kojakarettenetes Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 ez baxa meg nagyon jó kis cucc ! úgy tudom plusz 2 LE ami biztos ! :) Nana. Képpel nem idézünk. Főleg nem ilyennel. :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nana. Képpel nem idézünk. Főleg nem ilyennel. :) :D Még jó, hogy szósz! <_< Be is írtam Neked egy piros pontot :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Bizományba bevesszük és kirakjuk, de nem vesszük meg. Persze ez attól is függ, hogy miről van szó. na ma benéztem oda ! tök véletlenül ott jártam . valami autót sétáltattatok póóórázon vagy mi :) találtam egy mazda oldal indexet az lehet hogy kellene ..... bele kell nézni a kicsibe majd . ja van egy régebbi momo kormányom meg erősítők meg kpuffok meg sport kat. meg hangszóró meg a tököm tudja mik a raktárban találtam őket ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Még semmi sem biztos, mint mondtam, csak véleményeket gyűjtök. Az a helyzet, hogy ezekről (Terios, HR-V) egész jókat írnak. Legalábbis megbízhatóság tekintetében. Namármost a használt dízelek meg olyanok, amilyenek... HR-V az olyan hogy szép szép, de nem az a kimondott öszekerekes téma. ne rosz kocsi de valamiért nem lett egy sztár verda. kicsit talán lassú . de nem rossz ! az alkatrész viszont drága ezekhez is. van belőle a mostanság divatos szinészterepjáró is ami elsőt kapar. a terios még mindíg jobb de nehéz választani a kettő közül van ami a hooonda mellett szól van ami a terios mellett. pofás mindkettő :) nekem szimpi . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 HR-V az olyan hogy szép szép, de nem az a kimondott öszekerekes téma. ne rosz kocsi de valamiért nem lett egy sztár verda. kicsit talán lassú . de nem rossz ! az alkatrész viszont drága ezekhez is. van belőle a mostanság divatos szinészterepjáró is ami elsőt kapar. a terios még mindíg jobb de nehéz választani a kettő közül van ami a hooonda mellett szól van ami a terios mellett. pofás mindkettő :) nekem szimpi . Vegyen Niva-t az olcsó. Ilyent: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 dögös verda ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 na ma benéztem oda ! tök véletlenül ott jártam . valami autót sétáltattatok póóórázon vagy mi :) találtam egy mazda oldal indexet az lehet hogy kellene ..... bele kell nézni a kicsibe majd . ja van egy régebbi momo kormányom meg erősítők meg kpuffok meg sport kat. meg hangszóró meg a tököm tudja mik a raktárban találtam őket ..... Igen pont a bolt régi versenyautóját cibáltuk fel Baksáról. Átadja helyét egy újnak! :D Mondta a Laci, hogy kerestél. Ha kell valami, csak szólj. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2010 Vegyen Niva-t az olcsó. Nekem tetszik a Niva :) , csakhogy: - nem megbízható - általában igencsak leharcolt állapotúak - nem 5 ajtós (illetve az 5 ajtós nagyon ritka, és nem is tetszik) - a fogyasztása sem a legkedvezőbb - még a Niva-sok is azt ajánlják, hogy vegyek inkább Vitarát... Játszós autónak még elmenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nekem tetszik a Niva :) , csakhogy: - nem megbízható - általában igencsak leharcolt állapotúak - nem 5 ajtós (illetve az 5 ajtós nagyon ritka, és nem is tetszik) - a fogyasztása sem a legkedvezőbb - még a Niva-sok is azt ajánlják, hogy vegyek inkább Vitarát... Játszós autónak még elmenne... Ez egy nagyon szép válasz lett. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október21, 2010 Vegyen Niva-t az olcsó. Ilyent: http://img263.imageshack.us/img263/442/monstertruck.jpg Esetleg ez nem lenne jó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nekem tetszik a Niva :) , csakhogy: - nem megbízható - általában igencsak leharcolt állapotúak - nem 5 ajtós (illetve az 5 ajtós nagyon ritka, és nem is tetszik) - a fogyasztása sem a legkedvezőbb - még a Niva-sok is azt ajánlják, hogy vegyek inkább Vitarát... Játszós autónak még elmenne... a vitarkát én is mondanám de hol van abból jó darab, amit el is adnak? mondom JÓ darab. népszerüek mert jók az árán is látszik.... lehet kintről hoznék?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
omcsi Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 Nekem tetszik a Niva :) , csakhogy: - nem megbízható - általában igencsak leharcolt állapotúak - nem 5 ajtós (illetve az 5 ajtós nagyon ritka, és nem is tetszik) - a fogyasztása sem a legkedvezőbb - még a Niva-sok is azt ajánlják, hogy vegyek inkább Vitarát... Játszós autónak még elmenne... szeva mindenkinek !!!! ha tehetnék egy javaslatot,Mitsubishi l-300 4 wd ,nagyon megbízhatóak ,nekünk olyan van a cégnél ,és egyszerűen csak megyünk vele , semmi gond velük ,van 6 és 8 személyesbe is ,vagy l-200 4wd a régi kockák 2500-td motorral el nyűhetetlenek,és ha meg veszed a kecót télen, nagy segítség lesz meg ősszel Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nekünk volt Vitaránk a cégnél. Sztem egy kalap kaki. Made in Spain. Ha esett az eső, 80 felett folyt végig a víz a műszerfalon. Pár 100 km után szétesett a váltó. Hulltak mindenhonnan a kárpit alkatrészek. Rettentően instabil. Csak papíron 5 személyes, valójában csak 4, de hátul iszonyú kényelmetlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 szeva mindenkinek !!!! ha tehetnék egy javaslatot,Mitsubishi l-300 4 wd ,nagyon megbízhatóak ,nekünk olyan van a cégnél ,és egyszerűen csak megyünk vele , semmi gond velük ,van 6 és 8 személyesbe is ,vagy l-200 4wd a régi kockák 2500-td motorral el nyűhetetlenek,és ha meg veszed a kecót télen, nagy segítség lesz meg ősszel L300-zal nekem is van tapasztalatom. Itt 2.0 benzinesek voltak, de hátsókerékkel. Soha, semmi nem ment rajta tönkre. Azóta egy kollega megvette magánautónak, és még mindig hibátlan. De a hátsó kerék miatt télen tehetetlen, de a 4x4 biztos fényévekkel jobb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2010 szeva mindenkinek !!!! ha tehetnék egy javaslatot,Mitsubishi l-300 4 wd ,nagyon megbízhatóak ,nekünk olyan van a cégnél ,és egyszerűen csak megyünk vele , semmi gond velük ,van 6 és 8 személyesbe is ,vagy l-200 4wd a régi kockák 2500-td motorral el nyűhetetlenek,és ha meg veszed a kecót télen, nagy segítség lesz meg ősszel Ha ránézek az L-300-ra akkor valahogy jut róla az eszembe... Meg nem igazán az a családi autó feeling. Inkább munkásautó. Az L-200-al is hasonló a helyzet, inkább erdész-vadász autó. Az L-400 viszont nem olyan rossz, bár az is vagy furgonként, vagy kisbuszként fogható fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Ha ránézek az L-300-ra akkor valahogy jut róla az eszembe... Meg nem igazán az a családi autó feeling. Inkább munkásautó. Az L-200-al is hasonló a helyzet, inkább erdész-vadász autó. Az L-400 viszont nem olyan rossz, bár az is vagy furgonként, vagy kisbuszként fogható fel. Miért, később átalakítjátok a Zasszonynak mozgó rendelőnek. <_< :D Kis sötétítés, (hangszigetelés meggondolandó), tuning kompresszor a Lomha cégétől, mi kell még? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2010 Mivan, bolondgombát etté? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Mivan, bolondgombát etté? :D <_< Me... ? Viccből járt iskolába? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nem viccbő, csak jól érezte magát ott... :) :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Nem viccbő, csak jól érezte magát ott... :) :D <_< Csak egy ötlet volt, nem jött be. :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2010 Csak egy ötlet volt, nem jött be. :) :D Az ötlet nem olyan rossz, de rendelőhöz pici lenne. Felugrik a beteg, oszt akkor mi van? Tönkreteszi a munkásautót... Kamionnal járnak szűrővizsgálatra, az óvodánál is jártak már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Az ötlet nem olyan rossz, de rendelőhöz pici lenne. Felugrik a beteg, oszt akkor mi van? Tönkreteszi a munkásautót... Kamionnal járnak szűrővizsgálatra, az óvodánál is jártak már. A biztonsági öv sok mindenre jó. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Köszi, hogy benéztél Zsolti. Remélem nem unatkoztál! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 A vezess.hu járt az Opel múzeumban, elképesztő Opeleket fotóztak. Olyan autókról vannak itt képek, amikről eddig csak moslék minőségű (sőt, sokszor fekete-fehér) képeket láttam: CIKK Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Sztem egy hét is kevés lenne ott nyálazni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts