gergolabs Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Boldog szülinapot Kori! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 Azzal is egy nagy szar. Van nálunk H1 xenon szett, 4300-6000-8000k-s kivitelben, 1 év teljes körű garancia, 22.900- Ft. Rossz az üzleti érzéked :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 Gyenge mint a molyfing. De szép a füstje! :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 szerintem ugy mint nálam egy 2,4cm átéröjö lukat kell furni a kupakra ahol bemennek az izzó vezetékei!de 6000-nél nagyobbat nem érdemes beletenni mert esöben nem fog látni semmit!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 THX! :( Továbbítom az instrukciókat, de úgyis nyúl lesz xenon-ozni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 szerintem ugy mint nálam egy 2,4cm átéröjö lukat kell furni a kupakra ahol bemennek az izzó vezetékei!de 6000-nél nagyobbat nem érdemes beletenni mert esöben nem fog látni semmit!! Szerintem már a 6000 is sok. Egyrészt gyengébb a valós fénye, másrészt a rendőr hamarabb kiszúrja. Itt Pécsen most nagyon rámentek erre, sorban mesélik a boltban a vásárlók, hogy megbüntették őket a xenon miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Rossz az üzleti érzéked :excl: :( Á. Itt a fórumon nem üzleti érdekből vagyok, itt megmondom ha valamit nem ajánlok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 Á. Itt a fórumon nem üzleti érdekből vagyok, itt megmondom ha valamit nem ajánlok. Tudom ogre. Vagy ombre? :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Urak! Újraindul az autó@ ingyenes magazin. Az "új" első számban egy dízel F Astra dtl lesz a használt autó rovatban. A szerkesztő jó barátom és megkeresett, hogy nem e tudok pár tanácsot adni, hogy mire kell odafigyelni a vásárláskor. Mindenki dobja be holnapra ami eszébe jut, én elküldöm neki és megkérem, hogy említse meg, hogy a Mediterrán Opel Club volt a segítsége. Egy kis ingyenreklám. Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Boldog szülinapot Kori! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ez áll a klinika előtt néhanapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ez áll a klinika előtt http://i54.tinypic.com/13z00b4.jpg néhanapján. Ez egy gyári rokkant-szállító. Elég ritka darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nagyon keményen néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ez áll a klinika előtthttp://i54.tinypic.com/13z00b4.jpg néhanapján. meg mondom ősszintén,én még ilyet nem is láttam :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 meg mondom ősszintén,én még ilyet nem is láttam :excl: Élőben még én sem. Csak a Kadett Klubnál gyűjtögetjük az érdekes Kadetteket és ott már több is előfordult belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Legközelebb közelebbi képet is csinálok, hogy látszódjon a belseje. :-) Meg odarakok 1 cetlit, hogy mennyiért válna meg tőle.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Élőben még én sem. Csak a Kadett Klubnál gyűjtögetjük az érdekes Kadetteket és ott már több is előfordult belőle. ha nem vagyok szemtelen, tennétek fel ilyen érdekes, és különleges képet ,vagy dobnátok el nekem emailba ,ha lehet ,előre is köszönöm :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Legközelebb közelebbi képet is csinálok, hogy látszódjon a belseje. :-) Meg odarakok 1 cetlit, hogy mennyiért válna meg tőle.. jaja ez jó ötlet ,kíváncsi lennék hogy mibe kerülhet , :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 jaja ez jó ötlet ,kíváncsi lennék hogy mibe kerülhet , :( Mi ez, emeletes hullaszállító? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Irigykedsz mi? Ide két tehén is befér :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Mi ez, emeletes hullaszállító? :excl: Nem is, mert '88-ban ezzel vitték körbe a pápát :( Te meg hagyjad azt a tehenet, már fél éve volt, mindenkinek félresiklik néha az élete. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 ha nem vagyok szemtelen, tennétek fel ilyen érdekes, és különleges képet ,vagy dobnátok el nekem emailba ,ha lehet ,előre is köszönöm :excl: Sajnos nem tároljuk el a képeket, valaki felrakja, utána megbeszéljük a látottakat aztán kész. De most, hogy mondod, tényleg össze kéne gyűjteni ezeket. Majd utánajárok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Zsoltinak: Babetta A tied megvan még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Opel Kadett D Aero: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Kadett D 1600 SR, nem ismerünk olyat aki látott már élőben: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts