Tiu Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 ma calibráztam egy kicsit :) ejjjj de jó volt ! csak hát a kanyarokat enyhén szeli azokal a butuska mankóival . ez hiányzott a sajátomból is anno. pedig okosított ejnbah motyó volt benne . -60 . (holnap ha nem esik akkor mx5 futómű próba . hátúl +50 mm széles, és -30 mm a magasságból . mervede motyóval. hétfőn meg munka ..... szabadidő zéró .... ) Az jól is nézett ki. :D Jól ment? :D A hétfő még messze van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 bele teszünk egy AIR rájdot ! :D oszt bliccen mejd megtáncoltatjuk ! :D viccet félre téve tényleg elég lanyha a csillapítónak tűnő tárgy a vasban :P de mentségére elég sokat ment !!!!! :D LET ! :D :D :o ... és kész a turbós bakkecske. :) :) :D (azért nem lenne rossz egyik sem, ha csak az árát nézzük akkor sem :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Az jól is nézett ki. :P Jól ment? :D A hétfő még messze van. :) meg volt a hétfő is . hát hallod ,, nem unatkoztam :) jó lett ! követelem a nagy kanyarokat minden főútra ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 meg volt a hétfő is . hát hallod ,, nem unatkoztam :) jó lett ! követelem a nagy kanyarokat minden főútra ! :o Csak ne lennének 200 méterenként rajtuk kamionok. :) :D Megvan a másik 22-es stabrúd, remélem ez jó lesz. :D Aztán még a telók... jajaj lehet én is kanyarokat akarok? --> tényleg szuperakció? :D :P Majd még beszélünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 "kamionok" :) :D az neeem ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Skacok. EZT a topikot szoktátok nézegetni? Esetleg vkinek ötlet, hol lehetne egy ütős fényképsorozatot összedobni a szekció autóival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2011 Skacok. EZT a topikot szoktátok nézegetni? Esetleg vkinek ötlet, hol lehetne egy ütős fényképsorozatot összedobni a szekció autóival? Mostanában sajnos kissé hanyagolom a fórumot, erről a topikról nem is tudtam :D Viszont képet majd lehet, hogy tudok küldeni, igaz, menet közbeni éjszakai kép lesz, mindenféle felirattal... :) Az enyémről jobb minőségű képet úgysem érdemes csinálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Mostanában sajnos kissé hanyagolom a fórumot, erről a topikról nem is tudtam :D Viszont képet majd lehet, hogy tudok küldeni, igaz, menet közbeni éjszakai kép lesz, mindenféle felirattal... :) Az enyémről jobb minőségű képet úgysem érdemes csinálni... :D Megint alacsonyan repültél? Ja , hogy elölről mértek be. Hátulról nem ment volna a füsttől :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2011 Megint alacsonyan repültél? Ja , hogy elölről mértek be. Hátulról nem ment volna a füsttől :) :D Hátulról nem ért volna utol a lézersugár... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Hátulról nem ért volna utol a lézersugár... :) Hát erre nem számítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2011 Vajon mi lehet a "Dokikánk"-kal? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 tisztelettel megkérnék minden klubtagot, hogy fáradjanak be ide és véleményezzék az előkészülteket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1675 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Vajon mi lehet a "Dokikánk"-kal? :) Helló! Húzom az igát. Küzdök a főnökkel(nő, klimax, no férj, no gyerek). Amúgy minden ok. Honvágy van ezerrel, de szabadság egyenlőre nuku. Majd valószínű Húsvét után kapok szabit és akkor 1 hetet Pécsen leszek. Tali? Veletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 Helló! Húzom az igát. Küzdök a főnökkel(nő, klimax, no férj, no gyerek). Amúgy minden ok. Honvágy van ezerrel, de szabadság egyenlőre nuku. Majd valószínű Húsvét után kapok szabit és akkor 1 hetet Pécsen leszek. Tali? Veletek? És legalább MILF a főnök? :) :D A tali attól függ, hogy milyen új opellel jössz haza :D :D Majd szólj, hogy pontosan mikor jössz, oszt összehozunk valamit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Helló! Húzom az igát. Küzdök a főnökkel(nő, klimax, no férj, no gyerek). Amúgy minden ok. Honvágy van ezerrel, de szabadság egyenlőre nuku. Majd valószínű Húsvét után kapok szabit és akkor 1 hetet Pécsen leszek. Tali? Veletek? Jujuj!!! Ebből az első kettő is több mint elég. :) Azért bízunk benned, megoldod. :D :D Tali mehet, csak tudjuk mikor, és legyen időnk rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mindent megteszek! Köszi. NEM MILF: nézd a képet Itt dolgozom Húsvét utáni hétre készülhettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mindent megteszek! Köszi. NEM MILF: nézd a képet Itt dolgozom Húsvét utáni hétre készülhettek. Hát ő tényleg nem az... Rólad nincs is kép!!! :) Készülünk, holnap megyek is a nyulakért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Jó lenne tényleg összefutni. Örülünk, hogy azért jól vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Jó lenne tényleg összefutni. Örülünk, hogy azért jól vagy. Aztán megint tetőablak motort mechanikát veszel? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Aztán megint tetőablak motort mechanikát veszel? :D :) :D Ez övön alul volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Ez övön alul volt :D Nem annak szántam, a sok vigyorgó fejjel. :D Annyiért el kellett menni a cuccért. :D Meg nem is mondok többet semmit. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Nem annak szántam, a sok vigyorgó fejjel. :D Annyiért el kellett menni a cuccért. :D Meg nem is mondok többet semmit. :) :D Nem is vettem letolásnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Szia Kornél. Mi is rég találkoztunk már. Öcséddel tegnap dumcsiztam. Sajnos nem járunk sehol, csak orvosnál. Eddig lányommal, most Anitával. Meg várom a jó időt, és hogy legyen műszaki az Omegán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Sajnos nem járunk sehol, csak orvosnál. Eddig lányommal, most Anitával. Meg várom a jó időt, és hogy legyen műszaki az Omegán. Jobb helyet is találhatnátok. B) Jobbulást Anitának. :lol: A jó időt többen is várjuk, lenne mit faragni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Jobb helyet is találhatnátok. B) Jobbulást Anitának. :lol: A jó időt többen is várjuk, lenne mit faragni. :D Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts