Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

ivannorbi

Recommended Posts

:D :) :D

Húúú bazzz!!!

Hát fogadd őszinte részvétem. <_<

Nagyon-nagyon nem irigyellek. Több okból se. :D

Amúgy "jól" vagy? Már amennyire ezek után lehetsz... Mennyire súlyos a sérülésed?

A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! :D Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval!

Megosztás:

A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! <_< Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval!

Nem kell valami?

Szólj nyugodtan, nem tart semeddig beugranom.

Látogatható vagy estefelé? 18 óra után?

Megosztás:

A honvédban fekszem, bokatörés, kinyílott a szám, össze kellett varrni, tele vagyok zúzódással és a rohadt üveg szanaszét vágott. Király! :D Szomorú leszek a kocsi miatt, de most tele vagyok nyugtatóval meg fájdalomcsillapítóval!

Nem is tudok mit mondani, hihetetlen. <_<

Jobbulást kívánunk Neked, és tényleg, ha valamiben tudunk segíteni, szólj!

Megosztás:

Jobbulást kívánunk mi is. Ha tudunk vmit segíteni szólj. Javaslom a mélyen tisztelt cartársaknak, hogy ha Lomha urat hazaengedik, akkor tegyük tiszteletüket nála. Már ha ő is beleegyezik.

Melyik osztályon fekszel? Lesz még műtéted? Remélem nem lesz maradandó sérülésed.

A motor nem is volt vmilyen nagy gép. Max 250-esnek néz ki a maradványa. Amúgy ismerted a csávót aki belédment?

Megosztás:

Látogatási tilalom van jelenleg, az influenza miatt. Amúgy a traumatológián vagyok. Ha hazaengednek, akkor látogatható leszek. A motor valami kicsi gép volt, de jó gyorsan tudott menni. Harkány és Siklós között frontálisan nekem jött, teljes gázon. Ismertem a srácot, nem messze lakott tőlünk. Rögtön szörnyethalt.

Megosztás:

Látogatási tilalom van jelenleg, az influenza miatt. Amúgy a traumatológián vagyok. Ha hazaengednek, akkor látogatható leszek. A motor valami kicsi gép volt, de jó gyorsan tudott menni. Harkány és Siklós között frontálisan nekem jött, teljes gázon. Ismertem a srácot, nem messze lakott tőlünk. Rögtön szörnyethalt.

Gyakran olvasgatom a "Langyi Klub" dolgait. Ma talán nem kellett volna, szörnyűek még a képek is.

Nem irigyellek. Az események közepében tehetetlennek lenni... Huhh!

Fel a fejjel! Jobbulást és hatalmas lelki erőt kívánok!

Üdv.

Megosztás:

Huh Lomha baszki (leszögezem tudom, hogy ki vagy, de téged sem ismernélem meg személyesen - ezt most azért mondom ilyen bátran, mert úgyis le vagy nyugizva :D )

Szóval a mantások nevében is jobbulást kívánok - a kocsid... áhh... :D baszki... sajnálom...

Hihetetlen, hogy megúsztad élve! Biztos valami nagy dologra vagy hivatva...

Tényleg sok erőt, kitartást kívánok és gyors gyógyulást! <_<

Megosztás:

Látom tag lettél, legutóbb mikor láttalak a "Hosszú vita bla bla bla"-ban, még nem voltál az.

Üdv a klubban. :D :D <_<

Ha nem riaszt el a :D , mi is szívesen látunk. :D

Kösz az invitálást! Alkalomadtán bármi előfordulhat. Csak nem hiányzik egy korelnök? :)

Megosztás:

nagyon brutál képek :D

le voltam döbbenve mikor Kori hívott és mesélte a témát <_< hirtelen felvillantak a kérdőjelek .

baszki Lomha qvanagy (dolgozó lány így í fórum...) nagy szerencséd van !!!!!!!!!!! őrnagyalotok neketek ,, volt akkor . sajnos a srácnak nem :D

isten segítse útjait.

gyógyulgass pihengess ! jobbulást !

(megnézve így a képeket látszik hogy nem egy szétrohadt kaszni volt a néhai vasad és egyben ez is a nagy szerencse . és a seh megfogta a motorost )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.