorsan tudott menni. Harkány és Siklós között frontálisan nekem jött, teljes gázon. Ismertem a srácot, nem messze lakott tőlünk. Rögtön szörnyethalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Látogatási tilalom van jelenleg, az influenza miatt. Amúgy a traumatológián vagyok. Ha hazaengednek, akkor látogatható leszek. A motor valami kicsi gép volt, de jó gyorsan tudott menni. Harkány és Siklós között frontálisan nekem jött, teljes gázon. Ismertem a srácot, nem messze lakott tőlünk. Rögtön szörnyethalt. Gyakran olvasgatom a "Langyi Klub" dolgait. Ma talán nem kellett volna, szörnyűek még a képek is. Nem irigyellek. Az események közepében tehetetlennek lenni... Huhh! Fel a fejjel! Jobbulást és hatalmas lelki erőt kívánok! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Huh Lomha baszki (leszögezem tudom, hogy ki vagy, de téged sem ismernélem meg személyesen - ezt most azért mondom ilyen bátran, mert úgyis le vagy nyugizva :D ) Szóval a mantások nevében is jobbulást kívánok - a kocsid... áhh... :D baszki... sajnálom... Hihetetlen, hogy megúsztad élve! Biztos valami nagy dologra vagy hivatva... Tényleg sok erőt, kitartást kívánok és gyors gyógyulást! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Gyakran olvasgatom a "Langyi Klub" dolgait. ... Látom tag lettél, legutóbb mikor láttalak a "Hosszú vita bla bla bla"-ban, még nem voltál az. Üdv a klubban. :) :D <_< Ha nem riaszt el a :D , mi is szívesen látunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Látom tag lettél, legutóbb mikor láttalak a "Hosszú vita bla bla bla"-ban, még nem voltál az. Üdv a klubban. :D :D <_< Ha nem riaszt el a :D , mi is szívesen látunk. :D Kösz az invitálást! Alkalomadtán bármi előfordulhat. Csak nem hiányzik egy korelnök? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 nagyon brutál képek :D le voltam döbbenve mikor Kori hívott és mesélte a témát <_< hirtelen felvillantak a kérdőjelek . baszki Lomha qvanagy (dolgozó lány így í fórum...) nagy szerencséd van !!!!!!!!!!! őrnagyalotok neketek ,, volt akkor . sajnos a srácnak nem :D isten segítse útjait. gyógyulgass pihengess ! jobbulást ! (megnézve így a képeket látszik hogy nem egy szétrohadt kaszni volt a néhai vasad és egyben ez is a nagy szerencse . és a seh megfogta a motorost ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts