ivannorbi Elküldve November9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2010 Boldog Tivadarnapot :o Köszi! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Neked meg boldog névnapot! :) Boldog Tivadarnapot :o Köszi! :) :( Köszi, én is! :D :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 csatlakoznék az elöttem szólokhoz!!boldogat!! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 látom itt a megemlékezés boldog és üde önfeledt pillanata !!! , hát én is csatlakoznék, a vitézurakhoz, e nemes neves napon ! :o isten éltessen titeket ! kerüljön betegség ,házatokat víz hada,lovatokat rozsda, s sántaság ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Boldogot a kedves érintetteknek! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Köszönöm mindenkinek. :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 szevasztok ! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 hátőőő....halló :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 hátőőő....halló :excl: Szia. Te ki vagy? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 szevasztok ! :lol: Szia. Téged ismerlek, és tudom hol laksz :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Holnap megyünk Hirdre Rolandhoz. Brezsy Omegája végre eljut a szerelőhöz, mert már durván folyik a víz a motorból :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szia. Te ki vagy? :lol: csáó :excl: ööö...uj pécsi opel tulaj :lol: idáig nemvolt autóm,bár megjelentem eccer lenn siklóson Ivannorbival az egyik talitokon.ööö voltam insignia tesztvezetni is.Am Kelemen Zoltán vagyok 21 éves pécsi lakos.tervezek majd regelni ilyen opeles helyekre,itt kezdtem.mondjuk már régóta regeltem ide,de most szereztem egy opelt.nem is akármilyet :( kérdezzétek Lomha urat,neki már volt szerencséje hozzá! na igy ennyi hirtelen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 csáó :excl: ööö...uj pécsi opel tulaj :lol: idáig nemvolt autóm,bár megjelentem eccer lenn siklóson Ivannorbival az egyik talitokon.ööö voltam insignia tesztvezetni is.Am Kelemen Zoltán vagyok 21 éves pécsi lakos.tervezek majd regelni ilyen opeles helyekre,itt kezdtem.mondjuk már régóta regeltem ide,de most szereztem egy opelt.nem is akármilyet :( kérdezzétek Lomha urat,neki már volt szerencséje hozzá! na igy ennyi hirtelen :lol: Nem kell a rizsa, te vetted meg Zsoltee autóját drága barátom. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 csáó :excl: ... megjelentem eccer lenn siklóson Ivannorbival az egyik talitokon. Akkor itt te vagy a jobb oldalon: Üdv ismét köztünk. Remélem sok örömöd lesz az új gépedben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 azta betyar mindenit,micsoda kemfoto :lol: igen az ott en vagyok :excl: itt-ott taliztunk mar :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 azta betyar mindenit,micsoda kemfoto :lol: igen az ott en vagyok :excl: itt-ott taliztunk mar :( Reakció. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Reakció. :excl: ok kösz mehecc :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 hy!!!ide is muszáj beirnom!!nem tud valaki s.o.s.-be egy bordáskereket/tárcsát B omegára a vezérmütengelyre?x20se-re kéne de szetem NE is jó rá!!!tegnapra kéne!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 hy!!!ide is muszáj beirnom!!nem tud valaki s.o.s.-be egy bordáskereket/tárcsát B omegára a vezérmütengelyre?x20se-re kéne de szetem NE is jó rá!!!tegnapra kéne!!! Holnap nézek neked bent, de szerintem beszélj Kojakkal vagy Kutyival, hátha van nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Holnap nézek neked bent, de szerintem beszélj Kojakkal vagy Kutyival, hátha van nekik.tegnapra kell baxod!!azaz max pécsröl vagy siklósról vagy a környékröl!!engem szekálnak vele mert már kell a sóginak az autó a kölkök miatt!! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2010 hátőőő....halló :excl: Helló-belló! :( És időnként azért előfordulsz Pécsen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 tegnapra kell baxod!!azaz max pécsröl vagy siklósról vagy a környékröl!!engem szekálnak vele mert már kell a sóginak az autó a kölkök miatt!! :excl: Akkor add oda nekik a tiédet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Elvileg mi tudunk szerezni 3700 körül, ha kell szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Ide is berakom, hátha valamelyik Omegás kollega ilyesmit keres: Rondell alufelni, 8x18, ET35. Pereme itt-ott padkás, egyiket görgőzni kell. 65.000- /4db Két felnin van Good Year Eagle NCT5 gumi, 245/40 R18, 4mm mintával. Ez a két gumi külön is eladó, 15.000- /2db Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November17, 2010 Megoszt Elküldve November17, 2010 Elvileg mi tudunk szerezni 3700 körül, ha kell szólj. hát ha ez nekem szólt akkor szerintem kell!de katát meg kell kérdeznem!!(hogy nem e talált)mert uj az valami 15 körül van!!vagyis annyiért talált!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts