omcsi Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ha ránézek az L-300-ra akkor valahogy jut róla az eszembe... Meg nem igazán az a családi autó feeling. Inkább munkásautó. Az L-200-al is hasonló a helyzet, inkább erdész-vadász autó. Az L-400 viszont nem olyan rossz, bár az is vagy furgonként, vagy kisbuszként fogható fel. nem arra a kasznira gondoltam hanem erre http://www.youtube.com/watch?v=DrM5Zp_-yE8...feature=related (persze nem ennyi lámpával ) http://www.hasznaltauto.hu/auto/mitsubishi...ter_4wd-4117766 (vagy ez a kaszni ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Köszi, hogy benéztél Zsolti. Remélem nem unatkoztál! <_< jaaaa nem ! :D szereztem egy festőt,gazdagodtam pár turbós élménnyel,és még lesz fehér side markerem is a kölyök cápámra :icon13: meg ha jól megy akkor ma szereztem trafót hozzá ....... és nem 100e :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Október23, 2010 Megoszt Elküldve Október23, 2010 A vezess.hu járt az Opel múzeumban, elképesztő Opeleket fotóztak. Olyan autókról vannak itt képek, amikről eddig csak moslék minőségű (sőt, sokszor fekete-fehér) képeket láttam: CIKK B.zki mikor tavaly ott voltam, akkor alig volt vmi megtekinthető, csodálkoztam is, hogy hogy a fenébe lehet ez, de most, hogy közelebb kerültem, elmegyek mégegyszer, hogy ezeket is lássam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&ter...215&q=mazda mx5 Lomha ez lenne az ! :) ilyen kellene . 2db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 szeva mindenkinek, tudom hogy nem ide való ,de ha valaki hallana olyat hogy keresnek BMW E-30 kormányt kérem jelezze, előre is köszönöm , http://www.kepfeltoltes.hu/view/101026/DSC...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 milyen szép kormány :D érdekes hogy a fa kormány mindíg is az angol elegáns autók privilégiuma volt . aztán jött egy rendszerváltás kis magyar honban ,és a pecsétgyűrűs nagyhasú ,roma kisebbség mercédeseiben éledt újra mint státusz színbólum . milyen kár hogy ez így történt . ugyanezzel az érzéssel tekintek a bmw tipusokra főleg az 5 töl felfelé . megfertőztek egy vírussal amit nehez küdz le az ""immun"" rendszerem...... pedig milyen szép is fakormány egy roadsterben :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&ter...215&q=mazda mx5 Lomha ez lenne az ! :o ilyen kellene . 2db. Nem tudunk ilyen nyomtávszélesítőt szerezni, nem vagyunk kapcsolatban a céggel aki behozza az országba. De van itt a boltban pár saját gyártású, elég meggyőzőnek tűnnek. De ilyet nem tudunk szerezni. A katalizátor pedig érdekli a Lacit, de ezt ne itt beszéljük meg. majd ha jössz a cuccodért, megtárgyaljátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nem tudunk ilyen nyomtávszélesítőt szerezni, nem vagyunk kapcsolatban a céggel aki behozza az országba. De van itt a boltban pár saját gyártású, elég meggyőzőnek tűnnek. De ilyet nem tudunk szerezni. A katalizátor pedig érdekli a Lacit, de ezt ne itt beszéljük meg. majd ha jössz a cuccodért, megtárgyaljátok. Mennyibe fájna 15mm-es 5x110-es nyomtávszélesítő csavarokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 szeva mindenki , eladásra kerül 4db felni gumival ha érdekel valakit nem nagy durranás a gumi, de még lehet vele haladni ,mert vetem helyettük másikat ára 23 000 ft !!!egyiken van egy kis sérülés de nem üt ,én így használtam http://pixup.hu/15185 http://pixup.hu/15188 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Mennyibe fájna 15mm-es 5x110-es nyomtávszélesítő csavarokkal? Holnapra megmondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október26, 2010 Megoszt Elküldve Október26, 2010 Nem tudunk ilyen nyomtávszélesítőt szerezni, nem vagyunk kapcsolatban a céggel aki behozza az országba. De van itt a boltban pár saját gyártású, elég meggyőzőnek tűnnek. De ilyet nem tudunk szerezni. A katalizátor pedig érdekli a Lacit, de ezt ne itt beszéljük meg. majd ha jössz a cuccodért, megtárgyaljátok. ok ! köszönöm !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Mennyibe fájna 15mm-es 5x110-es nyomtávszélesítő csavarokkal? 22.000 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Kaptam tegnap kojak-tól egy hátsó kerékagyat. :o Ma leszabályoztam, hogy be lehessen fogni gépbe. Majd ha lesz rá még időm, meg tudom pörgetni vele a felniket, hogy fényesedjenek. :D (tavaszig még sok idő van :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Kaptam tegnap kojak-tól egy hátsó kerékagyat. :o Ma leszabályoztam, hogy be lehessen fogni gépbe. Majd ha lesz rá még időm, meg tudom pörgetni vele a felniket, hogy fényesedjenek. :D (tavaszig még sok idő van :) ) a héten tavasz van végig ! www.koponyeg.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 a héten tavasz van végig ! www.koponyeg.hu :o Szerencsére. Legalább be tudom fejezni a vakolást. És még anyum autóját is szervizelhettem ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Szerencsére. Legalább be tudom fejezni a vakolást. És még anyum autóját is szervizelhettem ma. Én meg már másfél hete téligumin járok. Marha jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Én meg már másfél hete téligumin járok. Marha jó. Mert pesszimista vagy :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Mert pesszimista vagy :o nekem is felkerültek a téli gumik,mert meg csináltam tegnap az összes szilent cserét .és így már franko, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 a héten tavasz van végig ! www.koponyeg.hu :D Azért ennyire nem sietek. :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Szerencsére. Legalább be tudom fejezni a vakolást. És még anyum autóját is szervizelhettem ma. ne vakolj a retró szakadt a divat ! :D jójazúgy ! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
andrew Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Mert pesszimista vagy :o Lehet, csak egyik reggel már láttam világítani a kis hópihét. Ez itt nem a mediterránum :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 ne vakolj a retró szakadt a divat ! :) jójazúgy ! :) Jaj, és ezt most mondod? :o Pont megbeszéltem, hogy szombaton megyek fényesíteni a peremet. :D Majd legközelebb figyelek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 agyrém de mintha Blitzen ez szolt volna http://www.youtube.com/watch?v=F7htUrxEOVI...feature=related vagy nagyon készvoltam :( ma történt hogy egy wv LT (teher izé mizé) motorterében tanyáztam le ez nem extra nálam ,de az igen hogy rányúltam egy tyúktojásra (egy motortérben!!! jobb esetben a gatyámban is van kettő meg a hűtőben is van otthon jaaa aza a tartalék jaaa :( no ) a vízcső közelében (ott ott !!) szerinted ZÁP volt ?? :o baxki ! ilyen egy büdös gennyyót még nem szagoltam ! :D menekülés egy külön sztori volt . még aki kint állt ,az is érezte! kb. úgy 6 méterről is ! azt a rohadt ! :) nőne össze a segge a tyúknak aki oda tojta ! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Jaj, és ezt most mondod? :o Pont megbeszéltem, hogy szombaton megyek fényesíteni a peremet. :D Majd legközelebb figyelek. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 direkt ide írom ! AEZ 7x15 ET38 4 db. 25e !!!!!! ákciós ! olyan mint a kadettemen volt legutóbbin a bordón. 5 ágú szép felni ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts