ivannorbi Elküldve December25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2010 Békés,boldog ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sziasztok! Én is csatlakozok az előttem szólókhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Boldog karácsonyt mindenkinek. Norbi. Mi van a házvásárlásal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2010 Beszéltünk a tulajjal, megnéztük a házat, de árajánlatot nem kapott, mert csak a szomszéd telekkel együtt lenne érdemes megvenni, mivel csak így lehetne bővíteni. A szomszéd elsőre 4-5 misit kérne a telekért, így a pecóból sokat kellene alkudni. Majd nemsokára kap egy alacsony árajánlatot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Mondd meg neki, hogy okosan kalkuláljon árat, különben jön a két Corsa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 boldog uj évet kivánok mindenk kedves medditerrán opelesnek és családjának!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 BÚÉK!!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Boldog új évet mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet.Kívánünk neketek 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Buék ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 BUÉK Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 Boldog új évet mindenkinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Megoszt Elküldve Január1, 2011 BUÉK :D Komlóra szokott valaki járni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 BUÉK :D Komlóra szokott valaki járni ? Szoktam. Többet, mint szeretnék. :D :) :) Ott dolgozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január2, 2011 Megoszt Elküldve Január2, 2011 BUÉK ! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január4, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2011 BÚÉK Mindenkinek! Korinak külön is, mert a reggeli sms-ben csak a kért számot tudtam átküldeni a nagy kapkodásban. Ugyanis az ő sms-e ébresztett 8:32-kor, és nekem 9-re bent kellett lennem a munkahelyen, de úgy, hogy előtte még a gyereket is fel kellett ébreszteni és az oviba elvinni... Szerencsére sikerült, pedig volt 1-2 mazsola, aki csak 20-al mert menni, mert egy kicsit deres volt a pálya... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január6, 2011 Megoszt Elküldve Január6, 2011 Holnap megyünk dél körül Mohácsra, kell pár alkatrész a zöld szörnyetegbe. :) Akinek kedve, lehetősége van, a Zsoltinál találkozhatunk. (biztos Ő is így gondolja, talán mondta is :) :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Még jó, hogy nem ért rá senki, mert mi sem tudtunk sokáig maradni, hamar haza kellett jönnünk. Azért annyi történt, hogy a 290e. km után elhalálozott lambdát kicseréltük Zsoltival. Jobban mondva a Zsolti cserélte :D , én pedig fogtam a célszerszámokat. :) Hoztam még pár alkatrészt Zsoltitól (köszi), sőt még azt is kitalálta, hogy rosszak az első lengéscsillapítók is. (pedig tök jó volt a Wartburg feeling :) ) Majd még ezt is orvosolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Még jó, hogy nem ért rá senki, mert mi sem tudtunk sokáig maradni, hamar haza kellett jönnünk. Azért annyi történt, hogy a 290e. km után elhalálozott lambdát kicseréltük Zsoltival. Jobban mondva a Zsolti cserélte :D , én pedig fogtam a célszerszámokat. :P Hoztam még pár alkatrészt Zsoltitól (köszi), sőt még azt is kitalálta, hogy rosszak az első lengéscsillapítók is. (pedig tök jó volt a Wartburg feeling :) ) Majd még ezt is orvosolni kell. Bocsi, de Pécsre kellett mennünk. Lecsaptam egy új tetőablak motorra, elektronikástól 5e-ért. Az új ára 200e :D Meg Árkádoztunk kicsit, utána meg rokont látogattunk. Fél kilencre értünk haza. Természetesen, míg mi csavarogtunk, a kutya is sétáltatta magát kicsit. Pechére mi értünk előbb haza :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Szegény kutyát sosem hagyjátok kibontakozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Még jó, hogy nem ért rá senki, mert mi sem tudtunk sokáig maradni, hamar haza kellett jönnünk. Azért annyi történt, hogy a 290e. km után elhalálozott lambdát kicseréltük Zsoltival. Jobban mondva a Zsolti cserélte :D , én pedig fogtam a célszerszámokat. :D Hoztam még pár alkatrészt Zsoltitól (köszi), sőt még azt is kitalálta, hogy rosszak az első lengéscsillapítók is. (pedig tök jó volt a Wartburg feeling :) ) Majd még ezt is orvosolni kell. bele teszünk egy AIR rájdot ! :P oszt bliccen mejd megtáncoltatjuk ! :D viccet félre téve tényleg elég lanyha a csillapítónak tűnő tárgy a vasban :) de mentségére elég sokat ment !!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 bele teszünk egy AIR rájdot ! :P oszt bliccen mejd megtáncoltatjuk ! :D viccet félre téve tényleg elég lanyha a csillapítónak tűnő tárgy a vasban :) de mentségére elég sokat ment !!!!! :D ... és motort milyent ? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Bocsi, de Pécsre kellett mennünk. Lecsaptam egy új tetőablak motorra, elektronikástól 5e-ért. Az új ára 200e :) Meg Árkádoztunk kicsit, utána meg rokont látogattunk. Fél kilencre értünk haza. Természetesen, míg mi csavarogtunk, a kutya is sétáltatta magát kicsit. Pechére mi értünk előbb haza :D Semmi gond, nálunk is gyorsan jött ez a dolog, de legalább olyan szondát kapott, amelyik típus legalább kipróbált. Ha más nem, majd tavasszal Óbányán, tök jó volt dagonyázni, a szalonnasütésről nem is beszélve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 ... és motort milyent ? :D :) LET ! :) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 ma calibráztam egy kicsit :D ejjjj de jó volt ! csak hát a kanyarokat enyhén szeli azokal a butuska mankóival . ez hiányzott a sajátomból is anno. pedig okosított ejnbah motyó volt benne . -60 . (holnap ha nem esik akkor mx5 futómű próba . hátúl +50 mm széles, és -30 mm a magasságból . mervede motyóval. hétfőn meg munka ..... szabadidő zéró .... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts