opzsolt Elküldve Február18, 2011 Elküldve Február18, 2011 ha esetleg ugyan onnan lenne elektromos tetőablak motorja, fedlapja, kapcsolója, az meg nekem kéne. az nincsen sajna. <_< térkép lámpás van de nem a forgatható. de még majd meg nézem .
Lomha 8V Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 az nincsen sajna. <_< térkép lámpás van de nem a forgatható. de még majd meg nézem . Igazából tökmindegy. Mennyiért tehetem magamévá?
kori Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Boldog Zsuzsinapot kívánunk Tivadar oldalbordának <_<
ivannorbi Elküldve Február19, 2011 Szerző Elküldve Február19, 2011 Boldog Zsuzsinapot kívánunk Tivadar oldalbordának <_< Én is minden szépet és jót kívánok! :D
ivannorbi Elküldve Február19, 2011 Szerző Elküldve Február19, 2011 Lomha! Van készleten abból a fajta helyzetjelző led-ből, amit Nálatok vettem?
Tiu Elküldve Február19, 2011 Elküldve Február19, 2011 Boldog Zsuzsinapot kívánunk Tivadar oldalbordának <_< Én is minden szépet és jót kívánok! :D Köszi-köszi. :D
Lomha 8V Elküldve Február20, 2011 Elküldve Február20, 2011 Kicsit elkésve, de boldog névnapot Zsuzsi! <_<
Lomha 8V Elküldve Február20, 2011 Elküldve Február20, 2011 Lomha! Van készleten abból a fajta helyzetjelző led-ből, amit Nálatok vettem? Van! Ugorj be valamikor. Csak előtte hívjál fel, hogy biztos bent legyek.
Tiu Elküldve Február20, 2011 Elküldve Február20, 2011 Kicsit elkésve, de boldog névnapot Zsuzsi! <_< Köszi. :D
ivannorbi Elküldve Február20, 2011 Szerző Elküldve Február20, 2011 Van! Ugorj be valamikor. Csak előtte hívjál fel, hogy biztos bent legyek. OK. Köszi! <_<
Lomha 8V Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Hát ezt megszoptam, én vagyok a súlyos sérült- http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulva...lesetben-361795
ivannorbi Elküldve Február23, 2011 Szerző Elküldve Február23, 2011 Hát ezt megszoptam, én vagyok a súlyos sérült- http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulva...lesetben-361795 :D :) :D Húúú bazzz!!! Hát fogadd őszinte részvétem. <_< Nagyon-nagyon nem irigyellek. Több okból se. :D Amúgy "jól" vagy? Már amennyire ezek után lehetsz... Mennyire súlyos a sérülésed?
kori Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Hát ezt megszoptam, én vagyok a súlyos sérült- http://www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulva...lesetben-361795 Azt a büdös krva életbe <_< Mi bajod lett? Bazz az autód TK.
Lomha 8V Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 :D :) :D Húúú bazzz!!! Hát fogadd őszinte részvétem. <_< Nagyon-nagyon nem irigyellek. Több okból se. :D Amúgy "jól" vagy? Már amennyire ezek után lehetsz... Mennyire súlyos a sérülésed? A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! :D Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval!
ivannorbi Elküldve Február23, 2011 Szerző Elküldve Február23, 2011 A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! <_< Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval! Nem kell valami? Szólj nyugodtan, nem tart semeddig beugranom. Látogatható vagy estefelé? 18 óra után?
Tiu Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! :D Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval! Nem is tudok mit mondani, hihetetlen. <_< Jobbulást kívánunk Neked, és tényleg, ha valamiben tudunk segíteni, szólj!
mackosajt Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Hinnye Lomha! Jobbulást! Mi a manó történt? Ha szabad kérdeznem?
kori Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Jobbulást kívánunk mi is. Ha tudunk vmit segíteni szólj. Javaslom a mélyen tisztelt cartársaknak, hogy ha Lomha urat hazaengedik, akkor tegyük tiszteletüket nála. Már ha ő is beleegyezik. Melyik osztályon fekszel? Lesz még műtéted? Remélem nem lesz maradandó sérülésed. A motor nem is volt vmilyen nagy gép. Max 250-esnek néz ki a maradványa. Amúgy ismerted a csávót aki belédment?
Lomha 8V Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Látogatási tilalom van jelenleg, az influenza miatt. Amúgy a traumatológián vagyok. Ha hazaengednek, akkor látogatható leszek. A motor valami kicsi gép volt, de jó gyorsan tudott menni. Harkány és Siklós között frontálisan nekem jött, teljes gázon. Ismertem a srácot, nem messze lakott tőlünk. Rögtön szörnyethalt.
Zachi Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Látogatási tilalom van jelenleg, az influenza miatt. Amúgy a traumatológián vagyok. Ha hazaengednek, akkor látogatható leszek. A motor valami kicsi gép volt, de jó gyorsan tudott menni. Harkány és Siklós között frontálisan nekem jött, teljes gázon. Ismertem a srácot, nem messze lakott tőlünk. Rögtön szörnyethalt. Gyakran olvasgatom a "Langyi Klub" dolgait. Ma talán nem kellett volna, szörnyűek még a képek is. Nem irigyellek. Az események közepében tehetetlennek lenni... Huhh! Fel a fejjel! Jobbulást és hatalmas lelki erőt kívánok! Üdv.
manta Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Huh Lomha baszki (leszögezem tudom, hogy ki vagy, de téged sem ismernélem meg személyesen - ezt most azért mondom ilyen bátran, mert úgyis le vagy nyugizva :D ) Szóval a mantások nevében is jobbulást kívánok - a kocsid... áhh... :D baszki... sajnálom... Hihetetlen, hogy megúsztad élve! Biztos valami nagy dologra vagy hivatva... Tényleg sok erőt, kitartást kívánok és gyors gyógyulást! <_<
Tiu Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Gyakran olvasgatom a "Langyi Klub" dolgait. ... Látom tag lettél, legutóbb mikor láttalak a "Hosszú vita bla bla bla"-ban, még nem voltál az. Üdv a klubban. :) :D <_< Ha nem riaszt el a :D , mi is szívesen látunk. :D
Zachi Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 Látom tag lettél, legutóbb mikor láttalak a "Hosszú vita bla bla bla"-ban, még nem voltál az. Üdv a klubban. :D :D <_< Ha nem riaszt el a :D , mi is szívesen látunk. :D Kösz az invitálást! Alkalomadtán bármi előfordulhat. Csak nem hiányzik egy korelnök? :)
opzsolt Elküldve Február24, 2011 Elküldve Február24, 2011 nagyon brutál képek :D le voltam döbbenve mikor Kori hívott és mesélte a témát <_< hirtelen felvillantak a kérdőjelek . baszki Lomha qvanagy (dolgozó lány így í fórum...) nagy szerencséd van !!!!!!!!!!! őrnagyalotok neketek ,, volt akkor . sajnos a srácnak nem :D isten segítse útjait. gyógyulgass pihengess ! jobbulást ! (megnézve így a képeket látszik hogy nem egy szétrohadt kaszni volt a néhai vasad és egyben ez is a nagy szerencse . és a seh megfogta a motorost )
Recommended Posts