ivannorbi Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 hy!! jaj de rég jártam felétek!mindenkinél minden rendben? :D :) Szeva! Tessék visszaolvasni! :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 ennyiért tényleg okés nagyon ! nekem nem kell mert nincs mire amire jó lenne azon meg van . kadetten jó volt az ilyen felnim mint ez . bírta a szembe bele bombát az útfelmarásba !!!!! azt hittem minden szét megy . de nem ! vaccsi új gumival grrrrrrrrrr nem gyengén lepődtem meg hogy felninek semmi baja nem lett . valamit csak tud az AEZ. Gumi van rajta? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 http://kepfeltoltes.hu/101107/felni_www.kepfeltoltes.hu_.jpg köszönöm ! :) van hozzá KÖZÉP IS !!! Tényleg jó ez. :) Nekem jobban tetszik mint a Cali felni, de izlések és pofonok... Kicsit későn tetted fel, mindig is peremes cuccot kerestem. :o Most meg már van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 Tényleg jó ez. :) Nekem jobban tetszik mint a Cali felni, de izlések és pofonok... Biztos látványosabb, mint a Cali felni, de én 10-ért vettem a 4-et, + egy közepet kellett vennem hozzá. Ezért az árért le is csapok rá... :D A Cali lesz a téli, ez meg a nyári... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Biztos látványosabb, mint a Cali felni, de én 10-ért vettem a 4-et, + egy közepet kellett vennem hozzá. Ezért az árért le is csapok rá... :D A Cali lesz a téli, ez meg a nyári... :o Az jó ár, kb. annyiért veszik be színesfémként is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 Az jó ár, kb. annyiért veszik be színesfémként is. :D Többe került a közép, mint egy felni... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Többe került a közép, mint egy felni... :D Akkor az már nem volt olyan jó üzlet. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 Na, és mi van a csomagtértelóval? Nyitja már a mocitetődet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Na, és mi van a csomagtértelóval? Nyitja már a mocitetődet? :o <-- Ez mindent elmond. :D Még hiányzik a faudi fej. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 hy!! jaj de rég jártam felétek!mindenkinél minden rendben? :o :D Most volt a szülinapod, ha jól emlékszem. Boldog szülinapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Gondoltam először itt dobom be: van egy pár eladó opelclub-os rendszámkeretem. 3pénzért bárkié lehet. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Én a felnivel kezdtem, hétvégén. :) Kicsit kifényesedett, és ahol kellett, kapott alapozót. Holnap jön a szín (még lehet, hogy ződ lesz, az van) és a lakk, csak legyen jó idő. :o Ez nem jött be, hol kicsit esett, hol kicsit jobban. Tudnám találgatni a jó édes anyukája foglalkozását az idei időjárás felelősnek. :D Azért mire fel kell rakni, csak kész lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Na, és mi van a csomagtértelóval? Nyitja már a mocitetődet? Tényleg, a sárvédő ill. mocitető csavarjai is M7-es menetűek? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 mijjez a punyesz itt ? semmi élet... Lomha úr ! sajnos az oldal jelző nem lett jó :o :D :) (pedig nagyon örülnék neki) Nézünk valamit. Mondjuk ehhez az autóhoz nem egyszerű, de próbálkozunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Szeva! Tessék visszaolvasni! :o :( szakállam már van de nem a gép elött akarom tovább növeszteni :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
miragekori Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Most volt a szülinapod, ha jól emlékszem. Boldog szülinapot.igen ma!köszönöm! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Most volt a szülinapod, ha jól emlékszem. Boldog szülinapot. Nagyon sok boldog szülinapot, miragekori! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2010 Nagyon sok boldog szülinapot, miragekori! :D Mindkettőnek!!! :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Biztos látványosabb, mint a Cali felni, de én 10-ért vettem a 4-et, + egy közepet kellett vennem hozzá. Ezért az árért le is csapok rá... :) A Cali lesz a téli, ez meg a nyári... :o hát nincs jó hírem . ma jött a kereskedő akinek szintén szóltam hogy eladó az AEZ . el is vitte minden felnimet cali turbót meg ezt is meg vasakat is . 35 ér teszi ki majd a boltjába ...... na most fogsz utálni . ne mán egy telefon és nem adom neki erre itt olvasom hogy kell :D vagy jól értelmezem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2010 hát nincs jó hírem . ma jött a kereskedő akinek szintén szóltam hogy eladó az AEZ . el is vitte minden felnimet cali turbót meg ezt is meg vasakat is . 35 ér teszi ki majd a boltjába ...... na most fogsz utálni . ne mán egy telefon és nem adom neki erre itt olvasom hogy kell :o vagy jól értelmezem ? Annyi baj legyen... :D Így megmarad 25ezer forintom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 ha a kereskedő rárabolt akkor nem lehetett rossz árban tuti . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2010 ha a kereskedő rárabolt akkor nem lehetett rossz árban tuti . A 15-ös lemezfelniket árulják 4-5ezrekért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 hát így van . az utolsót én is 25 ér adtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2010 Nagyon sok boldog szülinapot, miragekori! :o Neked meg boldog névnapot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Boldog Tivadarnapot :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts