kori Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Szombaton viszem a Zsuzsit bankettezni Pécsre, akinek jó az időpont, esetleg összefuthatnánk este 6 után az Árkádban. :lol: :excl: Nekem biztos nem jó, mert éjszakás leszek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Vagy aki sörözés után be tud állni az udvarba.(Ha nincs elég hely majd csinálunk) :lol: Nem könnyű... :excl: Melindának sok boldog névnapot. :lol: :( Szerk: Norbi, majd tedd át a chat-be. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Ez rém ronda :excl: Ja, ezt már valaki feltette a Kadett Klubra is. Én sem dőltem el tőle! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December2, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2010 Melindának sok boldog névnapot. :( :excl: Én is gratulálok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December2, 2010 Megoszt Elküldve December2, 2010 Boldogot Melinda! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2010 Szombaton viszem a Zsuzsit bankettezni Pécsre, akinek jó az időpont, esetleg összefuthatnánk este 6 után az Árkádban. :) :lol: Ejj, ez eléggé lekerült a napirendről, de ha úgy alakul, akkor összefuthatunk egy kis időre... :D Igaz, lassan indulnotok kell, lehet, hogy már nem nézel a fórumra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Ejj, ez eléggé lekerült a napirendről, de ha úgy alakul, akkor összefuthatunk egy kis időre... :D Igaz, lassan indulnotok kell, lehet, hogy már nem nézel a fórumra. :lol: Most szólsz ?! :D :lol: Mikor odaértünk, elmentem körülnézni a Metróba és a Praktikerbe, az ElektroWorld-be is bementem volna de nem jött össze, és mikor visszaértem az Árkádhoz, már este 8 óra volt, még a "hülye azért nem vagyok"-ba be se tudtam nézni. Magyarul elb...tam a talit, ezért nem hívtalak. (elbámészkodtam) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Asszony köszönte szépen a gratokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December5, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December5, 2010 Most szólsz ?! :) :lol: Mikor odaértünk, elmentem körülnézni a Metróba és a Praktikerbe, az ElektroWorld-be is bementem volna de nem jött össze, és mikor visszaértem az Árkádhoz, már este 8 óra volt, még a "hülye azért nem vagyok"-ba be se tudtam nézni. Magyarul elb...tam a talit, ezért nem hívtalak. (elbámészkodtam) :lol: :D Nem baj, legalább körülnéztél. :D Amúgy én sem unatkoztam itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Asszony köszönte szépen a gratokat. akkóó szójjá neki hogy csatlakozom! és boldog boldogat neki ! :lol: üdv. zsé :lol: (most olvasom mi is van itten kérem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aboy Elküldve December8, 2010 Megoszt Elküldve December8, 2010 sziasztok. tudnátok abban segíteni, hogy Pécsen a Penthe ill. a Zengő szervizeken kívül hol tudnak hibakódot kiütni? Rákerestem itt a fórumon, de csak egy régi bejegyzést találtam ahol egy bizonyos Meggyfa utcai szervizt ajánlottatok, de utána rögtön írta is valaki hogy az megszűnt. Hova érdemes vinni Opelt szervizeltetni Pécsen az említett két helyen kívül? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Hellotok! Pécsen melyik autósboltba menjek holnap, ha ilyen izzókat szeretnék venni? 1 2 Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 sziasztok. tudnátok abban segíteni, hogy Pécsen a Penthe ill. a Zengő szervizeken kívül hol tudnak hibakódot kiütni? Rákerestem itt a fórumon, de csak egy régi bejegyzést találtam ahol egy bizonyos Meggyfa utcai szervizt ajánlottatok, de utána rögtön írta is valaki hogy az megszűnt. Hova érdemes vinni Opelt szervizeltetni Pécsen az említett két helyen kívül? köszi! Boda Autóvillamossági Kft. 7632 Pécs Melinda u. 2/2. Én őket ismerem, korrektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Hellotok! Pécsen melyik autósboltba menjek holnap, ha ilyen izzókat szeretnék venni? 1 2 Köszi! :lol: Ilyeneket mi is tudunk neked hozatni, de az holnapra nem lesz itt sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December9, 2010 Megoszt Elküldve December9, 2010 Ilyeneket mi is tudunk neked hozatni, de az holnapra nem lesz itt sajnos. Holnap csak délelőtt leszek Pécsen, ez is csak úgy jött... :lol: Azért köszi- ha mégis kellene, jelzek. Üdv! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 én meg szerdán,és csütörtökön megyek dunaujváros fölé kunszentmiklósra a mediterrán cserépgyárba(már megint ezekkel a tevekkel kell együtt lennem) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December16, 2010 Megoszt Elküldve December16, 2010 sziasztok. tudnátok abban segíteni, hogy Pécsen a Penthe ill. a Zengő szervizeken kívül hol tudnak hibakódot kiütni? Rákerestem itt a fórumon, de csak egy régi bejegyzést találtam ahol egy bizonyos Meggyfa utcai szervizt ajánlottatok, de utána rögtön írta is valaki hogy az megszűnt. Hova érdemes vinni Opelt szervizeltetni Pécsen az említett két helyen kívül? köszi! bár én mohácson lakom de nálam is van ilyen dolog :lol: (opelokat javítok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog Karácsonyt, Mediterrán :lol: Opel Klub !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Kellemes ünnepeket mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog Karácsonyt mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Kellemes Karácsinyi Ünnepeket Kívánunk !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Békés,boldog ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Boldog karit ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 BMW-SNOW-WOMAN no comment :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Az előző link javítva,most már nézhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts